تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 175 از 328 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با اینکه دوستان توصیه کردن در مقابل نظرات سکوت اختیار بشه ولی اتقادی به این سکوت ندارم برعکس عقیده دارم ده ها سال سکوت کافی هست و باید عقاید مستقل و مخالف خیلی بلندتر فریاد بزنن اگر به عقایدشون باور دارن که درست هست

اول اینکه ازدواج به عنوان بهترین سنت پیامبرم ( حضرت محمد ) صلی الله علیه و آله و سلم هست ... و من به عنوان یه بچه شیعه که پیامبرم رو قبول دارم ، از ایشون الگو میگیرم ....
    کسی نگفته شما سنت پیامبر خود رو اجرا نکنید و قبول نداشته باشید و الگو نگیرید که همه باروندان به تمام تفکرات و ادیان میتونن به هرچیزی عقیده داشته باشن
    ولی بهترین فقط و فقط و فقط برای شما ارزش داره و بهترین هست و هیچ دلیلی نداره در کلیت و برای تمام افراد دیگه بهترین باشه و دارای ارزش خاصی و شاید کسی پیامبرش سنت کاملا متضادی داشته باشه
    پس اینجا این صحبتها هیچ ارزشی نداره که من بگم به انجیل شیطان معتقد هستم و بهش افتخار میکنم و بلا بلا بلا

دوم اینکه دینم برای ازدواج هدف های زیادی رو بیان کرده که میتونم به بقاى نسل، آرامش و تعادل روحى و جسمى، سلامت اخلاقى و اجتماعى جامعه، تامين نياز طبيعي و غريزي انسان, ارضاى حس محبت كردن و مورد محبت قرار گرفتن و... اشاره کنم ....

البته ممکنه بعضی از این اهداف برای برخی از مردم مهم تر باشه ، مثلا شخصی برای ارضای نیاز جنسی خودش ازدواج میکنه و این هدف رو تو اولویت اولش قرار میده یا یکی ممکنه به دست آوردن یه شریک دلسوز و یاور دلسوز در زندگی براش اهمیت داشته باشه ....
    مشکل اینجاست شما چیزهای رو برای خودتون به سبک خودتون باشه ارزشمند و خوب میدونین ولی دقیقا همون چیز رو چون فقط فردی مخالف عقیده شما انجام میده شما اون رو بد و کثیف میدونید
    شما ارضا نیاز جنسی در ازدواج رو اینجا خوب میدونین چون در مذهبتون بهش برچسب خورده ولی دقیقا همین مورد رو فردی خارج از مذهب شما میگه هزاران هجمه و حرف سخیف بارش میکنید چون گفته لدت جنسی باید وجود داشته باشه

من در صحبتهام اشاره کردم که فرهنگ ما داره تحت تاثیر غرب قرار میگیره و رفتار اونارو الگو خودش قرار میده ...
    ازدواجی که تا دیروز قرار بود بر مبنای ضرورت انسانی و تربیت نسل بعد صورت بگیره ،تبدیل شده به محلی برای رفع نیازهای اولی بشر که این موضوع باعث میشه فرهنگ غربی در جامعه ی ما نفوذ کنه ....
    غرب در لغت یک جهت جغرافیایی هست مثل شمال جنوب شرق و این همه استفاده از کلمه غرب واقعا مذهک هست و بدون ارزش
    من واقعا نمیدونم منظور از غرب چی هست ولی این همه ماهواره میگید در حال حاظر 90درصد همون برتامه ها که اشاره میکنید ساخت کشور همسایه شماست که 90درصد مردم هم دین شما هستن
    همونطور که دوستان اشاره کردن بحث غرب و شمال و x y z رو در تاپیک خودش بررسی کنید

+ من اعتقادی به این ندارم که دین مانع فکر کردن درست میشه ، اینکه دوستمون اشاره کرد تو یه زندانی قرار میگیره و ...
    اینکه قدرت ذهن و فکرت در اون زندان حبس باشه یا نه بستگی به خودت داره ... اینکه چطور بخوای مباحث زندگی و اجتماعی و فکری رو با دین ادغام کنی تا متضرر نشی ....
    من اعتقاد دارم حتی یک طوطی رو میشه پرورش داد شاهنامه فردوسی رو از حفظ بخونه
    اعتقاد دارم کاری کرد یک میمون که گیاه خوار هست تبدیل به درنده ترین حیوان بشه
    ولی مشکل اینجاست شما باور ندارید حتی یک نفر قدرت و ذهن و فکر داشته باشه و برای زندگی و اجتماع خودش چیزی غیر از دین انتخاب کنه پس این دین هست که افراد رو در زندان قرار میده تا متضرر نشه....

