تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 212 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 2114

نام تاپيک: ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بزرگوار من بین این شرکت و آسیا تک موندم مخصوصا سر پارس آنلاین خیلی دردسر کشیدم بعد از 20 روز شکایت به زور تونستم خط رو خالی کنم الان موندم کدوم رو بگیرم شما فکر کنم هر شرکتی رو تست کردی اخه زیاد دیدم توی تاپیک ها شرکت کردی والا اگر میتونی یک راهنمایی بکن از کجا بگیرم من شیرازم این دیده بان نت زیر مجوعه کدوم یک از این شرکتها هستش قعطی و ثباتش چطوریاست افت سرعت شبا رو داره من خطم بیشتر از 8 مگ نمیکشه یعنی توی idm حدود 800 کیلو بایت باید باشه من پارس انلاین داشتم برای بازی افتضاح شده بود تا یک سال قبل خوب بود ولی دیگه خراب شده بود آسیا تک چطوریه به نظرت

ممنون داداش
    این شرکت یه شرکت اصلی نیست بلکه پورت و آی پی هاش واس پیشگامانه ، پینگش عالیه اصن شکی نیست توش ، خواستی بگیری ببین پورت پیشگامان میدن یا نه مطمئنم ولی باز قبلش بپرس ...
    افت شبا داره ولی چند شبه کمتر شده و تو اینستا مشکلی نیست البته من سرعت 16 دارم بخوای سرعت پایین بگیری که زیاد کلا نباید روش جساب کنی چوت سرعت مناسبی نیست ولی در کل من راضیم و مشکلی ندارم

2. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه pars1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2020
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دستت درد نکنه مثلا شما 3 مگ داری اینستا مشکل نداری حتی شبها هم میتونی ببینی کلیپ ها رو منظور از کم شدن سرعت شبها حدودا چقدر سرعتت افت میکنه آیا غیر قابل استفاده میشه ؟؟؟؟؟منظورم اینه
    نه اونقدری افت نکرده تا الان. اینستاگرام نه موردی ندیدم. من ماه اولیه که خریدم و هنوز اونقدری تجربه روش ندارم ولی تا الان کاملا اوکی بوده. شما هم تهرانید ؟ قبلش استعلام بگیرید که خطتون قابلیت داشته باشه
    Last edited by pars1992; 07-03-2020 at 20:43.

4. این کاربر از pars1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

اگه مشکلت برسه به پشتیبانی ،که کارت زاره.
    من افت ندارم ولی الان یه هفته هست. قطعی هر دو ساعت دارم. یه دو دقیقه میقطعه. بالاخره گفتن باابت پیکه مصرف این چند روزه.
    بالاخره بعد کلی اعصاب خوردی. قرار شد لاگ 3 روزه چک بشه تا ایراد رفع بشه.
    یه دوره اون اول که ترکیده بود.یه دو هفته. وسط یه هفته سرعتم افت شدید داشت.
    اینجور برنامه هایی داره. و ممکنه بهت بخوره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اعصاب فولادین داری. اموی دیده بان نت
    چون هر چند وقت یه برنامه سرت در میارن.
    من راستش دوتا خط داریم
    و الان فن آوا دارم روی یکی، که کلا هم قیمتش رو خیلی بردن بالا هم کیفیتش افت کرده مثل قبلا نیست...
    تعرفه دیدبان رو دیده بودم با توجه به نظر دوستان تو این تاپیک درخواست دادم و جمعه سفارش آنلاین دادم.

که جالبه پس از ثبت نام هیچ پیامی برای مشترک نمیاد فقط یه کد پیگیری پرداخت میده ، یه لحظه گفتم نکنه اشتباهی شده ،
    که امروز صبح با بخش فروش صحبت کردم طرف گفت عهه خوب شد تماس گرفتین گفتین! سفارش دادین تا درخواستتون رو برای رانژه ارسال کنم! من الان درخواست رانژهتون رو میفرستم به مخابرات ،
    دوساعت بعد گفتم ببینم ارسال کرده یا نه ، یکی دیگه گوشی رو برداشت گفت بله ارسال شده به مخابرات برای رانژه.
    به مرکز مخابراتیمون(بخش mdf) تماس گرفتم گفتم درخواستم ارسال شده طرف گفت نه چیزی نیومده!
    با پشتیبانیشون صحیت کردم جواب داد گفت درخواستتون هنوز ارسال نشده ! ، پیگیری هایی که کردم رو شرح دادم واسش، گفتم چرا حرفاتون تناقض داره گفت من دسترسی ندارم تو سیستمم زده نامشخص!...

خلاصه من خودم از آسیاتک ، شاتل ، مخابرات ، پارس آنلاین و فن آوا داشتم، نسبت به اونا به نظر میاد مجموعه ی ضعیفی تری باشن حداقل در مراحل اولیه یا همون فروش ، حالا باید دید بعدش چطوره کیفیتشون...

در آخر دوستانی که آنلاین ثبت نام می خوان بکنن ،واسه سرویس ، ظاهرا باید یه تماس بگیرین صبح بعد سفارش یا تایم کاری، که یه وقت کارتون عقب نیوفته!

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

این شرکت یه شرکت اصلی نیست بلکه پورت و آی پی هاش واس پیشگامانه ، پینگش عالیه اصن شکی نیست توش ، خواستی بگیری ببین پورت پیشگامان میدن یا نه مطمئنم ولی باز قبلش بپرس ...
    افت شبا داره ولی چند شبه کمتر شده و تو اینستا مشکلی نیست البته من سرعت 16 دارم بخوای سرعت پایین بگیری که زیاد کلا نباید روش جساب کنی چوت سرعت مناسبی نیست ولی در کل من راضیم و مشکلی ندارم
    سلام
    یه پینگ از 9.9.9.9 و prod.euw1.lol.riotgames.com و login.p1.worldoftanks.eu میگیرید ؟
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2019
    محل سكونت
    کرانه باختری

پيش فرض

آره بابا یه مشت بچه پسته دار و فرش فروش از کرمان جمع شدن شرکت زدن (پیشگامان یزد هم اصلا آدم حسابشون نمیکنه من خودم به پیشگامان یزد زنگ زدم قبلا ) پول یه سری مردم بی سواد را بابت اینترنت بی کیفیت بالا کشیدن حالا رفتن با پولاشون تو جردن تهران دفتر باز کردن و اسم خودشون رو هم گذاشتن Servco

البته درآمد اصلی شون از اینترنت وایرلس هست نه adsl

پینگش هم اصلا به درد هیچ کاری نمیخوره آخرین بار یکی از نماینده های فروش خودشون به من گفت پینک ما ثبات نداره و به درد بازی نمیخوره خیلی خوب باشه رو 150 هست

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    یه پینگ از 9.9.9.9 و prod.euw1.lol.riotgames.com و login.p1.worldoftanks.eu میگیرید ؟
    ممنون
    Pinging 9.9.9.9 with 32 bytes of data:
    Reply from 9.9.9.9: bytes=32 time=86ms TTL=49
    Reply from 9.9.9.9: bytes=32 time=83ms TTL=49
    Reply from 9.9.9.9: bytes=32 time=82ms TTL=49
    Reply from 9.9.9.9: bytes=32 time=103ms TTL=49

Ping statistics for 9.9.9.9:
    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
    Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 82ms, Maximum = 103ms, Average = 88ms

Pinging prod.euw1.lol.riotgames.com [185.40.64.65] with 32 bytes of data:
    Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=105ms TTL=233
    Reply from 185.40.64.65: bytes=32 time=102ms TTL=233

Ping statistics for 185.40.64.65:
    Minimum = 102ms, Maximum = 105ms, Average = 102ms

Pinging woteu1.login.wargaming.net [185.12.240.54] with 32 bytes of data:
    Reply from 185.12.240.54: bytes=32 time=96ms TTL=41
    Reply from 185.12.240.54: bytes=32 time=94ms TTL=41

Ping statistics for 185.12.240.54:
    Minimum = 94ms, Maximum = 96ms, Average = 94ms

آره بابا یه مشت بچه پسته دار و فرش فروش از کرمان جمع شدن شرکت زدن (پیشگامان یزد هم اصلا آدم حسابشون نمیکنه من خودم به پیشگامان یزد زنگ زدم قبلا ) پول یه سری مردم بی سواد را بابت اینترنت بی کیفیت بالا کشیدن حالا رفتن با پولاشون تو جردن تهران دفتر باز کردن و اسم خودشون رو هم گذاشتن Servco

البته درآمد اصلی شون از اینترنت وایرلس هست نه adsl

پینگش هم اصلا به درد هیچ کاری نمیخوره آخرین بار یکی از نماینده های فروش خودشون به من گفت پینک ما ثبات نداره و به درد بازی نمیخوره خیلی خوب باشه رو 150 هست
    پورتارو منتقل کردن رو پیشگامان پینگش عالی شد ، دیگه نمیشه از پینگش ایراد گرفت چون عالیه

10. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من راستش دوتا خط داریم
    و الان فن آوا دارم روی یکی، که کلا هم قیمتش رو خیلی بردن بالا هم کیفیتش افت کرده مثل قبلا نیست...
    تعرفه دیدبان رو دیده بودم با توجه به نظر دوستان تو این تاپیک درخواست دادم و جمعه سفارش آنلاین دادم.

که جالبه پس از ثبت نام هیچ پیامی برای مشترک نمیاد فقط یه کد پیگیری پرداخت میده ، یه لحظه گفتم نکنه اشتباهی شده ،
    که امروز صبح با بخش فروش صحبت کردم طرف گفت عهه خوب شد تماس گرفتین گفتین! سفارش دادین تا درخواستتون رو برای رانژه ارسال کنم! من الان درخواست رانژهتون رو میفرستم به مخابرات ،
    دوساعت بعد گفتم ببینم ارسال کرده یا نه ، یکی دیگه گوشی رو برداشت گفت بله ارسال شده به مخابرات برای رانژه.
    به مرکز مخابراتیمون(بخش mdf) تماس گرفتم گفتم درخواستم ارسال شده طرف گفت نه چیزی نیومده!
    با پشتیبانیشون صحیت کردم جواب داد گفت درخواستتون هنوز ارسال نشده ! ، پیگیری هایی که کردم رو شرح دادم واسش، گفتم چرا حرفاتون تناقض داره گفت من دسترسی ندارم تو سیستمم زده نامشخص!...

خلاصه من خودم از آسیاتک ، شاتل ، مخابرات ، پارس آنلاین و فن آوا داشتم، نسبت به اونا به نظر میاد مجموعه ی ضعیفی تری باشن حداقل در مراحل اولیه یا همون فروش ، حالا باید دید بعدش چطوره کیفیتشون...

در آخر دوستانی که آنلاین ثبت نام می خوان بکنن ،واسه سرویس ، ظاهرا باید یه تماس بگیرین صبح بعد سفارش یا تایم کاری، که یه وقت کارتون عقب نیوفته!
    پنل کاربریش رو ببینی . میفهمی با کجا طرفی.
    من 11 سال اینترنت adsl دارم. ندیدم جایی که پنل من باید بسازم. باید یه یوزر و پسورد بدن بگن برو تو این سایت ،مثلا آسیاتک 1544. بعد وارد پنل شو.

با این قیمتها باید تخلیه کرد
    Last edited by rahyarpaul; 08-03-2020 at 11:54.

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من خرداد 98 سرویس 16 مگ 24 ترابایت خریدم 530 هزار تومن الان همونو گذاشته با مالیات یک میلیون و چهارصد هزارتومن ، البته این قیمت تو پنلشه اگه زنگ بزنی کمتر میدن فک کنم دو روبر 600 700 بدن ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2020

پيش فرض

خب به سلامتی قیمت ها رو نجومی بردن بالا همه تخلیه بزنید حساب کار دستشون بیاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •