1 دقیقه مکالمه با سیمکارت دائمی ایرانسل=65 تومن
دقیقه مکالمه با سیمکارت اعتباری ایرانسل=95 تومن
1 دقیقه مکالمه با سیمکارت دائمی ایرانسل=65 تومن
خیلی جالبه نباید یک چیزی بگم ولی میگم
اینجا یک سری که نون خور ایرانسل هستن میاد هی میگن آقا خوبه تعرفه 49
قبول کنید با این تعرفه جدید اوناهی که پس میدن هیچ
دیگه هیچ کس هم نمیخره
حالا بگو از کی تا حالا
بازم می گم از وقتی ایرانسل اومده !![]()
من به تو خورده نمیگیرم ( گفته بودم من خودم توی یکی از شرکتهای پیمانکار ایرانسل کار میکنم )
مثل اینکه دلایل محکمتری می خوایی برات ارائه بدم .
1- تمام سیستمهای ایرانسل در شرق کشور با نوکیا هست
2- تمام سیستمهای ایرانسل در غرب کشور با اریکسون هست
3- ایرانسل داره روی دو تا باند فرکانسی 900 و 1800 مگا هرتز سیگنال میده هر باند فرکانسی نیاز به دو تا فیدر توی هر سکتور داره , پس هر سکتور باید 4 تا فیدر داشته باشه
4- از تقریبا 3 سال پیش دیگه هیچ آنتن موبایلی با خط HDSL کار نمیکنه و همشون دارند به مایکرو ویو ( اون دیشهای سفید رنگ ) رو میارند
5- اون دیشها هیچ ربطی به GPRS به تنهایی ندارند , فقط برای ارتباط بین سایتها استفاده میشه
6- نوع دکلی که توی عکسها هست مال تجهیزات زیمنسه ( مگه اینکه پیمانکار ابعاد فونداسیون و فنس اطراف دکل رو به خاطر سازگاری با تجهیزات ایرانسل بزرگ کرده باشه )
7- شکل BTS های نوکیا تابلو شده ولی اریکسون رو تقریبا کمتر کسی دیده و ممکنه با زیمنس اشتباه بگیره
8- دیگه اگه قبول نکنی میام شماره فنی تک تک تجهیزات رو براتون میذارم خودتون برید تحقیق کنید که اون سکتورها مال کدوم اپراتوره
-----------------------
فعلا همینها بسه
این هم عکس از BTS های نوکیا - دقت کنید حتما باید دو تا کنار هم باشند 900و1800 مگا هرتز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه
اگه میشه از زیمنس و سونی اریکسون هم عکس بزار
ممنون
منتظر جوابت هستم
بفرما اخبار شبکه خبر هم گفت1 دقیقه مکالمه با سیمکارت دائمی ایرانسل=65 تومن
نکنه اینم مثل 20.30 لجه با ایرانسل
تا جایی که بتونم از خود اینترنت کمک میگیرم تا بهترین عکسها رو بذارم , ولی هر چی بیشتر میگردم کمتر پیدا میکنم
توضیحی که یادم رفت بگم اینه که توی تهران و کرج هم نوکیا کار میکنه ولی اصفهان رو دارند اریکسون کار میکنند
باز هم بگم مخابرات داره تجهیزات 1800 نصب میکنه , پس اگه دو تا Bts نوکیا کنار هم دیدید بلافاصله نگید مال ایرانسله ارتفاع سکتورهاشون رو نگاه کنید
نه این اخبار درست ولی نمیدونم برا چی همتون یه دفعه داغ کردین الان شش ماه دارین دقیقه ای 499 ریال پرداخت میکنین هیچ چیزی نبود خوب الان قضیه فرق نکرده که میتونین همون روش دقیقه ای با نرخ 499 ریال رو انتخاب کنین
باز هم بگم ایرانسل داره از 5 نوع دکل استفاده میکنه , بستگی به شرایط محیطی منطقه داره
این مورد هم که گفتی زاویه سکتورهاش 120درجه است خوب بود ولی یادت نره تکنولوژی تلفن سلولی چیزی غیر از این اجازه نمیده ( قدیمها نوک هر دکل 6 تا سکتور بود و هنوز هم هست )
این هم که شمال با سکتور A مشخص شده باز هم چیزی رو نشون نمیده چون هم تالیا و هم ایرانسل برای فاز بندی و منطقه بندی میتونن از دو تیپ آرایش استفاده کنند و فقط باید نقشه پوشش رو ببینی که بفهمی چرا این کار رو میکنند - تیپ اول 0 درجه 120 درجه 240 درجه ( شمال,جنوب شرق,جنوب غرب)
تیپ دوم 60 درجه 180 درجه و 300 درجه ( شمال شرق,جنوب,شمال غرب )
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)