دیشب کریس سیصد و پنجاهمین گل تو دوران فوتبالیش رو ثبت کرد
دیشب کریس سیصد و پنجاهمین گل تو دوران فوتبالیش رو ثبت کرد
گالاتاسترای دروگبا رو گرفته ؟ دروگبا مگه نرفت چین ؟؟ آلتینتاپ رو هم دارن ؟
اسنایدر رو هم گرفتن ؟اسنایدر چطور قبول کرده بره لیگ ترکیه ؟؟؟
همین سال 2010 بود که بهترین هافبک دنیا بود و فیفا از روی توهم جایزه رو به مسی داد ! بعدش هم چلسی دنبالش بود یعنی انقدر افت کرده که نه اینتر نگهش داشته نه پیشنهاد خوبی داشته و آخرش اومده ترکیه ؟؟
بله دیگه اصن به لطف همین بازیکنا اومده تا اینجا
دروگبا بعد از مدتی که تو چین بازی کرد فکر میکنم قبل از بازی های جام ملت های آفریقا بود که ابراز تمایل کرد که بره یه تیم دیگه چون اون موقع لیگ فوتبال چین بازی نداشت گویا و میخاست بره یه جای دیگه که واسه جام آماده باشه که بالاخره اومد گالا
اسنایدر هم با دستمزد بالایی که طلب کرده بود باعث شد از اینتر جدا شه حالا نمیدونم گالا یعنی بیشتر بهش داده !!!![]()
هم اسنایدر و هم دروگبا با مشورت با مورینیو رفتن گالا...شانسو دارین بخدا؟![]()
گل تاریخی زیدان به لورکوزن
Last edited by mohammad.asghari; 18-03-2013 at 02:12.
از پاس و سرعت بینطیر روبرتو کارلوس هم تو این گل یادمون نره![]()
دوستان من الان داشتم گلهای بازی 2 شب قبل رو نگاه میکردم
این مودریچ هم خوب شوت میزنه ها
یکی این شوت یکی هم شوت بازی با منچستر
کاملا پتانسیل اینو داره مورینیو اینو بزاره وسط زمین فقط شوت بزنه
شما گل رو دیدین ؟؟ نظرتون چیه ؟؟
گلی که به منچسترزد واقعا محشر بود ، تا قبل از اون زیاد رو مودریچ حساب نمیکردم ولی اومد تو بازی و شاهکار کرد انصافا
خیلی جالبه دو روز پیش میخواستم اینو بگم ولی گفتم صبر کنم بازی بارسا رو هم ببینم بعد بگم!
کسایی که از شبکه ورزش نگا میکردن حتما" حرفایه گزارشگرو خوب شنیدن!
یه چند تایی از حرفاش تو بازی رئال :(گزارشگر مزدک میرزایی)
(بعد این که بازی 3-2 شده بود) "اگه مایورکا تو این دقایق یه گل بزنه خیلی بازی جذاب تر و دیدنی تر میشه!..."(آخه من نمیدونم چرا به رئال گل زدنی و رئال تحت فشار بودنی بازی دیدنی تر میشه!نقطه ی مقابل درپایین!)
(تو محوطه ی جریمه رونالدو یه لحظه توپو نگه داشت که برگرده شوت بزنه ...)"رونالدو توپو گم میکنه حالا شـــــــــــو... رونالدو اونجا نمیدونه داره چی کار میکنه!..."(این قسمت اگه میتونست میکروفونو خاموش میکرد از ته دل میخندید!نقطه ی مقابل پایین!)
.
.
.
تو بازی بارسا (دیشب!):
(مسی 2 بار 2 جا که موقعیت شوت زنی داشت تعادلش به هم میخوره ...)"این کارا از مسی بعیده نمیدونم امروز چی شده خیلی غیر عادی حضور امروزش.....!!!!!!!!!(نه بابا!(اهل فن فهمیدن!
))
(الان رایو والکانو داره حمله میکنه ... ایشون داره از گل زدن بارسا در دقایق آینده ی بازی حرف میزنه اصلا" براش مهم نیست که دارن حمله مینن!)"... تو همین دقایق ممکنه گل هم بزنن...حالا یه سانتر خوب ویــــــــــــا چه پاسی میده به مسی و مـســــــــــــیـــــــــ ـــــــــــــــــــــــ گل!....(خیلی جالبه باز اهل فن میفهمن درجا!)
(رو صحنه ی گل اول که مسی به ویا پاس داد میگه این پاس خیلی خوب بود مدافع جلویی داشت و تعادل مدافعو اینجوری بهم زد!(خیلی جالبه رونالدو تو هر بازی چند تایی پاس از همینا میشه ولی ضربه آخر خراب میشه که اصلا" از اونا بحثی نمیشه!))
(اونجایی هم که آدریانو رو نشون میداد داشت شوتایه اونو همسان شوتایه رونالدو نشون میداد و از شوتایه اون تعریف می کرد !(باز اهل فن میفهمن))
================================================== ================================================== ===========
شبکه ورزش هم نوروز قرار یه برنامه درباره ی تیم رئال و باشگاهش بزاره حتما" نگاه کنین جالب خواهد بود!
================================================== ================================================== ===========
بعد خوندن نظراتتونو میخوام!![]()
Last edited by Altairezio; 18-03-2013 at 13:13.
گزارشگر رئالی که اصلا تو صدا و سیما نیست
بین همه اینا هم عادل از همه بهتره (( تا اونجایی که میتونه عادلانه بحث میکنه ))
البته امیدوارم بازی های عید رو از شبکه ورزش پخش نکنن
شبکه ورزش رو ندارم(( آخه یکی نیست به این بی سواد ها بگه شبکه وقتی hd نیست چرا رسی**ور باید Hd باشه
))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)