دوست عزیز اصفهان به این بزرگی خبری نیست شما از بوشهر انتظار دارید...
دوست عزیز اصفهان به این بزرگی خبری نیست شما از بوشهر انتظار دارید...
با این سیاست گذاریشون یه جورایی دارن انحصار رایتل رو حفظ میکنن و نمیخوان بخوره زمین!!
یعنی رایتل باعث عقب افتادگی ملت ما از فناوری های روز شد و هر چی میکشیم از رایتله!![]()
من لحظه به لحظه تست میکنم ببینم کی BTS مارو محدود میکنن !!فعلا که سرعت 2 مگابایته
![]()
حتی هر سه تاشونهم قیمتاشون یکی باشه دیگه کسی به سمت رایتل نمی رود چون پوشش خوبی نداره و همچنین پوشش نسل 2 نداره که برای ذخیره باتری خیلی مهمه و اگر رومینگ بین ایرانسل همراه اول برقرار بشه تنها مزیت رایتل هم از بین می ره الانشم خیلی از سیمکارت های رایتل تو شبکه فعال نیست داره خاک میخوره
حسین نمیدونم پهنای باند bts شما زیاده یا کاربرای اون منطقه کمه. ولی تو منطقه ما از ظهر به بعد سرعت شدیدا نوسانی میشه و زیر 500 میاد ):
همین الانش رومینگ بین اپراتور ها فعاله و من میتونم از ایرانسل برم رو نسل 3 همراه اول !!
نه بابا با وجود این همه پهنا گاهی اوقات پیش میاد که سرعت به زور به 800 میرسهالبته مثلا روزی 10 دقیقه اینجوری میشه
![]()
![]()
یادتونه 3- 4 روز پیش همینجا اعلام کردم که تست گرفتم و دانلود تا
12 مگ هم ثبت شد؟؟
این وضعیت امروزه منه تو همون نقطه که تست قبلی رو گرفتم :|
امیدوارم حداقل دیگه روزهای آینده از این بدتر نشه !!!!!
راهی جز امیدواری نداریم![]()
برا ما که تا حالا رومینگ بین این دواپراتور برقرارنشده
نسل سه همراه اوله
تو تبریز ایرانسل سه تا از اون سکتورهای کوچیک پشت سکتورهای بزرگ گذاشته ولی همراه اول تنها یه دونه از اون تجهیزات نسل سوم گذاشته پشت اون سکتورهای بزرگ
اینم یه دکل فوق پیشرفته که رو جرثقیل نصب شده
فک کن اینا میخوان 3G بدن
محتوای مخفی: کلیک کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)