اوه اوه پینگت بدتر شده !!
50% پکت لاس!!!
اوه اوه پینگت بدتر شده !!
50% پکت لاس!!!
بله
حالا شما برو سرویس بگیر ببینیم اونجا چطوره
کی میگیرید ؟
آرش به نظرت اگه 256 از فارا بگیرم توی روز و قبل از ساعت 7 عصر بهم 400 تا رو میده ؟ چون 128 که داشتم توی روز اغلب 150 تا 250 میداد .256 دانلودش تا 400 میره ؟
تا جایی که یادمه ۲۵۶ نداره بعد از ۱۲۸ میشه یک مگ
Sent from my iPhone using Tapatalk
تا اوایل هفته آینده اگه خدا بخواد
دقیقا متوجه نشدم .یعنی منظورت اینه که 128 و 256 و 512 همشون سرعتشون با هم برابره یا کلا 256 نمیفروشه ؟
خوب وقتی ۱۲۸ رو تو روز روی ۳ تا ۵ بسته و ۲ مگ رو روی ۳ تا ۶ دیگه جایی برای بقیه نمی مونه
کلا فارا فقط ۱۲۸ داره و ۲ مگ
Sent from my iPhone using Tapatalk
درسته ولی توی حداکثر سرعت فرق میکنن مثلا وقتی سرعت من میاد پایین و به 1 مگ میرسه ممکنه با 512 تا 2 مگ پایین بیاد .بلاخره وقتی یه همچین سرعتی در اختیار یوزر میزاره پهنای باندش رو هم اشتراکی میکنه اینجاست که اون تعرفه ها خودشون رو نشون میدن
یه بار هم که سرعتم کم شده بود پشتیبانیش میگفت 1 مگ زیاد هم هست مگه از 128 انتظار داری چقدر بده منم بهش گفتم باید تا 4 مگ بره گفت اون مال وقتیه که بقیه استفاده نکنن وقتی اشتراکیه سرعت ممکنه تا خود 128 هم پایین بیاد اگه میخای حداقل سرعت رو داشته باشی باید 1 مگ یا 2 مگ ببری .دیگه نمیدونم راست میگفت یا نه اما اینطوری گفت .تازه وقتی بهش گفتم 128 باید 4 مگ بده داشت شاخ درمیاورد .
Last edited by ahwazp30; 24-11-2014 at 22:27.
دوستان از کجا بفهمم خطم فیبر نوری یا مسی ؟ با شماره 2020 تماس گرفتم ولی گفت سرویس نمیدن رو مخابرات. که البته فکر نکنم درست باشه چون هر شماره ای وارد میکردم همینو میگفت
خط مسی گرفتن دردسرش کمتره یا تبدیل خط فیبر نوری به مسی ؟
اگر فیبر نوری باشه اصلا نمیتونی تبدیلش کنی به سیم مسی
من یه مدت بشدت دنبال همین کار بودم و پیش ریس مخابرات مرکز انقلاب هم رفتم
گفت به هیچ وجه اجازه نمیدیم که خط سیم مسی توی منطقه فیبر نوری وارد بشه و در صورت دیدن بلافاصله قطعش میکنن.درنتیجه اگر فیبر نوری بودی کامل بیخیال سیم مسی باش.
اگر زنگ بزنی به شرکت های خصوصی ADSL و بگی استعلام شمارت رو بگیرن بهت میکن فیبر نوریه یا سیم مسی . میتونی به مرکز مخابراتی منطقتون هم بری و اطلاع پیدا کنی.
خلاصه اگر فیبر بودی که یا آسیاتک یا وایرلس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)