سلام
خسته نباشید
کسی از قیمت Lcd کا750 اطلاعی داره ؟
ممنون .
سلام
خسته نباشید
کسی از قیمت Lcd کا750 اطلاعی داره ؟
ممنون .
من هندزفری سری واکمن(HPM-70) دارم و هیچ مشکلی نداره.تازه خیلی هم بهتره.پس شما میگی فقط مال خود k750 رو بخرم ؟؟؟
برنامه ها و بازیهایی که در قسمت(کاربردها و بازیها) هستند روی گوشی نصب شده اند و نمیشه ارسال کرد.(حتی اگر به کمک فایل منیجر هم اونارو ارسال کنیم قابل نصب و اجرا نیستند)با سلام
نحوه ارسال نرم افزار بوسيله بلوتوث تو گوشي k750 به چه صورت است؟
چون تو قسمت (كاربردها و بازي ها) گزينه "ارسال" وجود ندارد
باید برنامه اصلی رو داشته باشی.
از جوابتان ممنونم
هنگام خريد گوشي k750i چگونه از ازاصل بودن آن مطمئن شويم
امروز رفتم علائدین . کل پاساژ رو زیر و رو کردم هدفون اصل k750ارزون تر از 9 هزار تومن پیدا نکردم . بعد یه سر به طبقه اولش زدم که هدفون زیاد میفروشن . یه هدفون کریتیو دیدم میداد 7500. به شرط ازش خریدم که امتحان کنم اگه مشکل داشت بیارم براش . آوردم وصل کردم به آداپتور سری واکمن و مدیا پلیر گوشی رو روشن کردم .
حدس بزنید چی شد ؟؟؟؟؟؟
انفجار صدا در نهایت کیفیت .
واقعا فقط میتونم اینو بگم . حجم صدا به طور عجیبی افزایش پیدا کرده . استریوی کامل . تفکیک صدا فوق العاده به طوریکه مطمئنم تو هیچ هدفون گوشی این کیفیت با این باس و تفکیک رو نشنیدم . البته من Ipod گوش ندادم ولی صدا واقعا صداست .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
عکس هدفون هم تو این آدرس هست .
مدل هدفون EP-480کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by panther99; 22-10-2007 at 16:10.
دوست من مبارکه این هندزفری هم بسیار قدرتمند هست هم مارک خوبی میباشد . ولی باز ممکنه اون جریانی که به شما گفتم پیش بیاد یعنی وات خروجی گوشی با هندزفری مچ نباشه ... البته من تا به حال از این نوع رو روی گوشی خودم استفاده نکردم ولی این طور مشخصه باید چیز خوبی باشه . خودمم پیگیرش میشم ...
با تشکر موفق باشید.
Last edited by ALFA323; 22-10-2007 at 23:26.
از نظر کیفیت من فکر نمیکنم هدفون هیچ گوشی به این برسه . اگه اشتباه میکنم دوستان بگن . خب مال شرکتیه که تخصصش صداست . Creative
مبارکت باشه. ولی خوبیه هندزفریهای سری واکمن اینه که به طرز جالبی توی گوشی قرار میگیره و به راحتی از گوش در نمیاد و صداهای بیرون هم توش نفوذ نمیکنه. من هر وقت از این مدل هندزفریها تو گوشم میزارم عضله(شایدم غضروف) گوشم درد میگیره. بارها پیش اومده شب هندزفری تو گوشم بوده و خوابم برده و صبح که بلند شدم دیدم هنوز تو گوشم مونده ولی این مدل هندزفریها(مثل اورجینال K750) با یک تکون کوچیک از گوش در میان.
باسلام:
بااجازه بزرگترا...
حدود20 تا25 البته جديدا قيمت ندارم ماله 20روز پيشه...
ياعلي
Last edited by spider.man; 23-10-2007 at 04:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)