+ و اینکه عده ای خودجوش از بحث خارج میشن و بازم هم به صورت خودجوش وارد مباحث میشن جالبه! ترجیح میدم به چنین کسایی که دلخواه به سوالات جواب میدن ، پاسخی ندم !
    بالاخره هر جورم بخوای حساب کنی اول باید سوال های بی پاسخی که در پست ها بوده پاسخ داده بشه تا نوبت پاسخ دهی به سوالهاشون فرا برسه !
    آسیاب به نوبت
    دقیقا!!! چندین سوال از شما و دوستان هم عقیده شد ولی دریغ از جواب و یا اشاره ای
    مثل سوال درباره ثمرات تفکیک، نتایج تفکیک، راهکار برای تداخلهایی مثل ازدواج و محیط کار بحث مهریه و ...

باید بگم ، این بحث ها به شخصه نمیتونه دیدگاه من رو نسبت به عقایدم تغییر بده ! یا بالعکس ، اینکه توضیحات من شما رو قانع کنه !
    ( بنده از اساس با تفکر شما که دین سیتزه مخالفم )

بهتره شما با تفکرات خودتون راه زندگیتون رو ادامه بدین و من هم با تفکرات و دیدگاه خودم ! اینجوری سود و زیان کارهامون هم به خودمون برمیگرده
    مشکل ادقیقا اینجاست شما و همفکران هستین که مخالفان اجازه نمیدین با روش خودشون زندگی کنن و تفکرات خودتون رو به تمام افراد تحمیل و اجبار میکنید
    ایا فرد دین ستیز اجازه داره به سبک خودش ازدواج کنه؟(یعنی بدون عقد و نگاه و ...) یا شما شلاغش میزنید؟
    ایا فرد بر اساس تفکرش میتونه بدون ازدواج با فردی زندگی کنه؟
    ایا فرد میتونه فرزندش رو بدون بمباران تفکرات شما بزرگ کنه؟(یعنی مهدی مختلت، بدون اموزش سرود مرگ بر ، بدون اموزش جن و پری و ... وجود داره و ....)

تمام تلاش و دغدغه ما دقیقا همین هست که تک تک افراد فقط بر اساس تفکرات خودشون زندگی کنن و هیچ کس چیزی بهشون تحمیل نکنه ، اینکه مثل شما فکر کنیم تمام افرادی که تفکرات موافق من ندارن بی عقل بی فکر و لاوبالی و ... هستن

(بنده هم اساس با تفکر دینی مخالف هستم)

م احتمال زیاد پست پاک خواهد شد که مشکلی نیست ولی خالی بودن میدان برای جولان فقط یک تفکر دیگه کافی هست

2. 4 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

با پاک کردن صورت مساله اسیب پاک میشه ؟

دانشگاه هم ایزوله شد الان مشکل جل شد ؟

در هر صورت اون کسی که قصد اشنایی داشته باشه میره اشنا میشه حالا دانشگاه هم ایزوله شده الان اون شخص برای اشنایی

کجا رو باید مد نظر بگیره ؟ احتمالا پارک و خیابون و...

فکر میکنید اقا یا خانومی که توی پارک شماره میگیره شخص متناسب و موجهی هست اشنایی که فقط بر مبنای ظاهر شخص هست در

حالی که در دانشگاه یک شخص میتونه رفتار . برخورد .گفتار .نحوه نگاه کردن .عقاید . اهداف و ... شخص رومتوجه بشه و با یک شناخت

نسبی اقدام به اشنایی کنه و نه صرفا بر مبنای ظاهر !

در ضمن خیلی از اشخاص هستند که به دلایل مذهبی هرگز نتونستند با جنس مخالف حتی سلام علیک ساده داشته باشند همین اشخاص

در یک مجیط ایزوله هرگز نمیتونند این مشکل خجالتی بودن رو حل کنند در نتیجه در مجیط کاری با مشکلات عدیده مواجه میشند!

در نهایت :

دانشگاه قداست داره با احترام بهش نگاه کنیم!

.
    شماره میگیره چیه ؟ برمبنای ظاهر ؟ همینطور که دوستمون از من تجربه خواست منم از شما تجربه میخوام و میگم ، شما تجربه ی آشنایی توی محیطی غیر از دانشگاه رو داری که این رو میگی ؟ کل کشورهای دیگه همه تو دانشگاه ازدواج میکنند ؟

در نهایت :

اصن دانشگاه خداست ، اما شما یه نگاه بکن ، داری جوری در مورد دانشگاه صحبت میکنی انگار تنها مکان برای آشنایی و ازدواجه ، من میگم این نگاه باید از بین بره .

چه استانداری برای تعریف مشکل دارین؟ مشکل یه نظر شخصی هست که از دیدگاه هر کسی یه تعریفی داره

تمام کسانی که وارد تمام دانشگاه های ایران میشن مشکل دارن ؟!

دقیقا بحث تمایلات شخصیه این همون چیزیه که هر کسی (تصمیم گیرنده برای تفکیک جنسیتی) تعریف از آسیب و مشکل داره. تمرکز روی شخص شما نیست روی شمای نوعی هست که موافق این نظر هستین.
    گمانم دیگه معلوم شده باشه منظور من از مشکل چیه ، من تاثیرات روانی و تربیتی که محیط مختلط دانشگاه میزاره رو آسیب میدونم . کلی هم درموردش گفتم توی بحث ، دوستان هم گفتن دیگه نگو من هم ادامه نمیدم .

نه ! تمام کسانی که وارد میشن مشکل ندارند ولی یه عده ای وارد دانشگاه میشن و مشکل پیدا میکنند.

اکثریت برای ازدواج و ارتباط وارد دانشگاه نمیشن ، برای ارتقا علمی وارد میشن .

از یه طرف میگین چرا تبلیغ ازدواج میکنن ، از یه طرف خودتون همراهیشون میکنید برای تبدیل دانشگاه به سازمان تبلیغات ازدواجی ...

1.ولی شما با پرسش چندیدن باره اصلا نگفتین تاثیرات و دستاوردها این تفکیک جنسیتی در کوتاه مدت میان مدت و بلند مدت از نظر شما چی هست؟

2. ایا مشکلاتی مثل افسردگی سرخوردگی بیهدف بودن فشار نیاز جنسی و ... به علم و تولید علم صدمه میزنه یا خیر؟
    تمام مواردی که گفتم مستقیم از تفکیک جنسیتی راییده میشن و همراهش هستن حالا این اسیبها بیشتر هستن یا مثلا

3 .خودکشی یک دانشجو از بین 1میلیون
    هرچند اون خودکشی یا اسیبهای اینچنینی که نام میبرید ارتباط مستقیم به اختلات و تفکیک ندارن بلکه مربوط به اموزش صحیح و غلط هست

4.من ک سوال دیگه میخوام مطرح کنم
    ایا شما قبول دارید فردی که بخواد با جنس مخالف برخورد درست داشته باشه احتیاج به هم اموزش داره و هم تمرین و استفاده قبلی از این اموزشها اون نه یک شبه بلکه مدت زمان زیادی باید صرف بشه
    حالا فردی که به سن 27سالگی رسیده و تحصیلاتش هم پایان یافته میخواد وارد اجتماع بشه هم برای کار هم فعالیت اجتماعی و هم تشکیل خانواده که تمام در این موارد باید با جنس مخالف برخورد داشته باشه
    حالا ایا قبول دارید فردی که 27سال هیچ برخوردی با جنس مخالف نداشته نمیتونه یکهو برخورد و رفتار درست در مقابل جنس مخالف داشته باشه؟
    مثلا این فرد در محیط کاری ارتباط کاری درستی با جنس مخالف برقرار کنه و همین باعث میشه راندمان کاری پایین بیاد
    یا ان فرد چطور میتونه با همسرش که جنس مخالف هست اربتط کلامی عاطفی جنسی و ... سالم و درستی برقرار کنه

حالا شما که نظریه تفکیک دانشگاه و قبل اون رو میدید تئوریتون برای بعد اون و ورود فرد به جامعه و محیط کار و خانواده و ... چی هست؟
    نمیتونید بگید که این فرعیات هست و بلا بلا بلا و چون اگر دانشگاه 4سال یا بیشتر هست بعد اون 50سال و بیشتر هست
    1. گفتم ، برید بحث رو مرور کنید . اگه نباشه حذف کردن ، که اونوقت بازم نیاز نیست بگم چون حذف میکنن.

2. اون دانشجویی که با جدا شدن دختر و پسر ، سرخورده میشه ، افسردگی میگیره ، بهش فشار جنسی میاد ، واسه علم دانشگاه نیومده بوده ، تخلیه ی فشار جنسیش اومده بوده ...

3. یک بین 1 ملیون خودکشی؟ گیرم که یک در ملیون خودکشی ، من اصلا فکرم به اینی که خودکشی میکنه نیست ، برید پیش روانشناسها و مسئول های مشاوره ی دانشگاه ، باهاشون درمورد آسیب هایی که پیش اومده صحبت کنید .
    خب مشکل همینه ، آموزش ! همونطور که یکی از دوستان نظر دادن ، دیدید که آموزش این شده که دانشگاه تنها محل ارتباط سالم و آشنایی و قرار نیست هیچ تغییری در این روند ایجاد بشه و دانشجو جامعه ی نمونش برای ازدواج سالم شده دانشگاهش .

4. بله موافقم به جای این که قبل از دانشگاه بگن وایستا به دانشگاه رسیدی هرکاری میخوای بکن ، الان موقع درس خوندنه ، بگیم الان هرکاری میخوای بکن دانشگاه جای اینه که بری طرح بدی ، اختراع کنی ، ارتقای علمی پیدا کنی ...
    شما که این 27 ساله رو قبول داری ، قبول داری که نبود شناخت راندمان کاری رو پایین میاره ولی قبول نداری همین نبود شناخت برای محیط علمی هم مشکل ایجاد میکنه...

در دانشگاه تفکیک باشه یا نباشه مهم نیست.اقا جان مشکل اصلی چیز دیگریست ای دوستان گرامی
    واقعا الان مشکل جوونای ما تفکیک شدنه؟
    آقا ممنونتم ، الان واللا من چند روزه دارم میگم منظور من چیز دیگست ، من مشکلم نبود شناخته ، دوستان یه تفکیک جنسیتی از من شنیدن تبدیل به بحث تفکیک دانشگاهی کردن بحث رو .

واقعا الان مشکل جوونای ما تفکیک شدنه ؟

+

منم یه ساعته دارم میگم به مذهب و مسائل دیگه نزدیک نشین ، اینا مارو رها نمیکنن ، آقا ما نخواستیم تفکیک اصن طرح رو میزارم تو جیبم ، خوبه ؟!
    شما بمونید و این روابط سازنده ی دانشگاهیتون ، خیلی هم عالی
    Last edited by کاربر شماره ی یک; 05-11-2013 at 22:17.

4. 3 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

از یه طرف میگین چرا تبلیغ ازدواج میکنن ، از یه طرف خودتون همراهیشون میکنید برای تبدیل دانشگاه به سازمان تبلیغات ازدواجی ...

متوجه نشدم کدوم قسمت صحبت من همراهی برای تبدیل دانشگاه به سازمان تبلیغاتی ازدواجی بود ؟! شما اصرار دارین به خاطر اقلیت تفکیک جنسیتی بشه تا مشکل روابط دختر و پسر حل بشه من به شما می گم اولویت فعالیت در دانشگاه فعالیت های علمیِ نه رفع مشکلات روابط دختر پسر! (مشکل بر اساس تعریف و سلیقه کسی که داره در این باره تصمیم میگیره)

شما از تفکیک جنسیتی بعضی دانشگاهها حمایت کردین و گفتین رابطه دختر و پسر در کل در دانشگاهها ایراد داره من به شما گفتم اگر تفکیک جنسیتی درست هست و هر نوع رابطه ای ایراد داره پس چرا همین دانشگاهها با ازدواج های تبلیغاتی دانشجویی! ارتباط دانشجوهای دختر و پسر رو مشروعیت میدن؟!! پس یعنی با اصل ارتباط دختر و پسر در دانشگاه مشکلی ندارن !

عجیب هست صحبت های خودتون هم فراموش می کنید تو تمام صفحات قبلی تاکید دارین به اینکه باید دانشگاهها تفکیک بشن تا روابط دختر و پسر کنترل بشه الان می گین منظورتون یه چیز دیگس ..

6. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

متوجه نشدم کدوم قسمت صحبت من همراهی برای تبدیل دانشگاه به سازمان تبلیغاتی ازدواجی بود ؟! شما اصرار دارین به خاطر اقلیت تفکیک جنسیتی بشه تا مشکل روابط دختر و پسر حل بشه من به شما می گم اولویت فعالیت در دانشگاه فعالیت های علمیِ نه رفع مشکلات روابط دختر پسر! (مشکل بر اساس تعریف و سلیقه کسی که داره در این باره تصمیم میگیره)

شما از تفکیک جنسیتی بعضی دانشگاهها حمایت کردین و گفتین رابطه دختر و پسر در کل در دانشگاهها ایراد داره من به شما گفتم اگر تفکیک جنسیتی درست هست و هر نوع رابطه ای ایراد داره پس چرا همین دانشگاهها با ازدواج های تبلیغاتی دانشجویی! ارتباط دانشجوهای دختر و پسر رو مشروعیت میدن؟!! پس یعنی با اصل ارتباط دختر و پسر در دانشگاه مشکلی ندارن !

عجیب هست صحبت های خودتون هم فراموش می کنید تو تمام صفحات قبلی تاکید دارین به اینکه باید دانشگاهها تفکیک بشن تا روابط دختر و پسر کنترل بشه الان می گین منظورتون یه چیز دیگس ..
    من میگم با اصل ارتباط دختر و پسر مشکل دارن ، فقط به دلیل بالا بردن آمار ازدواج میزارن اتفاق بیافته .

این میشه که محیط به شکلی درمیاد که به قول طنز پرداز ها فکر میکنی زود دوتایی نشی گیم آور میشی ... این یعنی هدف اونا بالا بردن آماره نه درست کردن ارتباط پسر و دختر و بالا بردن شناخت و با به این شکل کنونی در آوردن دانشگاه به این کار کمک میشه به ازدواج های دانشجویی نه به بالا رفتن شناخت پسر و دختر از هم توی کل جامعه .

8. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اصن دانشگاه خداست ، اما شما یه نگاه بکن ، داری جوری در مورد دانشگاه صحبت میکنی انگار تنها مکان برای آشنایی و ازدواجه ، من میگم این نگاه باید از بین بره .
    برای از بین رفتن این نگاه شما باید بقیه مکانها رو مخلط کنید نه اینکه همین یک مکان رو مثل بقیه جاها نابود کنید
    حرفتون مثل این میمونه ما 10بطری شیر تاریخ مصرف گذشته داشته باشیم و یک لیوان شیر سالم و تازه و یک نوزاد گرسنه و بگیم چون 10لیوان فاسد هستن اون یه بطری رو دور بریزیم و بزاریم بچه کلا بمیره راحت!!!

1. گفتم ، برید بحث رو مرور کنید . اگه نباشه حذف کردن ، که اونوقت بازم نیاز نیست بگم چون حذف میکنن.
    هیچ پستی پاک نشده و هرچند پستی هم پاک بشه اتوماتیک براتون پیام میاد و متوجه پاک شدنش حتما میشدید
    هرگز جوای ندادین با اینکه چند بار پرسش شد حالا یا جوابی وجود نداره یا از اسرار هست یا ...

2. اون دانشجویی که با جدا شدن دختر و پسر ، سرخورده میشه ، افسردگی میگیره ، بهش فشار جنسی میاد ، واسه علم دانشگاه نیومده بوده ، تخلیه ی فشار جنسیش اومده بوده ...
    حرفتون هیچ چیزی جز سفسطه نیست
    چون اصلا من حرفی از دانشگاه و دانشجو نزدم و حرفم کاملا کلی بود درباره کل جامعه از دانشاموز و کارمند و کارگر و بیکار و سرباز و ...
    ایا شما علم روانشناسی رو که میگه تفکیک جنسیتی و نداشتن رابطه عاطفی و احساسی و جنسی بعد از یک سن خاص باعث مواردی میشه که من گفتم یا خیر؟
    یعنی یک کارگر یا یک کارمند هم ممکنه دچار افسردگی و دها اختطال روانی و جسمی بشه در صورت نداشتن این روابط که گفتم
    اگر هم قبول ندارید که هیچ بحثی نمیمونه چون حتی کودنترین ملاها هم خودشون به این موضوع ازعان دارن و راه حلهایی مثل ازدواج موقت و ... میدن

3. یک بین 1 ملیون خودکشی؟ گیرم که یک در ملیون خودکشی ، من اصلا فکرم به اینی که خودکشی میکنه نیست ، برید پیش روانشناسها و مسئول های مشاوره ی دانشگاه ، باهاشون درمورد آسیب هایی که پیش اومده صحبت کنید .
    خب مشکل همینه ، آموزش ! همونطور که یکی از دوستان نظر دادن ، دیدید که آموزش این شده که دانشگاه تنها محل ارتباط سالم و آشنایی و قرار نیست هیچ تغییری در این روند ایجاد بشه و دانشجو جامعه ی نمونش برای ازدواج سالم شده دانشگاهش .
    جواب دادم فکر کنم
    کسی بخاطر گندیدن یک مو نمیاد گردن رو برنه بلکه همیشه راح حل این هست خرابیها درست بشن نه جاهای سالم خراب
    شما اگر دلیلتون برای تفکیک این هست چون مکانهای دیگه تفکیک شدن باید تلاشتون این باشه مکانهای خراب دیگه رو مختلت و درست کنید نه اینکه قبول دارید تفکیک بده ولی اون رو بخواید اجرایی کنید
    مگر اینکه این حرفتون که تفکیک در دیگر مکانها رو قبول ندارید دروغ و سفسطه ای بیش نباشه

4. بله موافقم به جای این که قبل از دانشگاه بگن وایستا به دانشگاه رسیدی هرکاری میخوای بکن ، الان موقع درس خوندنه ، بگیم الان هرکاری میخوای بکن دانشگاه جای اینه که بری طرح بدی ، اختراع کنی ، ارتقای علمی پیدا کنی ...
    شما که این 27 ساله رو قبول داری ، قبول داری که نبود شناخت راندمان کاری رو پایین میاره ولی قبول نداری همین نبود شناخت برای محیط علمی هم مشکل ایجاد میکنه...
    خب اگر قبول دارید باید قبل دانشگاه ازاد باشه این همه که بر تفکیک دانشگاه اسرار دارید چرا حتی یکبار و یک هزارمش بر اختلاط مدارس و دبیرستانها تاکید نکرده و نمکنید؟
    چون میدونم بدون شک کسی بگه مدارس مختلط باشه خواهید گفت مدرسه جای تحصیله نه شناختن جنس مخالف و ...

آقا ممنونتم ، الان واللا من چند روزه دارم میگم منظور من چیز دیگست ، من مشکلم نبود شناخته ، اینا یه تفکیک جنسیتی از من شنیدن تبدیل به بحث تفکیک دانشگاهی کردن بحث رو .

واقعا الان مشکل جوونای ما تفکیک شدنه ؟
    بله بدون شک یکی از بزرگترین مشکلات جوونای ما تفکیک شدنه

تفکیک هست که از شناخت خود و جنس مخالف جلوگیری کرده
    تفکیک هست که باعث جلوگری از داشتن حق انتخاب مورد مناسب ازدواج میشه و فرد رو به سمت انتخاب چشم بسته( یا تک نگاهی!) سوق میده
    تفکیک هست که باعث بروز انواع مختلفی از مشکلات و معظلات رروانی و اجتماعی میشه
    و ....

10. 7 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم یه ساعته دارم میگم به مذهب و مسائل دیگه نزدیک نشین ، اینا مارو رها نمیکنن ، آقا ما نخواستیم تفکیک اصن طرح رو میزارم تو جیبم ، خوبه ؟!
    شما بمونید و این روابط سازنده ی دانشگاهیتون ، خیلی هم عالی
    خود شما اولین نفر پای مذهب رو به این بحث باز کردید!!!!

+
    واقعا از خوندن پستای havzhini لذت می برم

12. 2 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من میگم با اصل ارتباط دختر و پسر مشکل دارن ، فقط به دلیل بالا بردن آمار ازدواج میزارن اتفاق بیافته .

این میشه که محیط به شکلی درمیاد که به قول طنز پرداز ها فکر میکنی زود دوتایی نشی گیم آور میشی ... این یعنی هدف اونا بالا بردن آماره نه درست کردن ارتباط پسر و دختر و بالا بردن شناخت و با به این شکل کنونی در آوردن دانشگاه به این کار کمک میشه به ازدواج های دانشجویی نه به بالا رفتن شناخت پسر و دختر از هم توی کل جامعه .
    مگه برای بالا بردن آمار به زور دو نفر رو به عقد هم در میارن ؟ دو نفر تو همین محیط دانشگاه با هم آشنا شدن و به شناخت رسیدن که ازدواج کردن / مشکل این هست که شما دانشگاه رو چیزی جدا از جامعه می دونید دانشگاه خودش یه جامعه ی کوچیک از دانشجو هایی هست که جزوِ جامعه بزرگ ترِ خارج از دانشگاه هم هستن.

14. 2 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

برای از بین رفتن این نگاه شما باید بقیه مکانها رو مخلط کنید نه اینکه همین یک مکان رو مثل بقیه جاها نابود کنید
    حرفتون مثل این میمونه ما 10بطری شیر تاریخ مصرف گذشته داشته باشیم و یک لیوان شیر سالم و تازه و یک نوزاد گرسنه و بگیم چون 10لیوان فاسد هستن اون یه بطری رو دور بریزیم و بزاریم بچه کلا بمیره راحت!!!
    من میگم کل جامعه اگه داره شیر فاسد میخوره و دانشگاه میدونه که بقیه شیر فاسد میخورن ، نباید خودش بشینه شیر سالمش رو بخوره ، گرچه شیر دانشگاه هم به این سلامت نیست ، چون خودش از جامعه عبور کرده ...

هیچ پستی پاک نشده و هرچند پستی هم پاک بشه اتوماتیک براتون پیام میاد و متوجه پاک شدنش حتما میشدید
    هرگز جوای ندادین با اینکه چند بار پرسش شد حالا یا جوابی وجود نداره یا از اسرار هست یا ...
    من گفتم و هنوز هم دارم میگم که منظورم از تفکیک برای یه مدت ، رفتن دانشجو ها به سطح جامعه اس و این که دانشجو ها مشکل ارتباط توی جامعه رو مشکل خودشون بدونند .

حرفتون هیچ چیزی جز سفسطه نیست
    چون اصلا من حرفی از دانشگاه و دانشجو نزدم و حرفم کاملا کلی بود درباره کل جامعه از دانشاموز و کارمند و کارگر و بیکار و سرباز و ...
    ایا شما علم روانشناسی رو که میگه تفکیک جنسیتی و نداشتن رابطه عاطفی و احساسی و جنسی بعد از یک سن خاص باعث مواردی میشه که من گفتم یا خیر؟
    یعنی یک کارگر یا یک کارمند هم ممکنه دچار افسردگی و دها اختطال روانی و جسمی بشه در صورت نداشتن این روابط که گفتم
    اگر هم قبول ندارید که هیچ بحثی نمیمونه چون حتی کودنترین ملاها هم خودشون به این موضوع ازعان دارن و راه حلهایی مثل ازدواج موقت و ... میدن
    میدونم منم میگم این دانشجو وقتی دانشگاه تفکیک میشه و میره مخلوط میشه با کل جامعه ، همون آسیب هایی که شما میگی درباره ی کل جامعه ، برای دانشجو هم اتفاق میافته و اعتقاد دارم دانشجویی که در این حد سست و بدون آموزشه و فشار جنسی روش هست که اگه بره تو سطح جامعه خراب میشه ، بهتره دانشگاه نره ... بره از خدا بترسه ...

دستت درد نکنه اصل موضوع رو مطرح کردی ، یه قسمت از حرفهای من از همینجا میاد ، نداشتن رابطه ی عاطفی و احساسی توی یه سنی باعث یه مواردی میشه ، حالا شما فرض کن اینقدر روی این مسئله تاکید کنی که نداری و ارتباط برقرار نکردی ، الان موقع برقرار کردن ارتباطه ، اونم بدون پیش زمینه ی قبلی ، چی میشه ...

خب اگر قبول دارید باید قبل دانشگاه ازاد باشه این همه که بر تفکیک دانشگاه اسرار دارید چرا حتی یکبار و یک هزارمش بر اختلاط مدارس و دبیرستانها تاکید نکرده و نمکنید؟
    چون میدونم بدون شک کسی بگه مدارس مختلط باشه خواهید گفت مدرسه جای تحصیله نه شناختن جنس مخالف و ...
    چون من گفتم اختلاط دبیرستان و قبل از اون ، همه موافق بودن و کسی اعتراض نکرد ، در مورد تفکیک و کنترل روابط داخل دانشگاه که نظر دادم همه انتقاد کردن به خاطر همین اینقدر بحث طول کشیده وگرنه نظر من همونجا برا خودش مونده بود ...

بدون شک ، روش مناسبی برای فک کردن نه برای حرف زدن نیست ، شک باعث میشه فک کنید راجع به موضوع ، خب الان اگه فکر کنید میبنید من تفکیک رو هم با هدف مفید بودن اختلاط بعد از اون دارم میگم .

برای بارچندم ....من با رابطه ی پسر و دختر مخالف نیستم و نمیگم آسیب میزنه به علم ، من با غیر علمی شدن جو فرهنگی دانشگاه مخالفم .

16. 3 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

خود شما اولین نفر پای مذهب رو به این بحث باز کردید!!!!

+
    واقعا از خوندن پستای havzhini لذت می برم
    من گفتم حرامه ، دوستان شروع به نقد نظر و مذهب کردند و یه جاهایی توهین کردند و برچسب هم زدن به ما ، خب اگه قبول ندارند ، خیلی راحت از کنارش میگذشتند ، این بقیه ی دوستان بودند که شوق برای نقد مذهب و نظرات مذهبی دارند .

+
    خوشحالم حداقل یه نفر از بحث لذت میبره ، ما که تا اینجا هرچه نوشتیم به جای این که یه نفر به بحث علاقه مند باشه ، همه میگن موضوع رو تغییر بدید برین روی نون سنگک ...

18. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

من میگم کل جامعه اگه داره شیر فاسد میخوره و دانشگاه میدونه که بقیه شیر فاسد میخورن ، نباید خودش بشینه شیر سالمش رو بخوره ، گرچه شیر دانشگاه هم به این سلامت نیست ، چون خودش از جامعه عبور کرده ...
    نمیدونم حرفتون ظنز هست یا واقعا جدی
    چون دیگران شیرفاسد میخورن دیگه من حق ندارم شیر سالم نخورم؟(از شکلک خوشم نمیاد ولی واقعا الان قیافم اینجوری شد)

من گفتم و هنوز هم دارم میگم که منظورم از تفکیک برای یه مدت ، رفتن دانشجو ها به سطح جامعه اس و این که دانشجو ها مشکل ارتباط توی جامعه رو مشکل خودشون بدونند .
    ایا میدونید دانشگاه یه سیکل چرخشی هست؟یعنی به همون اندازه خروجی داره ورودی هم داره؟
    خب یه مدت تفکیک بشه یه عده خارج میشن از دانشگاه و یه عده جدید وارد میشن، حالا تا کی این تفکیک شما ادامه داره؟ ووضعیت این دو گروه ورودی و خروجی هی هست؟

میدونم منم میگم این دانشجو وقتی دانشگاه تفکیک میشه و میره مخلوط میشه با کل جامعه ، همون آسیب هایی که شما میگی درباره ی کل جامعه ، برای دانشجو هم اتفاق میافته و اعتقاد دارم دانشجویی که در این حد سست و بدون آموزشه و فشار جنسی روش هست که اگه بره تو سطح جامعه خراب میشه ، بهتره دانشگاه نره ... بره از خدا بترسه ...

دستت درد نکنه اصل موضوع رو مطرح کردی ، یه قسمت از حرفهای من از همینجا میاد ، نداشتن رابطه ی عاطفی و احساسی توی یه سنی باعث یه مواردی میشه ، حالا شما فرض کن اینقدر روی این مسئله تاکید کنی که نداری و ارتباط برقرار نکردی ، الان موقع برقرار کردن ارتباطه ، اونم بدون پیش زمینه ی قبلی ، چی میشه ...
    اولا همه از موحبت داشتن یک خدای ترسناک بهره نبرد که تمام نداشته و کمبودها و ضعفها و کمکاریهای خودشون رو با این موجود ترسناک خنثی کنن

شما یک تئوری به اسم تفکیک رو با قاطعییت ارائه میدین و نه قبل نه بعد نه طبعات نه دستاوردها و هیچی رو دیگه توضیح نمیدین و فقط میگین اینجوری شده که اونجوری شده اینجوری بشه که اونجوری بشه
    خب شما خودتون میگید فردی که تفکیکی هست بره توی جامعه به خودش و جاعه اسیب میزنه و دانشگاه تفکیکی هم باز دارید همین رو میگید حالا نغع این تفکیک چی هست من واقعا بعد از ده ها بار سوال هنوز جوابی از شما نگرفتم
    (هرچند این دسته بندی دانشگاه و جامعه شما این تصویر رو میسازه دانشگاه یه زندان با سیم خاردار هست که 4سال طرف میره توی جزیره بعد دوباره بر میکرده به شهر) دانشگاه فقط شاید در هفته 15ساعت وقت فرد رو بگیره و بقیه ساعات فرد در همون جامعه هست دوست عزیز عیزی و اینطور نیست فقط بعد دانشگاه یهو پرت بشه توی جامعه

چون من گفتم اختلاط دبیرستان و قبل از اون ، همه موافق بودن و کسی اعتراض نکرد ، در مورد تفکیک و کنترل روابط داخل دانشگاه که نظر دادم همه انتقاد کردن به خاطر همین اینقدر بحث طول کشیده وگرنه نظر من همونجا برا خودش مونده بود ...

بدون شک ، روش مناسبی برای فک کردن نه برای حرف زدن نیست ، شک باعث میشه فک کنید راجع به موضوع ، خب الان اگه فکر کنید میبنید من تفکیک رو هم با هدف مفید بودن اختلاط بعد از اون دارم میگم .

برای بارچندم ....من با رابطه ی پسر و دختر مخالف نیستم و نمیگم آسیب میزنه به علم ، من با غیر علمی شدن جو فرهنگی دانشگاه مخالفم .
    اگر واقعا این نظرتون هست من با این قسمت که با اختلاط دبیرستانها موافق هستین کاملا همفکر هستم
    ولی اینکه میگید شما با غیرعلمی شدن جوفرهنگی دانشگاه که دلیلیش رو اختلاط میدونید مخالفید و رای به تفکیک میدید چند تظاد درش وجود داره
    اول اینکه اگر دانشگاه باید فقط محیط علمی باشه پس این جو فرهنگی چی هست؟و اون نباید باشه
    دوم اینکه خب دبیرستان هم جو تحصیلی هست با این نظر شما اونجا هم تبدیل به جو غیرتحصیلی میشه با اختلاط
    محل کار هم جوکاری هست اگر اختلاط جوعلمی دانشگاه رو مختط کرده جوکاری محل کار رو هم مختطل میکنه
    و ...

خب الان اگه فکر کنید میبنید من تفکیک رو هم با هدف مفید بودن اختلاط بعد از اون دارم میگم .
    بازم همون سوال رو تکرار کنم؟تفکیک و بعد اختلاط چه فوایدی رو با خودش داره؟

20. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •