عزیز ، اگه حتی شما پهنای باند اختصاصی 4 مگابیت هم داشته باشی ، بازم سرعتت میشه 512 کیلوبایت ؛ چون اصولا 4 مگابیت تبدیل به کیلوبایت که بشه ، میشه 512 کیلوبایت و ربطی به ضریب اشتراک نداره...
عزیز ، اگه حتی شما پهنای باند اختصاصی 4 مگابیت هم داشته باشی ، بازم سرعتت میشه 512 کیلوبایت ؛ چون اصولا 4 مگابیت تبدیل به کیلوبایت که بشه ، میشه 512 کیلوبایت و ربطی به ضریب اشتراک نداره...
در ضمن این dns رو چک کن ، من خیلی ازش راضیم = 217.218.127.127
217.218.155.155
رفیق ، سرویس 8 مگ ، در هر شرایطی نباید سرعتش از 128 کیلوبایت پایین تر بیاد و در صورت شکایت حتما باید سرعتتو درست میکردن...
از شما که این همه اهل شکایت و احقاق حقوقی ، بعیده که نتونستی حقتو بگیری و سرعت 16 کیلو رو تحمل کردی!!!!!!
بنده قطعا وقتی اشتباهی کنم انقدر جراتشو دارم که بگم اشتباه کردم و به اشتباه خودم اعتراف کنم, تو جامعه ما قبول کردن اشتباه به کار خیلی سختی تبدیل شده
این داستان 16اینها برای 1سال اندی پیش بود شما شک نکن شاتل سرعت منو بیاره زیر 800 می دونم چیکار کنم که حق خودمو بگیرم نگران نباش رفیق![]()
منم از همین تعجب کردم که تو که آخرت شکایتو این حرفایی ، چه طور حقتو خوردن!![]()
ولی جدی ، خیلی خوبه که حقتو میگیری و نمی ذاری سرت کلاه بذارن ؛ خدا کنه همه مثه تو پیگیر حقشون باشن...
سر همی نداستان شاتل چندین بار فقط تو سامانه من شکایت ثبت می کردم شاتل زیر بار نمی رفت! اگر هم یادتون باشه یه سری هم من سر حجم خوری شاکی بودم از شاتل میگفت نه وای فای شما رو کس دیگه استفاده کرده! میگفتم خانم مک فیلتر مودم من فعاله مگه داریم اصلا؟!
خلاصه کاری نداریم سر همین داستان سرعت هم کاری کردم دیگه آخر سر همین وزیر فعلی خودشون تماس گرفتند پیگیری کردن با همون شماره 195 دیگه شاتل کوتاه اومد... داستانی داشتیم ما با اینها...
درود.
این تذکر رو به 4l1r3z4 میدم ولی روی سخنم با همه هستش :
- لطفا وقتی میخواید پست بزنید، از نقل قول چند گانه و ویرایش پست قبلی خودتون استفاده کنید. هیچ دلیلی واسه پست های پشت سر هم نیست، امیدوارم رعایت کنید چون شوربختانه سری بعد اینگونه پست ها پاک خواهند شد.
چجوری ؟!؟![]()
چطوری که بعد از 2-3ماه دوندگی تو این سیستم شکایت و شکایت کشی...
توصیه بسیار مهم بای بهبود سرعت اینترنت شاتل (بازگشت به سرعت نرمال)
سلام به همه
درآغز فروردین 94 و تا پایان 30 ام از کاهش چشمگیر سرعت شاتل خیلی زجر می کشیدم و فکر می کردم ماله ازدهام و فشار رو سلول های مخابراتیه ولی دیدم تو اردیبشتم سرعت خیلی پایینه تا تماس گرفتم پشیبانی (من اصفهانم) گفتن چارش اینه
راست کلیک روی آیکون اینترنت کنار ساعت
open network connection
راست کلیک روی آیکون شبکه (مربوط به اینترنت)
properties
دابل کلیک روی این گزینه Internet protocol TCP/IP
در قسمت پایین انتخاب گزینه use the following DNS server address
وارد کردن این آدرسها
85.15.1.10
85.15.1.12
همین ، سرعت دوباره نرمال میشه.این تنظیمات برای پی سی هستش (امروز 6 اردیبهشت 94)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)