سلام. خوبه ، ولی می تونی ولتاژ رو تا 1.325 کم کنی! پایدار می مونه!
سلام. خوبه ، ولی می تونی ولتاژ رو تا 1.325 کم کنی! پایدار می مونه!
من نمی دوم رکورد زدم یا نه اصلا رکوردی نیستم اما گویا شما شک دارید!!!؟؟
آره واقعا 100% پایدار !!!!عجب بابا این همه عکس تست و سی پی یو زد و ..گذاشتم کشک بوده!؟یعنی واقعأ در فرکانس 3600 با ولتاژ 1.218 پایداره؟!! من خودم با این پردازنده کار نکردم ، ولی 8200 ، برای فرکانس 3600 ، حداقلش 1.3 رو می خواد!! البته در مهارت های شما در اعجاز که شکی نیست!
لینک ولید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک ساعت تست occt حداکثر فشار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینتل بورن و ...رو هم قبلا گذاشتم...
Batch Number این موجود نازنین چیه کیا !؟
اگه فروشنده ای خریدارم .
جون میده واسه زدن WR !
سلام مهدی جانBatch Number این موجود نازنین چیه کیا !؟
اگه فروشنده ای خریدارم .
جون میده واسه زدن WR !
این حرفا چیه رایگان در خدمت شما...
راستی اینم batch number:
E37254-001
Q808A776:FPO
مالزی 05/28/08
بابا دیگه بدتر شد حالا دیگه دور فنتم رو 1626 هست ببینم مطمینی سنسور ها درسته اخه یه کمم به ما حق بده باور نکنیم یه نگاه به این شات بنداز( تازه رو در کیسمم جای دو تا فن داره که دوتاش رو به سی پی یو هست و هوا رو میده داخل ) میگی من کدومشو باور کنم؟پی سی پروپ یا occt بعدشم اینجا تا زه 18 ثانیه بعد از شروع تسته !!! (حالا بماند که گذاشتی خنک بشه جون ریل تمپ نشون میده تا 78 هم رفته!!!!!!!!!)
اینم قبل از تسته به اختلاف ولتاژ با عکس بالایی توجه کن!!
![]()
مهندس بهت حق میدم باورت نشه چون چیز زیادی در مورد اورکلاک نمی دونی (اضافه کنم که من هیچی نمی دونم)در نظر نگیر چون فرکانس پردازنده و یا مینت مناسب تره بیشتر می تونی اور کنی یا ... به بچ نامبر استپینگ کنترل دما رفع باگ ها و ...خیلی چیزا بستگی داره .منم نمیشناسی اهل fake , ...نیستم اینا و یا اور سلرون و پنتیوم و سایر پردازنده ها م رو هم فقط برای کارایی زدم نه رکورد با اهل رکورد چند وقته آشنا شدم و ارادت هم داریم خدمتشون ...از لحنم ناراحت نشوبابا دیگه بدتر شد حالا دیگه دور فنتم رو 1626 هست ببینم مطمینی سنسور ها درسته اخه یه کمم به ما حق بده باور نکنیم یه نگاه به این شات بنداز( تازه رو در کیسمم جای دو تا فن داره که دوتاش رو به سی پی یو هست و هوا رو میده داخل ) میگی من کدومشو باور کنم؟پی سی پروپ یا occt بعدشم اینجا تا زه 18 ثانیه بعد از شروع تسته !!! (حالا بماند که گذاشتی خنک بشه جون ریل تمپ نشون میده تا 78 هم رفته!!!!!!!!!)
اون تصویر
پایان تست هست دما نرمال سنسور چک شده سالم . خنک کننده من هم فقط یه استوک نیست مدل و مشخصاتشو ... برای مهدی عزیز توضیح دادم یه فروم دیگه شما نمی تونی دور فن تنظیم کنی من چی کار کنم؟عزیز دل اینجا نوشته تست کامل طی شده بدون ارور کدوم 18 ثانیه!؟من عکس دیگه ای نمیبینم کجاست!؟!؟!؟در ضمن من که بلد نیستم و لی گویا 1 دقیقه آغاز تست occt پردازنده و سیستم IDLE هست!عزیزم حداکثر دمای برای ارور و قطع تست خود نرم افزار 80 هست هر اپلیکیشنی نمی تونه بیش از 90% بار دهی کنه!این تست حد اکثر فشار و باردهی انجام شده من تا حالا تو کاربردم به ندرت دمام به 70 رسیده نذاشتم خنک بشه برا چی بزارم خنک بشه ؟وقتی تست occt-intel lburn -hot cpu tester , ...رو بدون مشکلی 100% پایدار بوده ... هر کدوم میتونی باور کن! پی سی پروب دمای پردازنده رو مشخص کرده و ریل تمپ دمای هسته ها رو که تو همه مدلها تقریبا 5 درجه و بیشتر اختلاف هست و occt هم دمای هسته رو با این تفاوت که دقتش بیشتره یه هسته رو 45 نشون داده بجای دو تا 44 مشکلت تو باور کردن چیه؟لینک ولیدش هم غیر قابل باور هست ها؟
من که البته هیچی از سخت افزار بلد نیستم و اداعی هم ندارم ... من برای باور شما اورکلاک نکردم با همین شاتی که از cpu z دیدی بدون هیچ مشکل دما و پایداری دارم استفاده می کنم 24/7 برامم مهم نیست برخی که اطلاعات دقیقی از استپینگ ها بچ نامبر تفاوت پردازنده ها در اورکلاک و تنظیم دور فن و دما و ... ندارن بیان بگن Fake هست!برخی دوستان هم که ارادت خاصی دارم نسبت بهشون شوخی جدی میگن اعجاز کردی یا امکان نداره با این ولتاژ پایدار باشه و... از شما که انتظاری نمیره از برخی دوستان انتظار بیشتری داشتم...
موفق باشید
والا من عکسی نمیبینم ! اختلاف ولتاژ چی؟کدوم ولتاژ با کدوم ولتاژ؟اینم قبل از تسته به اختلاف ولتاژ با عکس بالایی توجه کن!!
راستی شما دمای مینت با دو تا فن و ..چقدره؟تو حالت عادی ؟اون 36 هم تقلبیه.....
عجب روزگاریه ها![]()
مثل اینکه سوئ تفاهم شده بابا عکسایی که من گذاشتم از سیستم خودمه شک داری برو نگاه کن( خوب من چی کار کنم نرم افزارام با تو یکیه) نه عکس های تو اونجایی هم که گفتم من کدومشو با ور کنم منظورم سیستم خودم بود حتی اونجایی هم که گفتم به اختلاف ولتاژ توجه کن بازم منظورم سیستم خودم بود شما یه بار دیگه برو درست نگاه کن بعد قضاوت کن در ضمن من تا به حال تو هیچ فرومی ثبت نام نکردم شما برای چی بدون مدرک همچین حرفی میزنی بعدشم من کی گفتم شات شما تقلبیه که خودتون میرین برداشت بد میکنین
خیلی توهین کردی ولی میزارم رو حساب سو تفاهم.خوب شاید من منظورم رو خوب بیان نکردم و اشتباه از من بوده
واقعا عجب روزگاری شده!!هیییییی!!!!
Last edited by javad2015; 30-07-2009 at 19:04.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)