تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 457 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

درود....
    موقع نصب یاهو مسنجر این پیام اومد.... توی vt اسکن کردم و نتیجه رو میبینید... حالا نتیجه چی میشه؟باید چه تصمیمی گرفت؟
    حکم VT معتبر تره، میتونید اجازه بدید. همیکنه هشدار باعث میشه کنکاش کنید یک گام مثبته. سعی کنید برنامه ها را از منابع معتبر تر دریافت کنید.

حالا در این حالتی که ما نمی تونیم پیکربندی رو به حالت proactive تغییر بدیم ایا از لحاظ امنیتی در سطح پایین تری هستیم نسبت به دوستانی که در پیکر بندی proactive هستن ؟
    بگذریم از تغییرات کلی و عمومی که در حالتهای مختلف پیکریندی هست و شما این تغییرات را میتونید روی حالت اینترنت سکیوریتی یا حالت فایروال هم اعمال بکنید در حالیکه پیکربندی را تغییر نداده باشید. فرق اصلی در نقاط حفاظت شده است که میخوام بگم دستی اعمال کنید ولی میترسم مشکل ایجاد بشه.....

بدون اونها شما فقط چند درصد پایینترید، اونم توی تستها، وگرنه دنیای واقعی بیشتر بحث اینه که یه فایلی که مخربه، اصلا نباید اجرا بشه. که حالتهای فایروال و اینترنت سکیوریت در بد ترین حالت شامل این مورد میشوند.

حالت پرواکتیو میاد اتوماتیک خودش تنظیمات را تغییر میده. عین همون تنظیمات را میتونید خودتون دستی روی حالتهای دیگر هم بسازید.
    مثلا در بخش فایروال در حالت Internet Security هر کاری دلت خواست میتونی انجام بدی تا چیزی از حالت Proactive Security کم نداشته باشه.
    HIPS را مثلا در حالت Internet Security طوری تنظیم کنی که از حالت Proactive Security هم بهتر بشه.
    و ....

من الان روی حالت پرواکتیو یکسری تنظیمات میسازم و از طریق پیغام خصوصی بهتون میدم ببینید کار میکنه....

آیا قرار دادن system روی
    outgoing only برای سیستمی که با چند تا سیستم دیگه شبکه هست هم مناسب هست ؟ چون من روی این حالت که قرار میدم هر یک ثانیه یک ارتباط رو بلاک میکنه که از سایر سیستمهای شبکه هست انگار
    اگر از کومودو روی شبکه LAN استفاده میکنید نباید بزارید روی
    outgoing only، چون قرار ارتباطاتی شکل بگیره.... راهای زیادی وجود داره برای پیکریندی فایل/پروسه ها در فایروال برای ارتباطات شبکه.

که یکی از این روشها را جناب
    fb.atheist بسیار عالی بیان فرمودند.

چرا در حالتی که system به صورتoutgoing only هست inbound صفر هست در حالی که من دانلود دارم ؟
    به اندازه کافی در این مورد توی این تاپیک صحبت شده. Inbound Connection یعنی این ارتباطی که شکل گرفته اول شما نبودید که شروع کننده و درخواست کننده بودید. یه کامپیوتر دیگه بوده. مبدا ارتباط بیرون هست.

ولی برای دانلود؛ شما با نرم افزار دانلود منیجر که روی سیستم شما نصبه درخواست برای سرور/کامپیوتر دیگه میفرستید. بعد ارتباط شکل میگره از نوع Outbound Connection و روی اون اتصال Send/Receive برقراره که چون در حال دریافت و دانلود هستید ترافیک Receive بیشتر هست.

--

حالا باز اگه من جایی رو اشتباه گفتم علی آقا میتونن بیان اصلاح کنن،
    کاملا صحیح بود....

---

جناب alen sherif عزیز.

اگر فرض بگیریم که ایشون سیستمش آلوده هست، باید پروسه های مخرب اکتیو باشند،

1- قدم اول اینه که تمام پروسه های ناامن برای انجام عملیات پاکسازی قطع بشه. برای اینکار CCE را در حالت تهاجمی (Aggressive Mode)اجرا کنید (توی فیلمهام هست) تا تمام پروسه های مخرب و ناامن قطع بشه.
    برای اینکار همزمان کلید Shift و Alt را نگه دارید و CCE را اجرا کنید.

بعد در همین حالت:
    2- قدوم دوم با Autorun Analyzer استارتاپ را چک کنید و تمام سرویها/پروسه ها/درایورها/فایل/برنامه....های مشکوک و مخرب را حذف یا غیر فعال کنید
    3- همزمان با KillSwitch پروسه های فعال را چک کنید اگر مورد مخربی دیدید قطع یا دیلیت کنید
    4-سیستم را با CCE اسکن سریع کنید(میتونید بعدش ریستارت بکنید)
    5-در نهایت هم تعمیر سریع Quick Repair
    *بعد ریستارت و بعد میتونید یه فول اسکن هم بکنید.

توجه برای آپدیت CCE از همون فایل آپدیت CIS که روی سیستمت نصبه استفاده کن.
    Last edited by Jadda; 22-06-2013 at 19:51.

2. 10 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

جناب alen sherif عزیز.

اگر فرض بگیریم که ایشون سیستمش آلوده هست، باید پروسه های مخرب اکتیو باشند،

1- قدم اول اینه که تمام پروسه های ناامن برای انجام عملیات پاکسازی قطع بشه. برای اینکار CCE را در حالت تهاجمی (Aggressive Mode)اجرا کنید (توی فیلمهام هست) تا تمام پروسه های مخرب و ناامن قطع بشه.
    2- قدوم دوم با Autorun Analyzer استارتاپ را چک کنید و تمام سرویها/پروسه ها/درایورها/فایل/برنامه....های مشکوک و مخرب را حذف یا غیر فعال کنید
    3- همزمان با KillSwitch پروسه های فعال را چک کنید اگر مورد مخربی دیدید قطع یا دیلیت کنید
    4-سیستم را با CCE اسکن سریع کنید(میتونید بعدش ریستارت بکنید)
    5-در نهایت هم تعمیر سریع Quick Repair
    *بعد ریستارت و بعد میتونید یه فول اسکن هم بکنید.

توجه برای آپدیت CCE از همون فایل آپدیت CIS که روی سیستمت نصبه استفاده کن.
    سلام
    اینا رو تو فیلمت دیدم و صد بار رو سیستم خودم امتحان کردم سوالم اینه که :
    1-میشه CCE وKillSwitch به صورت آفلاین از سیستم خودم به سیستم ایشون منتقل کنم (چون دسترسی به اینترنت پر سرعت نداره نمی تونه CCE وKillSwitch رو دانلود کنه)
    2-این مخربا کجا قرار دارند (با توجه به عکس برام جالبه بدونم) (فعلا با HIPS از اجرا شدنشون جلوگیری کردم و وضعیت سیستم رو به وضعیت عادی برگردوندم)

Last edited by alen sherif; 22-06-2013 at 20:12.

4. 2 کاربر از alen sherif بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    اینا رو تو فیلمت دیدم و صد بار رو سیستم خودم امتحان کردم سوالم اینه که :
    1-میشه CCE وKillSwitch به صورت آفلاین از سیستم خودم به سیستم ایشون منتقل کنم (چون دسترسی به اینترنت پر سرعت نداره نمی تونه CCE وKillSwitch رو دانلود کنه)
    2-این مخربا کجا قرار دارند(با توجه به عکس)
    1-باید از نسخه پرتابل استفاده کنید. از همون سایت کومودو یا انجمنش دانلود کن. بعد همون آپدیت CIS همون فایل شماره دار را بهش بدی آپدیت آفلاین میشه.
    2-از توی عکس که من چیزی سر در نیاوردم. آیا تونسته قرنطینه بکنه؟ یا اینکه بری و گزارش وقایع آنتی ویروس را نگاه بندازی....

===

من فکر کنم یه نسخه از CCE داشتم که واسه ترجمه بهم دادن اونو آفلاین میشد به CIS اضافه کرد. اگه روی سیستمم پیداش کردم واست اپلود میکنم.

6. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

1-باید از نسخه پرتابل استفاده کنید. از همون سایت کومودو یا انجمنش دانلود کن. بعد همون آپدیت CIS همون فایل شماره دار را بهش بدی آپدیت آفلاین میشه.
    2-از توی عکس که من چیزی سر در نیاوردم. آیا تونسته قرنطینه بکنه؟ یا اینکه بری و گزارش وقایع آنتی ویروس را نگاه بندازی....

===

من فکر کنم یه نسخه از CCE داشتم که واسه ترجمه بهم دادن اونو آفلاین میشد به CIS اضافه کرد. اگه روی سیستمم پیداش کردم واست اپلود میکنم.
    سلام
    1-ممنون از راهنماییت تو سایت گشتم پیداش کردم CCE رو کومودو جدا برای نصب گذاشته که شامل KillSwitch هم میشه همون رو براش میبرم همون کارم رو را می ندازه نیازی نیست آپلود کنی

2- نتونست قرنطینه کنه تو گزارش وقایع هم همین آدرس 0.0.0.0 رو نشون میداد خیلی دوست دارم بدونم این آدرس 0.0.0.0 کجاست تا حالا آدرس این شکلی ندیده بودم

واقعا من برا کسی که این تروجان رو ساخته کلاه از سر بر می دارم واقعا دمش گرم تروا رو تو ناکجا آباد کاشته ولی خیلی مونده CIS رو بشناسه

باختی باختی CIS رو نشناختی
    Last edited by alen sherif; 22-06-2013 at 22:00.

8. 2 کاربر از alen sherif بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اوفففف کمودو بعد از اپدیت چی شد من اصلا نفهمیدم چجوری اپدیت شد دیدم یک مرتبه میگه اپدیت انجام شد ریستارت شود منم گفت بله بعد که امد بالا از این رو به اون رو شد خوشمان امد

امیدوارم هر روز بهتر بشه. البته نشون داده هروز داره بهتر میشه.

10. 2 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

علی آقا راهی هست که بتونیم تو قسمت پروسه های فایروال فقط کانکشن های Inbound یا outbound رو ببینیم؟ یعنی کانکشن ها رو تفکیک/فیلتر کنه به دو دسته inbound و outbound و بتونیم به صورت مجزا ببینیم؟

چون الان من تو صفحه home summary وقتی رو قسمت inbound یا outbound کلیک میکنم کل پروسه های فایروال رو نشون میده و من باید دونه دونه نگاه کنم ببینم کدوم کانکشن inbound هست کدوم outbound، اگه راهی باشه که بشه این 2 گروه رو از هم تفکیک کرد خیلی خوبه
    Last edited by fb.atheist; 23-06-2013 at 12:44.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    Fire land

پيش فرض

سلام
    این مخربا با توجه به اسم و آدرسشون که مثل IP هست ظاهرا مربوط به شبکه می شدند من KillSwitch رو باز کردم و تعمیر سریع رو زدم این مخربا یه چیزایی رو تغییر داده بودن که با Repair کردنشون گویا از بین رفتن
    از دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم ممنونم که همیشه با راهنمایی هاش تو موقعیت های بحرانی به دادمون میرسه

13. 2 کاربر از alen sherif بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

چرا کومودو رو سیستم من خیلی سنگین کار میکنه؟

هم رو 32 بیت هم 64 بیت (ویندوز 7)

از لحاظ سخت افزاری سیستمام همشون قوی هستن

و ورژنی که استفاده میکنم آخرین ورژن کومودو هستش

نمیدونم مشکل از چیه

موقع استارت آپ ویندوز دیر بالا میاد، موقع باز کردن خود برنامه خیلی طول میکشه تا لود شه (بالای 3 دقیقه)، هر گزینه ای رو که میزنم بعد مدت زیادی اجرا میشه

منظورم از اینا فقط آنتی ویروس هستش نه برنامه های اجرایی دیگه

حتی بخاطرش ویندوزم تعویض کردم ولی فایده ای نداشت که نداشت
    Last edited by Captain; 24-06-2013 at 17:07.

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

فقط آنتی ویروس کمودو رو نصب کردید ؟ (فایروالش نصب نیست؟) در کنار آنتی ویروس کمودو چه نرم افزار امنیتی دیگه ای نصب هست ؟

16. 4 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

چرا کومودو رو سیستم من خیلی سنگین کار میکنه؟

هم رو 32 بیت هم 64 بیت (ویندوز 7)

از لحاظ سخت افزاری سیستمام همشون قوی هستن

و ورژنی که استفاده میکنم آخرین ورژن کومودو هستش

نمیدونم مشکل از چیه

موقع استارت آپ ویندوز دیر بالا میاد، موقع باز کردن خود برنامه خیلی طول میکشه تا لود شه (بالای 3 دقیقه)، هر گزینه ای رو که میزنم بعد مدت زیادی اجرا میشه

حتی بخاطرش ویندوزم تعویض کردم ولی فایده ای نداشت که نداشت
    همیشه برای من بعد از نصب بار اول که ریستار میکنم خیلی طول میکشه ولی برای بار بعد دیگه زود بالا میاد... اگه منظور از دبر بالا اومدن فقط بار اوله باید بگم عادیه... ولی بار های بعد شاید آخرین برنامه ای باشه که برای من توی استارت اپ بالا میاد ولی در کل سرعت بالا اومدنش بد نیست...

18. این کاربر از dvb595959 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •