تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 175 از 325 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اینجا چه سوت و کور شده! چندتا سوال داشتم همه در مورد پیش نیاز و اینا! شیمی پیش 2 شنیدم سخته واقعا؟ بعد من فصل اسید و باز رو نخونده میتونم الکتروشیمی رو شروع کنم یا بهم مرتبطن؟ همچنین عربی 3 ، حتما باید قبلش عربی دوم خونده بشه؟
    عربی میان بر نداره و کلا دو صورت میشه خوند یا مبحثی از روی کتابی مثل کتاب مبتکران و یا سال به سال از روی جزوه ها و کتاب های مختلف. و باید درست جلو رفت چون همشون به هم مرتبط هستن. شیمی پیش نمره بیار ترین بخش شیمی هست کنار بزاریش یعنی باید شیمی رو بیخیال بشی. اسید و باز از الکتروشیمی سخت تر نیست شما میتونی بخونیش. توصیه میکنم اول اسید و باز رو تموم کن بعدش برو سراغ الکتروشیمی.

2. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون دوستان
    قصدم کنار گذاشتن نیست. فقط به ترتیب نخوندن
    تو فکرم آزمون کانون شرکت کنم(البته از خدا که پنهون نیست از شما هم چه پنهون 6ماهه که قراره از آزمون بعدی شرکت کنم) بعد آزمون این دفعش فقط فصل الکتروشیمی هست. میخواستم بدونم من که هنوز اسید رو نخوندم میتونم اینو بخونم؟
    همین مشکلو برای درس عربی، دینی و ریاضی هم دارم که بخشی که در آزمون هست من هنوز کتاب سال قبلش یا فصلای قبلشو نخوندم.

راستی یه سوال این زوج کتاب ها که برای فیزیک پایه و شیمی پایه مشخص کرده یعنی هردو شو باید خوند یا فقط یکی رو انتخاب میکنید برای پاسخ دادن؟
    مثلا الان که برای آزمون 30 فروردین شیمی پایه کل شیمی سوم و تقریبا کل شیمی دوم هست. یکیشو بخونم یا هردوش؟

4. این کاربر از Gita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام برای شیمی پیش فصل 4 باید کل شیمی 2 رو (مخصوصا الکترونگاتیو و عدد اکسایش رو بلد باشی)
    اسید و باز نه لازم نیست...
    یک نمه هم باید استوکیومتری بلد باشی...که البته استوکیومتری همه جا بدرد می خوره...اسید و باز حتی در شیمی 2 قسمت نمک آبپوشیده...
    در کل نیازی به اصل مبحث نیست...یکذره زرنگ باشید می تونید
    Last edited by After4Ever; 10-04-2013 at 19:15.

6. این کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون دوستان
    قصدم کنار گذاشتن نیست. فقط به ترتیب نخوندن
    تو فکرم آزمون کانون شرکت کنم(البته از خدا که پنهون نیست از شما هم چه پنهون 6ماهه که قراره از آزمون بعدی شرکت کنم) بعد آزمون این دفعش فقط فصل الکتروشیمی هست. میخواستم بدونم من که هنوز اسید رو نخوندم میتونم اینو بخونم؟
    همین مشکلو برای درس عربی، دینی و ریاضی هم دارم که بخشی که در آزمون هست من هنوز کتاب سال قبلش یا فصلای قبلشو نخوندم.

راستی یه سوال این زوج کتاب ها که برای فیزیک پایه و شیمی پایه مشخص کرده یعنی هردو شو باید خوند یا فقط یکی رو انتخاب میکنید برای پاسخ دادن؟
    مثلا الان که برای آزمون 30 فروردین شیمی پایه کل شیمی سوم و تقریبا کل شیمی دوم هست. یکیشو بخونم یا هردوش؟
    سلام
    شما سعی کنید اول در درس خواندن یک ساعت ثابت را در تمام هفته رعایت کنید .بعد از مدتی به تدریج به ساعاتش اضافه کنید.
    مبحثی که میفرمایید بحث جالب و ساده ای هست .میشه توی زمان کم خوند اون رو پس نگران نباشید.تستهای کنکور مربوط به این بخش رو هم بزنید .
    در مورد ازمونهخی کانون هم اگر کتاب ابیش رو بزنید تمام سوالات اغلب از توی همین کتاب طرح میشه یا مشابه شون هست ...
    یعنی با خوندن کتابش میتونید ترازتون رو به طور کاذب بالا ببرید .اما شما همیشه مفهومی بخونی تا در کنکور موفق باشید نه ازمون ....

همیشه موفق باشی

8. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال بورس کاربر شماره ی یک's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

بله فقط یکی از دو کتاب رو بایدآزمون جواب بدید .انتخابش هم اختیاری است .

10. این کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

سلام دوستان ، من چند وقت پیش دچار افسردگی شده بودم ، باید بگم که خیلی بی مورد بود
    کسایی که میگن اه بابا فلان درس رو که هیچی نمیدونم راجعبهش ، خیلی از درس هاشون هم ناقص مونده ، بدونن که یه جنگ روانی که هیچ حقیقتی در موردش نمیدونن با خودشون راه انداختن
    حتی تو این دو ماه میشه یه رتبه ی 10000 رو کرد 8000 ، اگه تراز قلمچی بد هستش اصلا نگران نباشید ، خواهر من قلمچیش 6500 بود آخر سر رتبه اش 8000 شد خودش قکر میکرد 4000 میاره
    من فکر میکنم 12000 بیارم ولی مهم نیست . فقط به خود کنکور فکر نکنید مشکل حل میشه .
    در مورد کار هایی که نکردین پشیمون نشین چون هیچ کس نکرده!

12. 4 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من از درس خوندن نفرت پیدا کرده بودم ولی توی عید با چند تا از اشناها ملاقات کردم که واقعا دوباره منو به درس علاقه مند کردن
    از همون عید تصمیم گرفتم بخونم حتی اگه قبول نشم لااقل تلاشمو کرده باشم
    این روزام انقدر فکر و خیال میاد سراغم که نگو
    یه روز میگم زتبه ی خیلی خوبی میارم کاری نداره
    یه روز دیگه با خودم میگم تو این 3 ماه از بین این همه کتاب چیکار میخوای بکنی؟

خلاصه الان دارم تلاشمو میکنم امیدوارم نتیجه بده
    اگرم نده با خیال راحت میتونم بگم سعی خودمو کردم
    یا سال بعد

14. 3 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من خیلی خوندم. وقتی عید شد هم جایی نرفتم و الان حس میکنم خسته م. نمیتونم متمرکز بشم
    بنظر شما الان برای یه مسافرت 3-4 روزه خیلی دیره؟؟

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان این ماههای آخر رو جدی بگیرید
    هر چی به کنکور نزدیکتر میشیم مطالعات شما ارزش بیشتری پیدا میکنه

من یکی دو ماه اول زمستون خیلی ضعیف کار کردم و تراز قلمچیم از 6800-6900 اومده بود به 5900 (تو آزمونهای نیمه اول اسفند)
    ولی بعدش جدی گرفتم و سه ماه آخر رو خوب خوندم رتبم شد 1300

کار نشد نداره

17. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

دوستان متولد 73 امسال کنکور بده , سال بعد هم میتونه باز کنکور بده یا باید بره سربازی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •