ممنون از جوابتون الان امتحان میکنم در ضمن قبلا دوستم پک 5 نصب کرده باز هم کار میکند
امتحان کردم جنرال1 کار کرد ولی جنرال2 کار نمیکند و ارور میدهد یک فایل آنیستال داخل پوشه ی جنرال 2 بود اونو اجرا کردم ولی باز هم درست نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
ممنون از جوابتون الان امتحان میکنم در ضمن قبلا دوستم پک 5 نصب کرده باز هم کار میکند
امتحان کردم جنرال1 کار کرد ولی جنرال2 کار نمیکند و ارور میدهد یک فایل آنیستال داخل پوشه ی جنرال 2 بود اونو اجرا کردم ولی باز هم درست نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
اخرین بازی جنرال ورزنه چنده؟؟؟؟/
من 1 و 2 را دارم.....
از این ها بهتر هم وجود داره؟؟؟؟؟
بیشتر کدوم را بازی میکنن برای افلاین و شبکه ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بنظر من مشكل از فايل ستاپ جنرال يك هست ؟حجمش چقدره ممكنه از اين فشرده ها باشه كه در اين صورت فقط ميتونيد جنرال يك رو بازي كنيد براي اجرا جنرال زيرو به جنرال يك اصلي و جنرالي كه ثبت در ريجستري بشه لازم داريد!
باسلام خدمت تمامی دوستان رفتم سیدی جنرال رو خریدم ولی باز هم از کمک های شما متشکرم
![]()
آموزش اجرا بازی جنرال زرو بدو ن نیاز به جنرال یک و حتی آنیستال جنرال یک
سلا م
با این کار شما دیگه نیاز به جنرال یک نخواهید داشت و می تونید جنرال یک رو انیستال کنید وحتی میتونید از فایل بازی کپی روی یک سیدی و بد ون نصب همیشه بازی جنرال زرو رو اجرا کنید :
عدم شناخت وارور ی هم که شما گفتید به خاطر نشناختن جنرال یک توسط جنرال دو هستش....
راه حل:
فایلهای رو که در عکس هست رو از بازی جنرال(1) در محیط نصب بازی جنرال زرو (2) کپی کن او نو قت بازی بدون نیازبه جنرال یک اجرا میشه و جنرا ل زرو هم اجرا خواهد شد :
=============================================
اضا فه کردن پول به بازی :
این فایل رو دانلو د و بعد از حالت زیپ خارج و بعد در آدرس زیر کپی کنید :
C:\Program Files\EA Games\Command & Conquer \Command & Conquer Generals Zero Hour\Data\INI
یعنی برید اون قسمتی که بازی رو نصب کردی یا مد ی رو نصب کردی (مد ها همه در قسمتی که بازی اصلی جنرال زرو نصبه باید نصب بشند )و توی اون محیط شما یک پوشه داری به نامData و در داخل این پوشه چندین پوشه دیگه هست شما پوشه
INI رو باز کن و در درون او ن پوشه این فایلی رو که دانلود کردیدپ(پس از اینکه ازحالت فشر ده خارجش کردی ) رو کپی کن اونجا و هر سوالی از شما کرد شما yes رو بزن بعد وارد بازی شو پولها به تر تیب زیر تعقییر خواهند کرد
Value = 10000
Value = 15000
Value = 20000
Value = 25000
Value = 30000
Value = 40000
Value = 45000
Value = 50000
Value =80000
Value =1350000
Value = 240000
Value = 450000
Value = 5000000
لینک دانلود فایل حجم یک کیلو بایت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکته :
ااین فایل قابل نصب ر روی تمام مد هاست و همچنین جنرال ز رو بعد از هر نصب مد یا بازی جنرال زرو این فایل رو در محل یا د شده کپی کنید
Last edited by ufo-alien; 05-01-2010 at 23:12.
خیلی از دوستان میخواهند چند مود را باهم نصب کنند ولی چون ارور میدهد نمیتوانند میخواهم راهی بهتان یاد بدهم که بتوانید به طور همزمان چند پچ را نصب کنید
ابتدا جنرال 1 و2 رانصب کنید
بعد پوشه ی جنرال 2 را کپی کنید
حالا مود را روی پوشه ی کپی شده بریزید
وآخر سر بعد از نصب مود یک شرت کت از فایل اجرای جنرال بگیرید وروی دسکتاپ قرار دهید
اینطوری هر چقدر بخواهید می توانید مد نصب کنید و با هرکدام که بخواهید بازی کنید
جناب این MOD ایران چی شد همه تو کفیم !!!!!!!!
یا بده بیرون یا بی خیال شو
سلام دوستان
من پچ کنترا رو ریختم تو سیستمم اما چندتا مشکل دارم
اول اینکه تو پوشه data من فایل INIوجود نداره
دوم اینکه کنده یعنی سرعت بازی کنده اما تو لپ تاپ dell xpsسرعت بازی زیاد تانکها سریعتر کار میکنن پول سازها سریعتر هستن کلا سرعت بازی زیاده
سوم اینکه یه فایل یا کد تقلب پولدار شدن برای اینکه بتونم تو حالت challange ازش استفاده کنم
ممنون میشم اگه جوابمو بدید
من بعد از مدت ها خواستم بازی را نصب کنم ورزن 1 سریال میخواست که 4 قسمتی هستش... لطفا یکی سریال نصبش را بزاره..........ممنون
سلا م
پک تمومو م شده شده ولی ارشا د هنوز مجوز نداده ....
پوشه ( INI)رو خودت بساز
مشکل سر عت به خاطر ضعف سیستمتونه
فایلی رو که بالا گذاشتم بر ای همین منظوره!!..
================================================== ==========
سر یال نامبر جنرال یک و جنرال دو (زرو)
C&C GENERALS :
5533-3743808-8068198-3235
================================================== ===========
C&C GENERALS ZERO HOURS :
5PHR-7Z12-QKQS-L2MI-RROR
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)