نخیر. اون موقع شما کوچیک بودی، نقشه به نظرت بزرگ میومده
@آرمین : Wha ؟![]()
نخیر. اون موقع شما کوچیک بودی، نقشه به نظرت بزرگ میومده
@آرمین : Wha ؟![]()
كسي رو ايكس باكس آنلاين بازي مي كنه خبر بده .
خب 1 شهره دیگه!
همیشه gta چند تا شهر بودش
عجیبه که من اصلا نمی تونم از بازی لذت ببرم :|
این حس رو من موقعی که IV منتشر شده بود هم داشتم و به زحمت و به زور تونستم IV رو تموم کنم.
الان هم سر V دقیقا به همین شکل، طوری که فقط یک ساعت میتونم بازی کنم و اروم اروم خسته میشم و از بازی میام بیرون :|
هیچ حسی نسبت به هیچ نکته ای از بازی ندارم.
من بیشتر از همه دیوانه گشت و گذار در این سری بودم و تمامی کوچه پس کوچه های قسمت های قدیمی رو حفظ بودم اما اینجا...:|
شاید چون احساس تکرار می کنم همچین حسی دارم، احساسی که دقیقا از IV در من به وجود اومد
تکرار یک روند همیشگی، رسوندن اقای X از مکان B به مکان A
تکرار یک سرقت از یک مغازه یا از یک بانک ولی همون بیس، کاری که در GTA III هم انجام دادیم در Vice City هم انجام دادیم کلا در همه قسمت ها انجام دادیم.
نه ستاره پر کردن ها میچسبه نه انجام تنیس یا ورزش های جانبی
ماموریت فرعی بازی منو یاد یکی از ماموریت های فرعی اسکاریم انداخت که یک زنی یک داروی گیاهی می خواست که از بد روزگار ان گیاه درست پشت خونش بود :|
نه ادم له کردن بهم حال میده و نه توجه به دیالوگ های سرتاپا فوحش
هیچ حس کنجکاوی در بازی ندارم، حسی که بدونم زیر پل چی هست یا این ماشین چه سرعتی داره یا اصلا این مسیر به کجا منتهی میشه.
هیچ حسی نسبت به زنده موندنم ندارم و مهم نیست فوق از یک بیمارستان نزدیک شروع میکنم.
هیچ لذتی نسبت به رسوندن خودم به بالاترین طبقه یک ساختمان ندارم :|
در واقع نکته قوت GTA در من تبدیل به بی تفاوتی شده و این طور پیش بره شاید نتونم نمره 9 و یا بالاتر از 9 بهش بدم :|
پیشنهاد میکنم سریعا به نزدیک ترین پزشک محل مراجعه کنید...![]()
شما به بیماری GTA زدگی دچار شده اید...این بیماری جدیدا اومده خیلی هم ناشناخته است و خطرناک....
.یه دوره درمان کوتاه مدت داره ، میگذرونی بعدش میتونی از بازی نهایت لذت رو ببری..![]()
Last edited by ali_agha1981; 01-10-2013 at 19:43.
البرز چيكار كنيم اعتبار بازي رفت زير سوال ؟در واقع نکته قوت GTA در من تبدیل به بی تفاوتی شده و این طور پیش بره شاید نتونم نمره 9 و یا بالاتر از 9 بهش بدم :|
نه اقا اميدت به خدا باشهبه جان خودم من لحظه شماری می کردم تا بیاد با این حرفای دوستمون کلا از زندگی زده شدمشايعست اين حرفا
@پارسا
جواب شما برادر گرامي رو با what هاي قطعه ي thrift shop برادرِ ارزشيمون ، جناب macklemore ميدم
به قول حميدمون موفق باشي![]()
Last edited by amin 2010; 01-10-2013 at 20:11.
به جان خودم من لحظه شماری می کردم تا بیاد با این حرفای دوستمون کلا از زندگی زده شدم
جالبه شما نبودید که می گفتید خدا نکنه جی تی آی بازی فوتبال بیاره وگرنه پی اس و فیفا باید بکشند کنارچی شده که زانوی غم بغل گرفتید.مثل ما درد جی تی آی نکشیدید آخه.سعی کنید چند روز بازی نکنید و به جاش برید saint row یا بازی اوپن ورلد دیگه بازی کنید
اون موقع نظرتون نسبت به بازی کلا عوض میشه و میشین مثل روز اولش
![]()
Last edited by neon_91; 01-10-2013 at 20:21.
من با دوستمون یعنی شما موافقم ! من خودم هرچی GTA اومده بازی کردم از اون 1 اش که از بالا بود و فقط 4 تا کار اصلی انجام میداد اگه یادتون باشه و تا این ! من اینو قبول دارم که بازی خیلی پیشرفت داشته ولی یه جورایی یکم خسته کننده هست !
کارهایی که مثلا تو قبلی انجام میدادیم تو این هم میشه انجام داد ولی یجورایی تو قبلی ها بیشتر به ادم حال میداد در صورتی که کار های ساده ای بودن ! مثلا من تو Vice City یه Deadly برمیداشتم و ساعت ها میزدم همرو میکشتم و بعد تانک میگیرفتم و کلا شهرو داغون میکردم که تا 3 4 ساعت از پای بازی پا نمیشدم !
ولی قبول دارم این نسخه بهترین نسخه ای هست که تا به حال از GTA منتشر شده
داداش شما نگران نباش بازی به شدت زیباس انقدر حال میکنی که فکرش نمیکنی !هر کسی سلیقه داره !
Last edited by Mool Tee; 01-10-2013 at 20:59.
اره خودم بودم و همراه اون خیلی چیزهای دیگه گفته بودم که ولی نمی دونم چرا کسی دکتری پیشنهاد نکرد و از اعتبار بازی صحبتی نکرد!
saint row رو من بازی کردم در نوع خودش عالی هستش ولی خودش جز زیرشاخه های مکتب GTA محسوب میشه!
البته پیشنهادتون رو عملی کردم و چند روزی سراغش نرفتم ولی باز همون احساس رو دارم ، احساس کم تنوع بودن رو نسبت به بازی دارم، یک حس تکرار که این منو زده میکنه.
یکی از بچه ها رفته بود برگشت گفت دکتره خودش داشت GTA بازی می کرد، وقتشو نداره.پیشنهاد میکنم سریعا به نزدیک ترین پزشک محل مراجعه کنید...![]()
شما به بیماری GTA زدگی دچار شده اید...این بیماری جدیدا اومده خیلی هم ناشناخته است و خطرناک....
.یه دوره درمان کوتاه مدت داره ، میگذرونی بعدش میتونی از بازی نهایت لذت رو ببری..![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)