تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 720 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275675 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوست عزيز.اميدوارم هميجور كه شما ميگي باشه. به هر حال ديروز رفتمو دلو زدم به دريا و اين V20 رو بمبلغ 1.710.000 خريدم . اولش باز بين LED D25 Pana و V20 مونده بودم ولي بعد از اينكه جمهوري و شخم زديم محض رضاي خدا يه نفر هم پيدا نشد كه بغير از V20 چيز ديگه اي رو پيشنهاد كنه . تمام فروشگاها هم مدل V20 R داشتن كه يه مغازه پيدا كردم كه گفت V20 S هم داره بدون گارانتي بانيان و يك سال WARRANTY خودشون(مغازه) كه البته به نظر همون بدون گارانتي خودمون معني ميده ، معلوم نبود 4 روز ديگه اگه TV مشكل پيداميكرد بازم رو حرفش بود يا نه ( منم بالااخره R رو خريدم با بانيان)!!! در هر صورت TV دوشنبه يا سه شنبه مياد خونه (البته اين تاخير بخاطره معطلي آوردن ميزشه )...حالا عزا گرفتم با اين 100 ساعت كاليبره كردنش كه بايد كيفيت پائين ببينم چكنم !!!وقتي اومد توضيحات كاملو ميدم كه واقعا همينطوره كه شما ميگي يا ...
    THX
    نگران نباش دوست عزیز.... من چند ماهی هست که این مدل رو دارم.... هنوز هم بعد از 100 ساعت اول تو مد نرمال از مد سینما استفاده می کنم... داینامیکش به نظرم زیادی روشنه.... اون مد نرمال و سینما هم اصلا به معنی کیفیت پایین نیست...

2. این کاربر از Schahab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کلا شما پرچم هر چی hdtv هست کردی تو وایتکس و درآوردی خوب مرد مومن توقع داری یه تی وی 42 اینچی بیاد کیفیت sd یو مثل یه تی وی لامپی 21 یا نهایت 29 اینچ نشون بده کیفیت sd رو کانالای داخلی و ماهواره شبکه های ایرانی روی 320x240 تا نهایت 640x480 دور میزنه یعنی وقتی تصویر حرکت میکنه تی وی 240 تا یا نهایت 480 تا خط نشون میده خوب معلومه روی یه همچین تی وی با این سایز گند و کثافت کاری تصویر sd بیشتر معلوم میشه کلا ملت چه توقعایی دارن میرن تی وی hd میخرن میشینن باهاش sd نگا میکنن مثل این میشه که یکی بره یه ویلای 5000 متری بخره ولی اندازه یه خونه 50 متری اساس داشته باشه بعد بیاد بگه چرا خونه خالیه!!!
    در مورد مشکیشم مشکی این تی وی نزدیک مشکی پایونیر kuro هست که بهترین tv دنیا از این نظر تا این لحظه هست.
    خلاصه اگر میخوای تصویر روونتر بشه intelligent frame رو توی تی وی روشن کن یا دستکاری کن تصویر بهتر میشه.
    بعدشم برو دنبال یه آنتن و کابل خوب تا تصویر برازنده hdtv بتونی ازش بگیری.
    بابا مایه دار، خدای بلوری، بابا آرشیو hd
    وقتی 95 درصد کانالهای تلوزیونی sd هست چی انتظار داشتی یا شایدم فکر می کنی باید چهار تا بلوری
    می خریدم و از صبح تا شب همونا رو نگاه می کردم که خودم و گول بزنم یا دیگرانو که بگم تصویر تلوزیون خوبه
    حقیقت همونه که گفتم با اینکه در پیدایش تکنولوژی پلاسما حدود دو دهه یا حتی بیشتر میگذره ولی باید قبول کرد که هنوز به
    سطح آرمانی نزدیک هم نشده توی پست اولم هم گفتم با توجه به اینکه سورسهای در دسترس اکثرا sd هستند
    این تلوزیونها ارزش خرید ندارند مضافا اینکه با تصویر آرمانی چه در hd و چه در 3d هنوز فاصله دارند
    خوب تلوزیونی که تصویر sd رو افتضاح پخش میکنه توی تصاویر hd و 3d هم هنوز جای پیشرفت داره خریدش چگونه
    توجیه پذیره!!؟

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

بابا مایه دار، خدای بلوری، بابا آرشیو hd
    وقتی 95 درصد کانالهای تلوزیونی sd هست چی انتظار داشتی یا شایدم فکر می کنی باید چهار تا بلوری
    می خریدم و از صبح تا شب همونا رو نگاه می کردم که خودم و گول بزنم یا دیگرانو که بگم تصویر تلوزیون خوبه
    حقیقت همونه که گفتم با اینکه در پیدایش تکنولوژی پلاسما حدود دو دهه یا حتی بیشتر میگذره ولی باید قبول کرد که هنوز به
    سطح آرمانی نزدیک هم نشده توی پست اولم هم گفتم با توجه به اینکه سورسهای در دسترس اکثرا sd هستند
    این تلوزیونها ارزش خرید ندارند مضافا اینکه با تصویر آرمانی چه در hd و چه در 3d هنوز فاصله دارند
    خوب تلوزیونی که تصویر sd رو افتضاح پخش میکنه توی تصاویر hd و 3d هم هنوز جای پیشرفت داره خریدش چگونه
    توجیه پذیره!!؟
    دوست عزیز اسم این TV ـها HDTV هست اگر ضرورتی برای تغییر در حرکت به سوی نسل HD نمیبینید پس دلیلی نداره HDTV بخرید اون هم از نوع FullHD میتونید با هزینه خیلی کمتر یک تی وی HD Ready تهیه کنید که کیفیت مناسب تری روی سیگنالهای SD دارن مثلا بعضی پلاسماهای HD ready رزولوشن 1024x768 دارن که یک رزولوشن با نسبت 4:3 هست و میتونه برای دیدن سورسهای SD ایده آل باشه.
    البته کسی منکر توانایی های تلویزیونهای CRT نیست ولی مصرف برق و قیمت تصاعدی و خطراتی که که لامپهای تصویر بزرگ میتونستن ایجاد کنند و متوقف شدن تولید اونها این روزها انتخاب رو به LCD و پلاسما محدود کرده.

5. 6 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    میخاستم بدونم چه جور این قابلیت تصویر در تص.یر رو در سری s راه اندازی کنم
    دفترچه هم تو دستم هست ولی زیاد از انگلیش سر در نمیارم
    ممنون میشم راهنمایی کانل کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    خونمون

6

سلام خدمت شما دوستان بخصوص اقاي الوكارد از راهنمايي هاي شما تشكر ميكنم بنده ديروز از بانه يكعد 50vt20-3d ازبانه البته به سختي خريدم البته باز هم تشكر فراوان از راهنماييهاي شما عزيزان

8. این کاربر از A.GHARGHI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اقاي الوكارد وساير اساتيد خواهشمندم چگونگي پخش اسلايد از usb در vt20 را توضيح دهيد ممنون مي شم چون بنده فايل ضميمه را دانلود كردم روي فلش وتي نمي توانم در vt20 نمايش دهم

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

وقتی USB و SD card رو به پنل وصل کنید پنل خودش اتوماتیک Detect میکنه و به مدیا پلیر سویچ میکنه اگه این اتفاق نیوفتاد دکمه SD CARD رو فشار بدین و درایوی رو که میخواین بهش دسترسی داشته باشین انتخاب کنید و بعد برای نمایش دادن محتویات گزینه Photo رو انتخاب کنید فقط حواستون باشه برای جدا کردن فلش مموری از دستگاه باید USB Remove Safely رو بزنید.
    نحوه تنظیمات برای پخش اسلاید رو هم قبلا گفتم به این آدرس مراجعه کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

استاد الوكارد با تشكر از توجه شمابنده وقتي ضميمه را دانلود كردم سپس داخل USB كپي كردم وبعد USB را به تلوزيون وصل كردم (لازم به ذكر است فرمت JPEG بوده) ولي وقتي USB راوصل مي كنم تلوزيون USB را شناسايي ميكند اما وقتي صفحه مدياپلير را مي اورم پيغام ميدهد (وسيله اي درج نشده) و اصلا وارد بخش فوتو نمي شود . لطف نموده بنده را راهنمايي كنيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

با عرض پوزش مي خواستم بدانم در 100 ساعت اوليه فقط ديدن مد عادي ان هم با پايين اوردن كنتراست و نور غيره... وهمچنين ديدن شبگه هاي بدون لو گو كه صد البته وجود ندارن ولي با زوم 1 يا 2 قابل حل بوده كافي است و يا بنده بايد كارهاي ديگري براي هر چه بهتر شدن پيكسلهاي پنل انجام بدهم . خواهشمندم كمي اينجانب را راهنمايي كنيد

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

بهتره فلش مموری رو با PC و با Fat 32 فرمت کنید و مجددا تست کنید دوست عزیز.

با عرض پوزش مي خواستم بدانم در 100 ساعت اوليه فقط ديدن مد عادي ان هم با پايين اوردن كنتراست و نور غيره... وهمچنين ديدن شبگه هاي بدون لو گو كه صد البته وجود ندارن ولي با زوم 1 يا 2 قابل حل بوده كافي است و يا بنده بايد كارهاي ديگري براي هر چه بهتر شدن پيكسلهاي پنل انجام بدهم . خواهشمندم كمي اينجانب را راهنمايي كنيد
    به طور کلی موارد ذکر شده در مورد رعایت مسائلی در 100 ساعت اول از طرف کمپانی های سازنده تائید و یا تکذیب نشده ولی در منابعی گفته شده رعایت این مسائل میتونه در بهبود کیفیت تصویر موثر باشه که با توجه به نکاتی که در مورد تکنولوژی پلاسما مطرح هست میتونه منطقی باشه من از میزان تاثیر و صحت و سقم این مسئله در همین حد اطلاع دارم دوست عزیز.
    Last edited by *Alucard*; 08-05-2011 at 14:09.

15. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •