داشتم مصاحبه مهدوی کیا با بی بی سی
رو نگاه می کردم واقعا ادم کیف می کنه از حرفاش اونقت به جای امثال مهدوی کیا باید یکی مثل کفاشیانبشه ریس فدراسون فوتبال
داشتم مصاحبه مهدوی کیا با بی بی سی
رو نگاه می کردم واقعا ادم کیف می کنه از حرفاش اونقت به جای امثال مهدوی کیا باید یکی مثل کفاشیانبشه ریس فدراسون فوتبال
پیام مهدوی کیا از آلمان برای علی کریمی
این پیام اوست:
بردار عزیزم علی کریمی" قلبم روز به روز میشکند از نامهربانی ها.ظهر امروز خبری منتشر شد که گویای نفرت شخصی افراد از تو بود.هر روز بیشتر از پیش برای فوتبال ایران ناراحت می شوماسطوره ی عزیز و بزرگ کشورم" همیشه و در همه حال می توانی بر دوستی من حساب باز کنی. همواره در کنارت و همسوی تو هستم.
گل
گویا سپاهان کار خودشو کرد.امروز فردا هم خبر جدایی سدجلالو میشنویم.
پولادي:از سه هفته ديگر پا به توپ ميشوم
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: متاسفانه پرونده من در پرسپوليس بدون هيچ دليل خاصي بسته شد. با این حساب سمت چپ فقط فشنگچی معلوم الحالو داریم که 100% باید تقویت شه و بهترین گزینه موجود حاج صفیه که البته گمون نکنم سپاهان از دستش بده.
مهرداد پولادي ابتدا در خصوص مصدوميتش اظهار داشت: خدا را شکر که شرايطم نسبت به گذشته خيلي بهتر شده و اگر خدا بخواهد از سه هفته ديگر پا به توپ ميشوم و اين مصدوميت را پشت سر خواهم گذاشت.
به گزارش فارس،وي افزود: در فصل نقل و انتقالات پيشنهاد براي هر بازيکن زياد است و اين موضوع هم شايد امري طبيعي باشد که اسم من بر سر زبانها ميافتد بالاخره فصل نقل و انتقالات موقع تغييرات و تصميمات جديد است.
پولادي در مورد مذاکراتش با پرسپوليسيها نيز گفت: از هواداران پرسپوليس عذرخواهي ميکنم اما پرونده من در پرسپوليس همين امروز بسته شد و مطمئن باشيد به گزينههاي ديگر فکر ميکنم.
وي در خصوص دليل تصميمش نيز گفت: دليل خاصي نبود، بدون هيچ مشکلي پروندهام در پرسپوليس بسته شده است. قسمت نبود که امسال در پرسپوليس باشم و هميشه از صميم قلب براي اين تيم آرزوي موفقيت ميکنم.
هافبک فصل گذشته قرمزپوشان درباره احتمال حضورش در تيمهاي خارجي نيز گفت: همان طور که قبلا گفته بودم در ايران اولويت اولم بازي براي پرسپوليس بود اما قسمت نشد. سعي ميکنم بعد از سه بازي آينده تيم ملي بهترين تصميم را بگيرم.
وي افزود: اما احتمال زياد دارد که مسافر خارج از ايران باشم البته بايد با مدير برنامههايم در اين خصوص صحبت کنم و پس از جمعبنديهاي انجام شده تصميم نهايي را بگيرم تا انشاءالله سال خوبي را در آينده داشته باشم. من هميشه باز هم براي پرسپوليس آرزوي موفقيت و سربلندي دارم.
ورزش3
با این حاشیه هایی که رفتن کریمی از الان درست شده میترسم از اون روزی که با چند بازی نتیجه نگرفتن شاهد این شعار باشیم: علی کریمی برگرد به تیمت/علی دایی ... به تیمت![]()
مهدوی کیا اینو تکذیب کرده...
یه شایعه به نقل از رویانیان علیه کریمی دادن بیرون که کریمی هم واکنش نشون بده و...
چیزی که مشخصه، دارن اسطوره های پرسپولیس رو نابود می کنن! حالا چرا فقط تو پرسپولیس، خدا داند
اون از ماجرای چند فصل قبل دایی، بعد مهدوی کیا، الان کریمی،
نفر بعدی کیه !؟؟ باقری!؟![]()
استیلی رو
سردار دارش نزنه خیلیه
این حاشیه ها هم هیچ کدومش تا حالا تایید یا تکذیب نشده
به این خبر گذاری ها هم به هیچ عنوان نمیشه اعتماد کرد
مثل خبری که درباره انصاری فرد و رفتن به رئال زده بودن
ایشالا که سردار با کریمی رابطشون صمیمی باشه و بتونن خالصانه به تیم کمک کنند ما هم به پول سردار نیاز داریم هم به اسطوره هایی مثل کریمی و مهدوی کیا![]()
حالا فرض بگیریم رویانیان آماتوره این حرفارو میزنه که شایدم نزده باشه ولی از علی کریمی که انقدر همیشه خودشو خوب ومحجوب جلوه داده بعیده این حرفارو بزنه![]()
با تصمیم جدایی پولادی و فشنگچی، چپ پرسپولیس خالی شد!
سایت هواداران پرسپولیس: هر دو مدافع چپ پای تیم پرسپولیس در یک روز تصمیم گرفتند از این تیم جدا شوند. شنبه 11 خرداد 92 روز عجیبی برای جناح چپ پرسپولیس بود. چون در این روز هر دو مدافع چپ پای این تیم تصمیم گرفتند قرارداد خود را با قرمزها تمدید نکنند. عدم تمدید قرارداد مهرداد پولادی تقریبا از همان ابتدا معلوم بود و به نظر می رسد پیشنهاد سپاهان بدجوری او را هوایی کرده است. پولادی از همان روزی که برای کادر پزشکی پرسپولیس شمشیر از رو بست تصمیم خود را برای رفتن گرفته بود و بحث پیشنهاد خارجی و... هم فقط و فقط برای رد گم کردن در این قضیه یعنی زردپوش شدن او در فصل آینده است. اما در مورد امیر حسین فشنگچی قضیه فرق می کند چون او جزو بازیکنانی بود که 3 فصل قبل با نظر خود علی دایی به پرسپولیس آمد و به نظر می رسید با آمدن دایی همچنان در شهر سرخ ها ماندگار شود ولی وقتی پیغامی برای حضور در تمرینات دریافت نکرد ، دریافت که در برنامه های دایی برای فصل آینده جایی ندارد. البته امیرحسین یک سال دیگر با پرسپولیس قرارداد دارد ولی به هرحال او هم رفتنی به نظر می رسد.
یک هوادار در رم ایتالیا ::
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)