تریلر بازی Army of Two نمایش داده شده در نمایشگاه TGS 07
این بازی برای x360 و ps3 (توضیح در مورد بازی درصفحات قبل گفته شده)
دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز فایلNormal : 10MB HD : 31MB
تریلر بازی Army of Two نمایش داده شده در نمایشگاه TGS 07
این بازی برای x360 و ps3 (توضیح در مورد بازی درصفحات قبل گفته شده)
دانلود:
سایز فایلNormal : 10MB HD : 31MB
Last edited by Masoud King; 13-01-2008 at 12:30.
تریلر از بازی FIFA Street 3
از لینک پایین میتونید دانلودش کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگی دوستان درباره خبری که مسعود کینگ داده بود میخواستم بدانم ایا رسمآ تآیید شده که فیفا 09 کامپیوتر نسل بعد بازی هاست یا نه؟
دیگر اینکه درباره بازی فیفا استریت 3 است که صفحه قبل گفته بودند که هم واس ایکس باکس 360 میاد هم ps3 اینکه واس 360 هم میاد باز هم درسته یا نه؟
ممنون از اخبار جالبتون
Brachiosaurus
Coelophysis
عکسی از این دایناسور:
Compsognathus
عکسی از این دایناسور:
Dilophosaurus
عکسی از این دایناسور:
Dromaeosaurus — موجودی است با چشم های بزرگ و کوچک! شاید نوجوان دایناسور Utahraptors باشد.
Gallimimus
Lurker — این یک موجود ساختگی توسط خود بازی هست.
Parasaurolophus
Tyrannosaurus Rex — فکر میکنم: پادشاه های ستمکار
Juvenile Tyrannosaurus Rex — فکر میکنم: پادشاه های نوجوان ستمکار!
Utahraptor — ظاهرا این موجود مدل های مختلفی در بازی داره؛ مرد، زن، نوجوان.
عکسی از این دایناسور:
![]()
عقرب های غول پیکر
حشرات غول پیکر مختلف
Miscellaneous sea serpent boss
Pteranodon
یک سری دایناسور گیاه خوار — این ها یک سری دایناسور هستند که در بازی با ما کاری ندارند ( بی خطر هستند )
یک گیاه غول پیکر گوشتخوار!
عکس ها رو برای اینکه با شکلشون آشنا شید خودم از تو Google سرچ کردم، ممکن تو بازی به این شکل نباشن!
سلام
ما بارها شاهد اين بوديم که Hideo Kojima تاييد کرده که ديگه اين Metal Gear Solid 4 پايان بازيست ..
در فروم Game Trailers مصاحبه اي چاپ شد به نقل از Gamert.nl
خوب امروز سايت هلندی Gamert.nl مصاحبه اي رو با Hideo Kojima که همه ميشناسيدش انجام داده
شما سؤال و جواب رو در زير ميتونيد بخونيد
Gamert در رابطه با خداحافظی کردن کوجيما با اين افتخار بزرگ ميپرسه
و او اينگونه پاسخ ميده
Hideo Kojima: در حقيقت من با MGS خداحافظی نخواهم کرد ، من اعتقادم بر اين هست که بايد با MGS ادامه بدم ... اين کار من هست و شايد در آينده از همکاران جديدی استفاده کنم تا اين افتخار بزرگ رو حفظ کنم تا هروقتی که Fans ها دوست داشته باشن!
او اعلام کرده ناراحتيش فقط از خداحافظی با Solid Snake هست چون کسی که اين شخصيت رو خلق کرد کسی نبود جز خود Hideo Kojima
سلام
بله مثل اینکه ea sports بالاخره راضی شد به pc بازا هم حال بده...
FIFA Street 3 فوریه (ماه بعد) تنها بر روی PS3 و X360 عرضه میشه ! 18 فوریه نسخه 360 ریلیز میشه ولی هنوز تاریخ دقیق نسخه PS3 مشخص نشده.
سازنده ها واقعا گرافیک زیبایی خلق کردن !
کاراکتر ها کاریکاتوری خلق شدن و با تکنیکی جالب پوستشون نرم و شفاف به نظر میاد ، تا حدودی آدم یاد بازی mario galaxy میفته !
در یکی از تریلرهای بازی دیدم که وقتی توپ به دیوار خورد دیوار به حالت موج دار درومد که واقعا جالب بود. بی صبرانه منتظر عرضه بازی هستم ....
مثل بازی فیفا تا چهار نفر میتونن با هم بازی کنن و در حالت آنلاین هم تا 8 نفر.
تصاویری از چند زمین بازی:
تصاویری از بازی و بازیکن ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بوکس شات های بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصاویری از Top Spin 3 که توسط Pam Development در دست ساخت است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2K Sports که رقیب سرسخت EAsports به شمار میره بازی رو منتشر خواهد کرد. بازی تنها برای PS3و X360 در نظر گرفته شده. کیفیت بافتها بسیار بالا و با جزییات است. مدل سازی کاراکترها خوب کار شده و بخش های عضلانی به زیبایی طراحی شدن. نورپردازی هم همانطور که از تصاویر پیداست رضایت بخش است.
من یه سر رفتم تو سایت ---------- که یه پست برای این سایت داده شده بود و مفهومشم اینه که کوپی کون بازی هر کنسولی که میخوای توی هارد بعد بازی کن از بچه ها کسی میدون یعنی چی/www.gamecopypro.com/
چندی پیش در نت شایعه ای به وجود امده بود که قرار هست بازی Alone In The Dark در تاریخ معین خود عرضه نشود و تاخیر بخورد .
سخن ران شرکت اتاری در همایش کوچکی به نام ( TVG ( Total Video Game که در تاریخ January 11 برگزار شد حضور داشت و رسما اعلام کرد که شایعه ای که اخیرا منتشر شده است فقط فقط یه شایعه میباشد و به هیج وجه درست نیست !!
در این شایعه اعلام شده بود که عنوان فوق العاده جذاب Alone In The Dark در پی تاخیری در ماه September منتشر خواهد شد . اما همانگونه که سخن ران شرکت اتاری اعلام کرده است تاخیری برای این عنوان در کار نیست و این بازی مطمئنا در اوایل سال 2008 منتشر خواهد شد !
لازم به ذکر است که بازی Alone In The Dark برای پلتفرم های PS3 - XBOX 360 - PS2 - Wii - PC منتشر خواهد شد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)