من راستش دوتا خط داریم
و الان فن آوا دارم روی یکی، که کلا هم قیمتش رو خیلی بردن بالا هم کیفیتش افت کرده مثل قبلا نیست...

تعرفه دیدبان رو دیده بودم با توجه به نظر دوستان تو این تاپیک درخواست دادم و جمعه سفارش آنلاین دادم.
که جالبه پس از ثبت نام هیچ پیامی برای مشترک نمیاد فقط یه کد پیگیری پرداخت میده ، یه لحظه گفتم نکنه اشتباهی شده ،
که امروز صبح با بخش فروش صحبت کردم طرف گفت عهه خوب شد تماس گرفتین گفتین! سفارش دادین تا درخواستتون رو برای رانژه ارسال کنم! من الان درخواست رانژهتون رو میفرستم به مخابرات ،
دوساعت بعد گفتم ببینم ارسال کرده یا نه ، یکی دیگه گوشی رو برداشت گفت بله ارسال شده به مخابرات برای رانژه.
به مرکز مخابراتیمون(بخش mdf) تماس گرفتم گفتم درخواستم ارسال شده طرف گفت نه چیزی نیومده!
با پشتیبانیشون صحیت کردم جواب داد گفت درخواستتون هنوز ارسال نشده ! ، پیگیری هایی که کردم رو شرح دادم واسش، گفتم چرا حرفاتون تناقض داره گفت من دسترسی ندارم تو سیستمم زده نامشخص!...
خلاصه من خودم از آسیاتک ، شاتل ، مخابرات ، پارس آنلاین و فن آوا داشتم، نسبت به اونا به نظر میاد مجموعه ی ضعیفی تری باشن حداقل در مراحل اولیه یا همون فروش ، حالا باید دید بعدش چطوره کیفیتشون...
در آخر دوستانی که آنلاین ثبت نام می خوان بکنن ،واسه سرویس ، ظاهرا باید یه تماس بگیرین صبح بعد سفارش یا تایم کاری، که یه وقت کارتون عقب نیوفته!