تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 190 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 1897

نام تاپيک: کلوپ N70

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_kiyaniyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام..... در قسمت memory می تونیم روی مموری پسورد بزاریم.. وقتی پسورد بزاریم دیگه نمیشه با رم ریدر رم رو با کامپیوتر باز کرد... همش ارور میده .... من می خواستم بدونم اگه روی مموری پس بزاریم و اون مموری رو از گوشی خودمون برداریم بزاریم روی گوشی یکی دیگه ، اونوقت روی اون گوشی رم خونده میشه یا نه ؟

راستش گوشی منو دزدیدن.. می خوام بدونم حالا که روی مموری پس گذاشتم می تونن اطلاعات گوشیمو بخونن یا نه ؟

من برنامه advanced device lock روی گوشیم داشتم و به هیچ طریق نمیتونن داخل فولدر های مخفی گوشی بشن... مگه اینکه با رم ریدر باز کنن... که اونم من امتحان کردم و باز نمیشه.. مونده سوال بالا...

راستی گوشی رو میشه رد یابی کرد ؟
    کسی جاب سوال منو نمیدونه ؟

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

با سلام..... در قسمت memory می تونیم روی مموری پسورد بزاریم.. وقتی پسورد بزاریم دیگه نمیشه با رم ریدر رم رو با کامپیوتر باز کرد... همش ارور میده .... من می خواستم بدونم اگه روی مموری پس بزاریم و اون مموری رو از گوشی خودمون برداریم بزاریم روی گوشی یکی دیگه ، اونوقت روی اون گوشی رم خونده میشه یا نه ؟

راستش گوشی منو دزدیدن.. می خوام بدونم حالا که روی مموری پس گذاشتم می تونن اطلاعات گوشیمو بخونن یا نه ؟

من برنامه advanced device lock روی گوشیم داشتم و به هیچ طریق نمیتونن داخل فولدر های مخفی گوشی بشن... مگه اینکه با رم ریدر باز کنن... که اونم من امتحان کردم و باز نمیشه.. مونده سوال بالا...

راستی گوشی رو میشه رد یابی کرد ؟
    نرم افزاری هست که میتونه پسورد رو رو گیر بیاره و رمو باز کنه. وقتی رمت رو یه گوشی دیگه بره پسورد میخواد.
    پس اگه طرف زرنگ باشه اطلاعاتت رو دزدیده!

در مورد سوال دومت هم باید بگم بله میشه. باید کارتن گوشیتو به خدمات مشترکین ببری تا فکر کنم از روی imei طرفو پیدا کنن. حالا بستگی داره طرف چه سیمکارتی تو گوشیش انداخته باشه. ولی ببر، ضرری نداره.

3. 2 کاربر از Linux Learner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Amin_mustang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    گوشی n70 من از زمانی که خریدم وقتی سیمکارت روشه تا وقتی داخل شهر هستم سالمه و وقتی جایی برم که خط آنتن خالی بشه گوشی حالتی مثل هنگ میشه مثلا کلید منو کار نمنیکنه گوشی خاموش نمیشه دوربین کار نمیکنه و ال سی دی خود به خود تاریک میشه و باید دکمه ی power بزنی تا دوباره روشن شه.بعد اگه جایی برم که گوشی اونجا خط میده و با برداشتن باتری گوشی رو خاموش و روشن کنم همه چیز به حالت اول برمیگرده. کسی میدونه چطوری باید درستش کنم؟
    کسی جواب منو نمیدونست؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه rahim445's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

1- مموری رو از گوشیت در بیار و به کامپیوتر بزن و توی Folder Option کامپیوتر فایل های مخفی رو آزاد کن و بعد توی مموری کارت این عبارت رو سرچ بده و تمام پوشه -"پوشه"- هایی رو که پیدا کردی که کمرنگ یا مخفی بودن رو حذف کن. بعد مموریتو بزار توی گوشیت و ببین درست شد! البته حذف شدن اون پوشه ها طول میکشه ولی حجم تک تکشون کمه!!!

2- امکان داره یه سری فایل هایی توی گوشیت باشه که گالری باهاشون مشکل داشته باشه. مشکل از گوشیت نیست و باید با فایلهای توی مموریت ور بری. همه ی فایلاتو کپی کن تو کامپیوترت و یه بار مموری کارتتو با کامپیوتر و یه بار با گوشی فرمت کن و بعد دونه دونه فایلایی رو که میشناسی رو بریز توش. اگه برنامه های زیادی روی گوشیت نصب نداری از اول نصبشون کن و اگه زیادن، باید پوشه ی System که بحالت مخفی هست رو هم کپی کنی.
    با تشکر از شما - روش اول درست است - چون فایل مخفی که USB Disk Security\USBGuard.exe در مموری ایجاد کرده بود باعث این مشکل شده بود !

داره خودمونی میشه rahim445's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان دستور memory drive> attrib *.* -s -d /s /d برای آشکار کردن تمام فایل های مخفی توسط ویروس ها در مموری تان یا هارد دیسک بسیار مفید است.
    Last edited by rahim445; 13-12-2008 at 07:49.

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

الان قیمت n70 نو و دست 2 چنده؟

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

کسی نیست به ما جواب بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه sam_mjm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ..............

پيش فرض

دوستان دستور memory drive> attrib *.* -s -d /s /d برای آشکار کردن تمام فایل های مخفی توسط ویروس ها در مموری تان یا هارد دیسک بسیار مفید است.
    این دستور باید تو خط فرمان بزنیم ؟

الان قیمت n70 نو و دست 2 چنده؟
    نزدیک 170 اینا

10. این کاربر از sam_mjm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Luxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    LuXe LaNd

پيش فرض

این دستور باید تو خط فرمان بزنیم ؟
    مگه n70 خط فرمان داره این که ماله ویندوزه

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام دوستان من یه گوشیه n72 البته به دستم رسیده فرقیم نمیکنن این دو گوشی با هم n70 با n72 دیشب کد مستر ریست زدم گوشی رستارت شد اما بالا نمیاد !! نمیدونم چیکار کنم باید فلش بشه گوشی؟ هیچ راه دیگه نداره ؟ چون موقعی که گوشیو روشن میکنم چند بار آرم نوکیا میاد و میره در آخر هم خاموش میشه در ضمن اگه فلش بخوره دیگه آپدیت نمیشه ؟ دوستان ممنون میشم جوابمو بدن در این رابطه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •