با اینکه دوستان توصیه کردن در مقابل نظرات سکوت اختیار بشه ولی اتقادی به این سکوت ندارم برعکس عقیده دارم ده ها سال سکوت کافی هست و باید عقاید مستقل و مخالف خیلی بلندتر فریاد بزنن اگر به عقایدشون باور دارن که درست هست
کسی نگفته شما سنت پیامبر خود رو اجرا نکنید و قبول نداشته باشید و الگو نگیرید که همه باروندان به تمام تفکرات و ادیان میتونن به هرچیزی عقیده داشته باشناول اینکه ازدواج به عنوان بهترین سنت پیامبرم ( حضرت محمد ) صلی الله علیه و آله و سلم هست ... و من به عنوان یه بچه شیعه که پیامبرم رو قبول دارم ، از ایشون الگو میگیرم ....
ولی بهترین فقط و فقط و فقط برای شما ارزش داره و بهترین هست و هیچ دلیلی نداره در کلیت و برای تمام افراد دیگه بهترین باشه و دارای ارزش خاصی و شاید کسی پیامبرش سنت کاملا متضادی داشته باشه
پس اینجا این صحبتها هیچ ارزشی نداره که من بگم به انجیل شیطان معتقد هستم و بهش افتخار میکنم و بلا بلا بلا
مشکل اینجاست شما چیزهای رو برای خودتون به سبک خودتون باشه ارزشمند و خوب میدونین ولی دقیقا همون چیز رو چون فقط فردی مخالف عقیده شما انجام میده شما اون رو بد و کثیف میدونیددوم اینکه دینم برای ازدواج هدف های زیادی رو بیان کرده که میتونم به بقاى نسل، آرامش و تعادل روحى و جسمى، سلامت اخلاقى و اجتماعى جامعه، تامين نياز طبيعي و غريزي انسان, ارضاى حس محبت كردن و مورد محبت قرار گرفتن و... اشاره کنم ....
البته ممکنه بعضی از این اهداف برای برخی از مردم مهم تر باشه ، مثلا شخصی برای ارضای نیاز جنسی خودش ازدواج میکنه و این هدف رو تو اولویت اولش قرار میده یا یکی ممکنه به دست آوردن یه شریک دلسوز و یاور دلسوز در زندگی براش اهمیت داشته باشه ....
شما ارضا نیاز جنسی در ازدواج رو اینجا خوب میدونین چون در مذهبتون بهش برچسب خورده ولی دقیقا همین مورد رو فردی خارج از مذهب شما میگه هزاران هجمه و حرف سخیف بارش میکنید چون گفته لدت جنسی باید وجود داشته باشه
غرب در لغت یک جهت جغرافیایی هست مثل شمال جنوب شرق و این همه استفاده از کلمه غرب واقعا مذهک هست و بدون ارزش
من در صحبتهام اشاره کردم که فرهنگ ما داره تحت تاثیر غرب قرار میگیره و رفتار اونارو الگو خودش قرار میده ...
ازدواجی که تا دیروز قرار بود بر مبنای ضرورت انسانی و تربیت نسل بعد صورت بگیره ،تبدیل شده به محلی برای رفع نیازهای اولی بشر که این موضوع باعث میشه فرهنگ غربی در جامعه ی ما نفوذ کنه ....
من واقعا نمیدونم منظور از غرب چی هست ولی این همه ماهواره میگید در حال حاظر 90درصد همون برتامه ها که اشاره میکنید ساخت کشور همسایه شماست که 90درصد مردم هم دین شما هستن
همونطور که دوستان اشاره کردن بحث غرب و شمال و x y z رو در تاپیک خودش بررسی کنید
من اعتقاد دارم حتی یک طوطی رو میشه پرورش داد شاهنامه فردوسی رو از حفظ بخونه+ من اعتقادی به این ندارم که دین مانع فکر کردن درست میشه ، اینکه دوستمون اشاره کرد تو یه زندانی قرار میگیره و ...
اینکه قدرت ذهن و فکرت در اون زندان حبس باشه یا نه بستگی به خودت داره ... اینکه چطور بخوای مباحث زندگی و اجتماعی و فکری رو با دین ادغام کنی تا متضرر نشی ....
اعتقاد دارم کاری کرد یک میمون که گیاه خوار هست تبدیل به درنده ترین حیوان بشه
ولی مشکل اینجاست شما باور ندارید حتی یک نفر قدرت و ذهن و فکر داشته باشه و برای زندگی و اجتماع خودش چیزی غیر از دین انتخاب کنه پس این دین هست که افراد رو در زندان قرار میده تا متضرر نشه....
دقیقا!!! چندین سوال از شما و دوستان هم عقیده شد ولی دریغ از جواب و یا اشاره ای+ و اینکه عده ای خودجوش از بحث خارج میشن و بازم هم به صورت خودجوش وارد مباحث میشن جالبه! ترجیح میدم به چنین کسایی که دلخواه به سوالات جواب میدن ، پاسخی ندم !
بالاخره هر جورم بخوای حساب کنی اول باید سوال های بی پاسخی که در پست ها بوده پاسخ داده بشه تا نوبت پاسخ دهی به سوالهاشون فرا برسه !آسیاب به نوبت
مثل سوال درباره ثمرات تفکیک، نتایج تفکیک، راهکار برای تداخلهایی مثل ازدواج و محیط کار بحث مهریه و ...
مشکل ادقیقا اینجاست شما و همفکران هستین که مخالفان اجازه نمیدین با روش خودشون زندگی کنن و تفکرات خودتون رو به تمام افراد تحمیل و اجبار میکنیدباید بگم ، این بحث ها به شخصه نمیتونه دیدگاه من رو نسبت به عقایدم تغییر بده ! یا بالعکس ، اینکه توضیحات من شما رو قانع کنه !( بنده از اساس با تفکر شما که دین سیتزه مخالفم )
بهتره شما با تفکرات خودتون راه زندگیتون رو ادامه بدین و من هم با تفکرات و دیدگاه خودم ! اینجوری سود و زیان کارهامون هم به خودمون برمیگرده
ایا فرد دین ستیز اجازه داره به سبک خودش ازدواج کنه؟(یعنی بدون عقد و نگاه و ...) یا شما شلاغش میزنید؟
ایا فرد بر اساس تفکرش میتونه بدون ازدواج با فردی زندگی کنه؟
ایا فرد میتونه فرزندش رو بدون بمباران تفکرات شما بزرگ کنه؟(یعنی مهدی مختلت، بدون اموزش سرود مرگ بر ، بدون اموزش جن و پری و ... وجود داره و ....)
تمام تلاش و دغدغه ما دقیقا همین هست که تک تک افراد فقط بر اساس تفکرات خودشون زندگی کنن و هیچ کس چیزی بهشون تحمیل نکنه ، اینکه مثل شما فکر کنیم تمام افرادی که تفکرات موافق من ندارن بی عقل بی فکر و لاوبالی و ... هستن
(بنده هم اساس با تفکر دینی مخالف هستم)
م احتمال زیاد پست پاک خواهد شد که مشکلی نیست ولی خالی بودن میدان برای جولان فقط یک تفکر دیگه کافی هست