خودتون تو دو وضعیت سرعت امتحان کنید ببینید کدوم بهتره اما تجربه شخصی خودم اینه که دومی بهتره هر چند فقط sinr پایینتره، بازم تا تست نکنید دستتون نمیاد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
خودتون تو دو وضعیت سرعت امتحان کنید ببینید کدوم بهتره اما تجربه شخصی خودم اینه که دومی بهتره هر چند فقط sinr پایینتره، بازم تا تست نکنید دستتون نمیاد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
بهبودی نسبت به فریمور قبل مشاهده می کنی دوست عزیز منم می خوام آپدیت کنم می خوام مطمئن شم تاثیری رو عملکرد داره یا خیر؟
- - - Updated - - -
بهبودی نسبت به فریمور قبل مشاهده می کنی دوست عزیز منم می خوام آپدیت کنم می خوام مطمئن شم تاثیری رو عملکرد داره یا خیر؟
من تاثیری روی عملکرد ندیدم فقط مشخصات کامل تری از کیفیت سیگنال می زاره و تنظیمات سیگنالی هم اضافه شده درکل اپدیت کنی بدنیس
سلام
درحال حاضر چه مودم هایی از cat6 پشتیبانی می کنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو راستین بازار یه زمان موجود بود ولی حالا موجود نیست
سلام
مودم MR200 من در اتاق آنتن نمیدهد (سیم کارت رایتل در حالت 4g) ولی در پشت بام آنتن دارد و سرعت هم خوب است.
میخواهم به جای آنتن تقویتی خود مودم را در پشت بام بگذارم و با کابل لن اینترنت را به اتاق بیاورم.
مانده ام مودم را در پشت بام کجا و تحت چه شرایطی بگذارم مثلا داخل جعبه چوبی یا پارچه برزنتی و . . . ؟
کمکی میتوانید ارائه نمایید ؟
مثل عقاب کمین کردم واسش تا موجود کنه
امیدوارم واسه یلدا موجود بشه
Last edited by magk1369; 17-12-2016 at 09:30.
باکس ضد آب و گرد و خاک بخرید . دقت کنید باکسی که میخواهید بخرید حداقل استاندارد IP65 رو داشته باشه که بتونه دربرابر باران و گرد و خاک از مودم به خوبی محافظت کنه . برای مثال لینکهای زیر رو ببینید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باکس بالا ، IP65 هست .
باکسهای مختلف با درجه بندیهای مختلف موجود هست .
IP66 مقاومت بیشتری دربرابر نفوذ آب در مقایسه با IP65 داره ولی در شرایط عادی مثلاً بارش باران ، بنظرم باکسهای IP65 کفایت میکنه . در مورد سطوح مختلف استانداردها ، اگر اطلاعات بیشتری میخواهید ، عکس زیر اطلاعات خوبی میتونه در اختیار شما قرار بده .
ممنون از راهنمایی بسیار عالی
این جعبه رو گرفتم. کمی بزرگ گرفتم تا جا برای پریز برق و تهویه هوا داشته باشه. جعبه رو پشت بام روی کولر میگذارم تا تابستونا کمی خنکتر بشه احتمالا و روش نایلون و آجر میگذارم.
باز هم ممنون.
کد محصول در سایت پیمان تابلو 228373
اگه تو پشت بوم ما باشه؛ آش را با جاش میبرند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)