555 خیلی خوبه ولی من خودم از خریدم سنهایزر تو ایران میترسم.
555 خیلی خوبه ولی من خودم از خریدم سنهایزر تو ایران میترسم.
چرا دوست خوبم؟
دوستان یه سوال
HD555 که الان موجود نیست معلوم هم نیست بیاد اما K142 HD موجوده و ۲۱۵ میده حالا بنظرتون همینو بگیرم بعدا پشیمون میشم و تفاوتش با HD555 زیاد؟ k142 hd که اینجا هست اصله؟
راستی k142HD نوشته semi closed هستش اما hd555 نوشته open هستش و این یعنی اینکه احتمالا باید بیس k142 hd قوی تر باشه و کیفیت صدای hd555 بالاتر. درسته؟
k142 hd یه ۴ سال جدید تر تولید شده.
یک بدی دیگه هم که k142 hd داره اینه که بعد از ۲ ساعت گوش داغ میشه البته من بیشتر از ۲ ساعت موزیک گوش نمیدم چون میدونم واسه گوش ضرر داره...حالا نظرتون در کل چیه؟
Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 11:54. دليل: پست متوالی
سن هایزر ها تو بازار تقلبیش خیلی زیاد شده ولی بازم میشه گیر اورد به سختی ...
(البته به لطف اقای فلان 1000 تا قطعنامه هم صادر بشه هیچ ضرری به ما نمیزنه ملت فهیم ایران خودشون تولید میکنند میتونی اون ها رو بخری)
.................................................. .
closed ها صدا رو ایزوله میکنن و خوب باس های قوی و خوبی دارند ولی استفاده از اون ها کمی محدود تر میشه و برای فیلم دیدن مناسب نیستن و از طرفی چون صدا رو ایزوله میکنند و باس ها قوی هست زیاد مثل open ها نمیتونید به طور یکسره ازشون استفاده بکنید و مشکل ایجاد میکنه برای همین کلا ارزون تر هستند...
*البته خیلی از هدفون های حرفه ای که تو استودیو ها موقع ضبط اهنگ به کار میره هدفون های بسته هستند چون صدای دقیقی دارند ...
*در کل هدفون های closed برای استفاده شخصی به درد کسی میخوره که فقط اهنگ گوش بده اونم نه به مدت خیلی طولانی و بیشتر هم رو سبک های الکترونیک متمرکز باشه)
بچه ها یه هدفون بهم پیشنهاد بدید تا 40 تومن....بیشتر هم راک و متال و ترنس گوش میدم
K142 HD رو تأیید میفرماید دوستان ؟ با توجه به اینکه SEMI-CLOSED هست یا فقط HD 555 مناسب من ؟ البته من فقط واسه موزیک میخوام اونم نهایت ۲ ساعت اما با نهایت کیفیت و بیس مناسب...نظرتون؟
سنهایزر رو یا مسافر میاره یا یک سری فروشنده با واسته از چین.
ولی AKG رو فقط یه شرکت میاره که نماینده شرکت شاب هست(کریتیو) و آواژنگ(لاجیتک)و نماینده انحصاری
/harman kardon/AKG/irever/archos و رو همه محصولات اپل هم کار میکنه با چند چیزه دیگه اعتبار این شرکت وارد کننده که به واقع تنها شرکت تخصصی تجهیزات قابل حمل صدا هست به قدری زیاد هست که اطمینان فرد رو هنگام خرید زیاد کنه.
سونی هم هست بعضی مدل هاش هم خوبه ولی قیمت گذاری نمایندگی های ایران واقعا زیاده (البته کمان رایانه قیمت های منطقی تری داره).
کریتیو هم قیمتهای خوبی داره و این سه برند مطمئن هستند.
این چیزی هست که من از بازار ایران فهمیدم ولی اگه برادرت خارج هست بگو از همون کانادا با قیمت معقول و اطمینان بیشتر برات بگیره.
من از تهران میخوام بگیرم چون تا برادرم بخواد بگیرئو بفرستئو اینا چند ماه طول میکشه با این صحبتها و با توجه به اینکه قیمتی هم که داره فوقالعاده به قیمت جهانیش نزدیک بنظرت دوست خوبم فردا برم همین k142 hd رو بگیرم؟
سایت شرکت گارانتی کنندشو بهم میدی ممنون
Last edited by dooste.man83; 18-09-2010 at 17:20.
سلام دوستان
سوالم این هست که به نظرتون سنهایزر PX100 - II می ارزه اگه 108 تومن بخرم؟ تو یکی از فاروم های همسایه یکی با این قیمت میخواد بفروشه! نظرتون چی هست؟
پیشاپیش ممنون
مثل قرعه کشی میمونه از کجا میخواهی بفهمی که اصله؟
سالمه؟
هان؟! نمیدونم والا![]()
شاید بتونم حضوری بخرم ازش. حالا اونش مهم نیست، فرض بر اینکه همه چی درست باشه می ارزه به این قیمت؟![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)