تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 942 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275675 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

1 دقیقه مکالمه با سیمکارت دائمی ایرانسل=65 تومن
    دقیقه مکالمه با سیمکارت اعتباری ایرانسل=95 تومن

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

خیلی جالبه نباید یک چیزی بگم ولی میگم
    اینجا یک سری که نون خور ایرانسل هستن میاد هی میگن آقا خوبه تعرفه 49
    قبول کنید با این تعرفه جدید اوناهی که پس میدن هیچ
    دیگه هیچ کس هم نمیخره
    حالا بگو از کی تا حالا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

بازم می گم از وقتی ایرانسل اومده !

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آخه بابام جان ، CD-RW جان آخه وقتي واضح و روشنه كه اين دكلايي كه من گذاشتم ماله ايرانسله چرا ميگي ماله تالياست ؟ آخه ماله تاليا رو تا حالا ديدي ؟ همشون لوله تفنگين . عزيز من ، من از چند متري اين دكلا عكس گرفتم و 3 تا سكتور شون رو هم كه هر كدوم با A و B و C بعد از اسم دكل مياد رو چك كردم بعد شما ميگي ماله تالياست

آخه اون ديشاي كوچولو بالاي دكل تاليا چي كار ميكنه ؟ مي دوني چيه ؟ اونا ماله GPRS و MMS هستن

بعدشم فقط ايرانسله كه از اين نوع دكلها (فلزي سبك نرده اي ) استفاده كرده البته از بدنه هاي قديمي هم استفاده كرده ولي بستگي به پيمانكاراشون داره . اخيرا بيشتريشون از اين جديدا استفاده مي كنن.

بعدشم روز به روز دارن بيشتر ميشن از همين مدلا مثلا همين سمت ما (غرب) يك ماهه كه دو تاشو خودم ديدم كه اضافه كردن . بعدشم وقتي از بغلشون رد ميشي كه ديگه تابلوي تابلو ي ، يه دور 360 با متراژ 100 تا 200 متر دورشون بزني مي فهمي ماله كدومه ( همون A - B - C) رو كه گفتم . بازم برات دليل بيارم يا نه؟

الكي دوستان رو گمراه نكن . بچه ها اون 3 تا عكسي كه گذاشتم براتون 100 درصد ماله ايرانسله بخواين بازم سند ميارم
    من به تو خورده نمیگیرم ( گفته بودم من خودم توی یکی از شرکتهای پیمانکار ایرانسل کار میکنم )
    مثل اینکه دلایل محکمتری می خوایی برات ارائه بدم .
    1- تمام سیستمهای ایرانسل در شرق کشور با نوکیا هست
    2- تمام سیستمهای ایرانسل در غرب کشور با اریکسون هست
    3- ایرانسل داره روی دو تا باند فرکانسی 900 و 1800 مگا هرتز سیگنال میده هر باند فرکانسی نیاز به دو تا فیدر توی هر سکتور داره , پس هر سکتور باید 4 تا فیدر داشته باشه
    4- از تقریبا 3 سال پیش دیگه هیچ آنتن موبایلی با خط HDSL کار نمیکنه و همشون دارند به مایکرو ویو ( اون دیشهای سفید رنگ ) رو میارند
    5- اون دیشها هیچ ربطی به GPRS به تنهایی ندارند , فقط برای ارتباط بین سایتها استفاده میشه
    6- نوع دکلی که توی عکسها هست مال تجهیزات زیمنسه ( مگه اینکه پیمانکار ابعاد فونداسیون و فنس اطراف دکل رو به خاطر سازگاری با تجهیزات ایرانسل بزرگ کرده باشه )
    7- شکل BTS های نوکیا تابلو شده ولی اریکسون رو تقریبا کمتر کسی دیده و ممکنه با زیمنس اشتباه بگیره
    8- دیگه اگه قبول نکنی میام شماره فنی تک تک تجهیزات رو براتون میذارم خودتون برید تحقیق کنید که اون سکتورها مال کدوم اپراتوره
    -----------------------
    فعلا همینها بسه

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این هم عکس از BTS های نوکیا - دقت کنید حتما باید دو تا کنار هم باشند 900و1800 مگا هرتز
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

