تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 278 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

آقا مبارک ها باشه:-) نفرمودین از کجا؟ و اینکه کیبردش فارسیه یا نه؟
    خیلی خیلی ممنون، من از بازار رضا خریدم. تمامی اونایی که گارانتی آواژنگ یا سازگار یا ویستا گارانتی کردن کیبرد فارسی هم دارن. برای منم داره .گارانتیم هم که آواژنگه

راستی شارژدهیش چطوره؟ چه ویندوزی ریختین؟ مشکلی نداره؟
    شارژدهی هم تا اینجای کار که خوب بوده، تا الان که در حال منظم کردن ویندوزش و درایور و ابزارا بودم با یک ساعت و نیم کار باتری از 99 درصد به 82 درصد رسیده. حالا دارم تایم میگیرم ببینم کلا چقدر شارژ میده

ویندوزم هم که Windows 8.1 Enterprise 64 Bit نصب کردم. هیچ مشکلی هم مشاهده نشده. خدارو شکر همه چی ردیفه

2. این کاربر از m0riteza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بله منم میدونم که همه مدلهایی که آخرش m داره لپ تاپیه که مخفف کلمه موبایله.

چرا ربط نداره؟ اتفاقا ربط داره. شما گفتین GTX بدون DDR5 دیگه GTX نیست. من گفتم که توی پی سی اینطوره. توی لپ تاپ DDR3 هم GTX محسوب میشه.
    مثل همین N550Jk که گرافیکش GTX 850m هست ولی نوع حافظش DDR3. کاری هم به رسم این و اون ندارم، به هر حال من دارم GTX 850m با حافظه DDR3 میبینم.

بله قدرت پی سی بیشتر از لپ تاپه تو این شکی نیست و ربطی هم به بحث ما نداره و این که کارت GTX 850m اگر با حافظه DDR3 هم ارایه بشه خب مشخصه که قدرت بیشتری از GT 750m داره
    بله 850 با ddr3 که وجود داره و خود سایت nvidia هم برای این مدل زده ddr3 or dd5
    اگه درست یادم باشه از سری 400 به بعد تو تمام گرافیک های سری gtx یعنی60 به بالا رم ddr5 گذاشتن و امسال 850 در واقع استثنا شده
    البته بیشتر که نگاه کردم در مورد قدرت حق با شما بود،،
    850 شکی نیست که از 750 قوی تره (حتی 750 که ddr5 هم داشته باشه!)

یه بنچمارکی هم اگه مثال بزنم 3dmark 11
    850ddr5 4800
    850ddr3 4200
    750ddr5 2970
    750ddr3 2730
    (برای مقایسه هم 760 بنچمارکش شده 4000
    و 765 هم حدود 4350)
    یعنی 850 حتی بدون ddr5 از 760 هم میتونه قوی تر باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ویندوزم هم که Windows 8.1 Enterprise 64 Bit نصب کردم. هیچ مشکلی هم مشاهده نشده. خدارو شکر همه چی ردیفه
    دوست عزیز
    مبارک باشه، ایشالله به سلامتی و خوبی و خوشی استفاده کنی ازش...
    فقط یه سوال؟
    من توو نت دیدم برخی کاربران گفتن با نصب win8.1 سرعت لپ تاپ کندتر میشه و بعضا بلوتوث مشکل دار میشه و باطری لپ تاپ هم زود زود و غیر معقول شارژ خالی میکنه! ینی این لپ تاپ با ویندوز 8.1 سازگار نیس که این مشکلات پیش میاد براش؟؟؟ خب ویندوز 8 که خوب نیس و من دوس دارم اگه گرفتم با ویندوز 8.1 استفاده کنم!
    راستی شما خودتون ویندوزتون رو توو خونه نصب کردین یا خوده لپ تاپ دیفالت رو خودش داشت؟ اگه خودتون نصب کردین اورجینال خریدین و نصب کردین یا از سایتا دانلود و نصبش کردین؟
    راستی 3 روز دیگه آپدیت ویندوز 8.1 هم میاد :-)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhd1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من هم n550jv دارم دیسک ویندوز 7 رو که میزارم موقع روشن شدن لب تاب مینویسه boot cd/dvd press any key ولی enter که میزنم طوری نمیشه باز ویندوز سیستم بالا میاد

داره خودمونی میشه alirezaT1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    وقتي مثلا فلش وصل ميكنيم dvd رايتر يهو كار ميكنه بيخودي ..يعني صدا ميده مثل وقتي dvd ميزاريم توش اون اولش

يا مثلا وقتي موزيك با media player پخش كنيم يهو دي وي دي رايتر شروع به كار ميكنه...

يعني اون هدش اينگار يه لحظه كار ميكنه....

موندم اين از ويندوز يا نه؟؟؟؟

ويندوزم 8.1 هست..

دوستان راهنمايي ميكنين ممنون

آخه قبلا نوت بوك داشتم اين جوري نبود

ممنون

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست عزیز
    مبارک باشه، ایشالله به سلامتی و خوبی و خوشی استفاده کنی ازش...
    فقط یه سوال؟
    من توو نت دیدم برخی کاربران گفتن با نصب win8.1 سرعت لپ تاپ کندتر میشه و بعضا بلوتوث مشکل دار میشه و باطری لپ تاپ هم زود زود و غیر معقول شارژ خالی میکنه! ینی این لپ تاپ با ویندوز 8.1 سازگار نیس که این مشکلات پیش میاد براش؟؟؟ خب ویندوز 8 که خوب نیس و من دوس دارم اگه گرفتم با ویندوز 8.1 استفاده کنم!
    راستی شما خودتون ویندوزتون رو توو خونه نصب کردین یا خوده لپ تاپ دیفالت رو خودش داشت؟ اگه خودتون نصب کردین اورجینال خریدین و نصب کردین یا از سایتا دانلود و نصبش کردین؟
    راستی 3 روز دیگه آپدیت ویندوز 8.1 هم میاد :-)
    خیلی ممنونم
    والا هنوز فرصت تست کامل باتری رو نکردم ولی خودم حس میکنم که انگار باتری زودتر از انتظارم تخلیه میشه. حالا قراره امروز تستش کنم. اطلاع میدم.
    سرعت ویندوزم هم که اولش که هیچ نرم افزاری روش نصب نبود دقیقا 16 ثانیه بالا میومد ولی الان که تمامی نرم افزارها و درایورا رو روش نصب کردم بین 20 تا 23 ثانیه متغیره ( البته گاها همون 17 18 ثانیه ای بالا میاد !! )
    بلوتوثش رو هم هنوز امتخان نکردم.

البته امروز که باهاش کار میکردم با 48 47 درصد باتری وبگردی با کابل LAN و استفاده از تاچ و نصب بازی حدود 2 ساعت کار کرد که انتظار من حداقل 2 ساعت و نیم بود.

من شنیدم که قراره که ماکروسافت یه پک آپدیت برای دستگاه های تاچ برای بهینه سازی مصرف باتریشون بده و انگار اعلام کرده که مشکل مصرف بیش از حد باتری، از ویندوز 8 هست.

من خودم ویندوزو نصب کردم ، هیچ ویندوزی رو لپ تاپ نصب نبود. ویندوز رو هم از سایت سافت گذر دانلود کردم.

احتمالا این آپدیت که میگین برا همین حل مشکل باتری باشه.

من هم n550jv دارم دیسک ویندوز 7 رو که میزارم موقع روشن شدن لب تاب مینویسه boot cd/dvd press any key ولی enter که میزنم طوری نمیشه باز ویندوز سیستم بالا میاد
    احتمالا بوت ویندوزتون مشکل داره

سلام
    وقتي مثلا فلش وصل ميكنيم dvd رايتر يهو كار ميكنه بيخودي ..يعني صدا ميده مثل وقتي dvd ميزاريم توش اون اولش

يا مثلا وقتي موزيك با media player پخش كنيم يهو دي وي دي رايتر شروع به كار ميكنه...

يعني اون هدش اينگار يه لحظه كار ميكنه....

موندم اين از ويندوز يا نه؟؟؟؟

ويندوزم 8.1 هست..

دوستان راهنمايي ميكنين ممنون

آخه قبلا نوت بوك داشتم اين جوري نبود

ممنون

مدل لپ تاپتون چیه؟؟ کدوم گارانتی رو خرید کردین؟؟

8. این کاربر از m0riteza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

دوستان، چطوری و با کدوم کلید بایوس لب تاپ میاد؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان، چطوری و با کدوم کلید بایوس لب تاپ میاد؟؟؟
    با دکمه F2

11. این کاربر از m0riteza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhd1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام
    چندتا دیسک ویندوز 7 امتحان کردم تو مرحله بوت اینتر میزنم بوت نمیشه چیگار کنم کلافه شدم

داره خودمونی میشه alirezaT1000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خیلی ممنونم
    والا هنوز فرصت تست کامل باتری رو نکردم ولی خودم حس میکنم که انگار باتری زودتر از انتظارم تخلیه میشه. حالا قراره امروز تستش کنم. اطلاع میدم.
    سرعت ویندوزم هم که اولش که هیچ نرم افزاری روش نصب نبود دقیقا 16 ثانیه بالا میومد ولی الان که تمامی نرم افزارها و درایورا رو روش نصب کردم بین 20 تا 23 ثانیه متغیره ( البته گاها همون 17 18 ثانیه ای بالا میاد !! )
    بلوتوثش رو هم هنوز امتخان نکردم.

البته امروز که باهاش کار میکردم با 48 47 درصد باتری وبگردی با کابل LAN و استفاده از تاچ و نصب بازی حدود 2 ساعت کار کرد که انتظار من حداقل 2 ساعت و نیم بود.

من شنیدم که قراره که ماکروسافت یه پک آپدیت برای دستگاه های تاچ برای بهینه سازی مصرف باتریشون بده و انگار اعلام کرده که مشکل مصرف بیش از حد باتری، از ویندوز 8 هست.

من خودم ویندوزو نصب کردم ، هیچ ویندوزی رو لپ تاپ نصب نبود. ویندوز رو هم از سایت سافت گذر دانلود کردم.

احتمالا این آپدیت که میگین برا همین حل مشکل باتری باشه.

احتمالا بوت ویندوزتون مشکل داره

مدل لپ تاپتون چیه؟؟ کدوم گارانتی رو خرید کردین؟؟
    مدلش n550jv
    گارانتى ندارد
    اين مشكل چيه؟؟؟؟؟؟نرم افزاريه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •