سلام
من با 300 یا نهایتا 350 چه گوشی تاچ اسکرین میتونم بخرم؟
آیا پی 990 گوشی خوبیه؟
به نظرتون صبر کنم p1 ارزون بشه یا p990 بگیرم؟
به نظر شما برای من که زیاد اهل برنامه نویسی نیستم qtec s200 میتونه گوشی خوبی باشه؟
ممنون میشم پاسخ بدین.
سلام
من با 300 یا نهایتا 350 چه گوشی تاچ اسکرین میتونم بخرم؟
آیا پی 990 گوشی خوبیه؟
به نظرتون صبر کنم p1 ارزون بشه یا p990 بگیرم؟
به نظر شما برای من که زیاد اهل برنامه نویسی نیستم qtec s200 میتونه گوشی خوبی باشه؟
ممنون میشم پاسخ بدین.
دمت گرم روحی جون.از iPHONE آمار نداری؟
خوب عزیزم اگه قیمت این گوشی رو بخوای یه چیزی حدود 560 (بالا و پایین )هست از نظر دروبین 2 مگا،هست خوب صفحه لمسی و16 میلیون رنگ هست که از p1 هم بالاتر هست و اندازه صفحه نمایش هم 3.5 اینچه سیستم عامل مک روشه (که نظر من و عده ای از دوستان خوب برنامه زیادی رو نمیتونی پیدا کنی و این یه نقظه ضعف هست) اما یه چیز جالب اینه که حافظه 8 الی 4 گیگی داره اگه نظر منو بخوای بیخیالش شو
بله اگه میتونی صبر کن من هم منتظر پایین امدن این گوشی هستم البته امید هست که وقتی ماه نوامبر گوشیهای w960,k850 بیان و قابل رقابت در سبک خودشون باشن قیمت افت کنه و بیاد پایین البته فکر نمیکنم انقدر باید پایین نهایتا 380 تا 400 بشه حالا باید صبر کرد اگه میتونی
Last edited by roohi_rsh; 02-10-2007 at 23:46.
سلام دوستان
بين U600 و U700 سامسونگ شما كدوم رو پيشنهاد ميكنين ؟؟؟؟؟
الان قيمت اين دو تا گوشي چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
U700 گير مياد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقطه ضعفهاي اين دو تا نسبت به هم چيه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حافظه Sms U600 چند تاس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون![]()
با یه زره پول بیشتر میتونی یه w810 بگیری
هر کسی یه علایق شخصی داره اما U600 سر تره U600=270 یه نمه بالا پایین دارهU700= به علت کمی این گوشی وتقاضای زیاد این گوشی به قیمت 300تا 350 فروخته میشه اما همچین آش دهن سوزی نیست بهر حال نقاط ضعف هم میشه اشاره کرد به U600=رادیو داره ، نوع زنگ 64 کالانه ، 3g ندار ،حافظه داخلی 60 مگ ، دوربین دوم نداره ، وزن هم 81 گرم،
U700= رادیو نداره، نوع زنگ 72 کالانه، 3gداره، حافظه داخلی20 مگ، دوربین دوم داره، وزن هم 86 گرم
و حافظه sms به اندازه حافظه ای که دار
امید وارم که که کمکت کرده باشم
دوربین 3.2 هستن اینا N73=339, K810=320,K800=260, U600=270,D900=230
همین
دوباره دمت گرم روحی جون.خیلی آقایی.
جدی اگه قیمتش این حدود باشه معطل نمیکنم.من فکر نمیکردم ایران اومده باشه.گفتم اگه اومده باشم قیمتش حتما بالای 1 تومنه.اما به این قیمت باشه میخرم.راستی یه سوال دیگه مخابرات ایران سیستمشو ساپورت میکنه؟
سلام
خسته نباشید
من می خوام یه گوشی نوکیا بخرم که این مزایا رو داشته باشه:
1-بزرگ بودن حروف روی صفحه کلید
2-قابلیت فارسی شدن (قابی براش باشه که روی صفحه کلیدش حروف فارسی باشه)
3-نوشته های روی صفحه مانیتور گوشی بزرگ باشه
4-دوربین و بلوتوس و اینجور چیزا هم داشته باشه.
حالا برنامه خور نباشه (سیمبیان) نداشته باشه مهم نیست
لطف کنید و مدل های گوشی های نوکیایی که این ویژگی ها رو دارند رو به من معرفی کنید.
خیلی متشکرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)