دستت درد نکنه
    اگه میشه از زیمنس و سونی اریکسون هم عکس بزار
    ممنون
    منتظر جوابت هستم

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

1 دقیقه مکالمه با سیمکارت دائمی ایرانسل=65 تومن
    دقیقه مکالمه با سیمکارت اعتباری ایرانسل=95 تومن
    بفرما اخبار شبکه خبر هم گفت
    نکنه اینم مثل 20.30 لجه با ایرانسل

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تا جایی که بتونم از خود اینترنت کمک میگیرم تا بهترین عکسها رو بذارم , ولی هر چی بیشتر میگردم کمتر پیدا میکنم
    توضیحی که یادم رفت بگم اینه که توی تهران و کرج هم نوکیا کار میکنه ولی اصفهان رو دارند اریکسون کار میکنند
    باز هم بگم مخابرات داره تجهیزات 1800 نصب میکنه , پس اگه دو تا Bts نوکیا کنار هم دیدید بلافاصله نگید مال ایرانسله ارتفاع سکتورهاشون رو نگاه کنید

پروفشنال shamabady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    سبزوار

پيش فرض

نه این اخبار درست ولی نمیدونم برا چی همتون یه دفعه داغ کردین الان شش ماه دارین دقیقه ای 499 ریال پرداخت میکنین هیچ چیزی نبود خوب الان قضیه فرق نکرده که میتونین همون روش دقیقه ای با نرخ 499 ریال رو انتخاب کنین

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض چه فرقی میکنه کدوم دکل مال کدوم اپراتوره

در مورد اون 3 تا عكس قشنگي كه دوستمون chakavak در چند صفحه قبل گذاشته بايد بگم كه همشون صد در صد دكل هاي ايرانسل هستن و نسل جديد دكل هم مي باشند . مشخصه دكلهاي ايرانسل اولا سكتورهاي باريك و دراز تر دارن ، ثانيا 2 - 3 ديش كوچولو ( مي تونن به يك اندازه باشن و مي تونن نباشن ) بستگي به نوع ديش داره ، بالاي دكلاي ايرانسل وجود داره كه همون سيگنالهاي gprs و mms رد و بدل مي كنن( در عكسها خوب معلومه)

ثالثا اگر بدنه دكل مثل اين عكسها فلزي و سبك نرده اي باريك باشن صد در صد ماله ايرانسله ، ولي من خودم چند نمونه از دكلهاي ايرانسل با بدنه قديمي ديدم كه همونطور كه chakavak گفت به پيمانكارا مربوطه .

رابعا از صفحه گوش هم مي تونيد كمك بگيريد چون اگه نزديك خود آنتن باشيد هر كدو م از 3 سكتوري كه بالا ي هر دكل نصبه به ترتيب A و B و C نامگذاري مي شن كه بعد از اسم دكل روي گوشي نمايش داده ميشن .
    مثلا اگه از طرف شمال به دكل نزديك بشين مثلا تو ميدون پونك مي زنه Ponak-A
    و اگه از جنوب شرقي دكل به اون نزديك بشين مي زنه Ponak-B و سومين سكتور هم ميزنه Ponak-C
    و در همه دكلهاي ايرانسل 3 سكتور با زاويه هاي 120 درجه دور دكل رو پوشش مي دن .
    باز هم بگم ایرانسل داره از 5 نوع دکل استفاده میکنه , بستگی به شرایط محیطی منطقه داره
    این مورد هم که گفتی زاویه سکتورهاش 120درجه است خوب بود ولی یادت نره تکنولوژی تلفن سلولی چیزی غیر از این اجازه نمیده ( قدیمها نوک هر دکل 6 تا سکتور بود و هنوز هم هست )
    این هم که شمال با سکتور A مشخص شده باز هم چیزی رو نشون نمیده چون هم تالیا و هم ایرانسل برای فاز بندی و منطقه بندی میتونن از دو تیپ آرایش استفاده کنند و فقط باید نقشه پوشش رو ببینی که بفهمی چرا این کار رو میکنند - تیپ اول 0 درجه 120 درجه 240 درجه ( شمال,جنوب شرق,جنوب غرب)
    تیپ دوم 60 درجه 180 درجه و 300 درجه ( شمال شرق,جنوب,شمال غرب )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •