یعنی برای ارشیو توصیه نمیشه ؟ ( فقط طول عمر مهمه برام )
چون یه جا دیدم مدل Purple رو ارزون تر میده ، میخواستم برای ارشیو بخرم که این کامنت شما رو دیدم
یعنی برای ارشیو توصیه نمیشه ؟ ( فقط طول عمر مهمه برام )
چون یه جا دیدم مدل Purple رو ارزون تر میده ، میخواستم برای ارشیو بخرم که این کامنت شما رو دیدم
درود
این نسخه از هارد ها برای دوربین های مدار بسته کاربرد دارند.چون دوربین های مدار بسته برای ذخیره فیلم های گرفته شده توسط آن ها باید 24 ساعته روشن باشند و نیاز ب یک حافظه ذخیره سازی با ظرفیت بالا و سکتور بندی مناسب برای این کار دارند
این نسخه از هارد ها (Purple) نسبت ب هارد های معمولی ک کاربر های عادی و خانگی از آن ها استفاده میکنند عمر مفید تری دارند اما خب سکتور بندی آن ها متفاوت است و برای یک کاربر عادی ن سرعت دارند ن ویژگی بیشتری
یکی از کاربران انجمن سافت98 بعد از خرید این نوع هارد ها پرسیده بود ک: سرعت اجرا نرم افزار ها و بازی هایش نسبت ب هارد قدیمی بسیار کمتر شده است و ویندوز برای بوت شدن ب 20 تا 25 ثانیه زمان نیاز دارد
پس این نوع هارد ها برای دوربین های مدار بسته ساخته شده اند و برای مصارف یک کاربر خانگی و عادی اصلا توصیه نمیشوند
![]()
بله درسته برای dvr هستن ولی سوال من چیز دیگه ای بود
ایشون نوشته بودن ( این هارد دیسکها عملکرد متفاوتی نسبت به هارددیسکهای معمولی مخصوصاً در خطایابی اطلاعات و رفع اشکال دارند . ) من میخواستم بدونم منظورشون از این جمله چیه
چون همین جور که گفتم من این هارد رو برای ارشیو میخوام در نتیجه سرعت به کارم نمیاد
همینطور گفتم یه جا دیدم این مدل رو با قیمت ارزون تری داره ( یعنی به نسبت بلو ) به خاطر همینم میخواستم اینو بخرم ، اگه نه میرفتم همون blue رو میگرفتم
درود
منظور اون کاربر همون چیزی بود ک بنده عرض کردم.سکتور بندی این نوع از هارد با هارد های خانگی ک برای کاربران معمولیه فرق داره و برای CCTV هستش (مراکز دوربین های مدار بسته)
شما ک برای ارشیو میخواین همون Blue براتون کافیه و مناسبه.شما میگید سرعت ب دردتون نمیخوره.اما این هارد (Blue) هم خیلی سرعت داره و خیلی توی کار ها میتونه کمکتون کنه
مطمعن باشید هیچ جایی مثل دیجیکالا جنس هاش اصلی نیستن.گرچه بیشترشون گرون هستن.اما خب ارزششو داره.چون جنسی میخرید ک مقاومت زیادی داره
اگه کاربری بره ی جنس تقلبی بخره هم بیشتر خرج رو دستش میزاره هم مجبور میشه دوباره ی جنس اصلی بخره (در نتیجه میشه دوباره کاری و خرج بیشتر و مجدد/در صورتی ک میتونست یکبار برای همیشه جنس اصلیشو بخره و دیگه خرج بیشتری نکنه/کسی ک برای استفاده خودش ارزش قائل نیست باید هم همیشه بره جنس تقلبی بخره)
![]()
پس اینجوری که شما میگی الان تنها گزینه برای خرید یه هارد 4 ترا برای کامپیوتر شخصی ، وسترن بلو هست که اونم به سختی گیر میاد و خیلیم گرون شده
چون بنفش که برای pc گفتی خوب نیست سری SkyHawk سیگیت هم مثل همون بنفش وسترن هست و برای dvr هست سری BarraCuda هم دیگه ندیدم تو بازار
My Book Essentials چی؟! دو تا ۲ ترا موجود دارم تمیزند میخوام بفروشم، به نظرتان چند می ارزه؟!
دوست هموطن از حرفای قبلیتون که خوندم دیدم هارد رو برای آرشیو میخوایید. این نقل قول تنها یه پیشنهاد هست و در هر صورت بستگی به انتخاب خودتون داره...
کسی که برای آرشیو داره (حالا فرق نمیکنه چه موزیک باشه چه فیلم و سریال، انیمیشن، فایل های طراحی و...) هیچ وقت سراغ هارد اینترنال نمیره... چون همونطور که خودتون گفتین تنها برای آرشیو میخوایین پس آرشیو کردن نیاز به کانکتینگ مداوم روی سیستم نداره پس بهترین گزینه انتخاب هارد رومیزی (نه پورتابل) و در نتیجه عمر مفید بالا و کم اسطهلاک هست.
من بهتون پیشنهاد میکنم برید دنبال هاردهای وسترن دیجیتال مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولاغیر! کارکردش هم اینطوریه که تنها میدارید داخل کمد یا روی میز و همیشه به پریز برق وصل هست و تا وقتی کابل USB رو به سیستم وصل نکردید هارد هیچ برقی نداره و کاملا خاموش هستش. پس بهترین کار استفاده از هارد رومیزی برای آرشیو یا حتی بک آپ هست نه هارد اینترنال که با هر بار بوت سیستم باید بی علت شروع به کار کنه بشه و آماده به کار باشه و در صورت عدم استفاده بصورت Idle در بیاد. این از این.
در حال حاضر هم تا جایی که بنده اطلاع دارم از 4 تا 6 و 8 و 10 ترابایت در بازار و وبسایت های فروش اینترنتی موجود هست که میتونید برحسب بودجتون تهیه کنید. داخل باکس این نوع هاردها هم همون سری بلو 3.5 اینچی که داخل کیس میذارن قرار داده شده پس همون سرعت و همون کارایی رو بهتون میده اما مطمئن تر.
نمیدونم والا من اینترنال میخوام
واقعیت دنبال اینترنال هستم
یعنی شاید من بد گفتم که فقط واسه ارشیو میخوام ، چون میخوام هاردی باشه که روی کامپیوتر باشه و شاید هر نیم ساعت یه بار به یه فایلی احتیاج داشته باشم
چندین ساله اینترنال دارم مشکلی هم نداشتم
ممنون از پیشنهادت![]()
خرید هارد دیسکهای سری Puple برای استفاده های عادی توصیه نمیشه . دلیل هم در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین تاپیک به تفضیل توضیح دادم که مجدداً نقل و قول میکنم (کلمات انگلیسی زیاد هست چون معادل فارسی ممکن هست خوب منظور رو نرسونه) .
قبلا وسترن دیجیتال 1Tb پاسپورتی داشتم .
خیلی سر سلامت هارد حساسم
با HD Tune دائما سلامت هارد چک میکنم
به هیچ عنوان هاردمو به کسی نمیدم (حتی یک 1 دقیقه) --- (ندید بدیدراستیش تجربه بدی داشتم)
با حساسیت بالا جا به جا میکنم و کابل رو وصل میکنم .
میخوام هارد جدید بخرم با هدف آرشیو اطلاعات بسیار مهم ، اما تو دیجی کالا دیدم بعضی از هارد ها که بعد از مدتی سر میزنیم و میبینیم اطلاعات نابود شده یا خراب شده و ... خلاصه نمیتونم به هر برندی اعتماد کنم . به نظرتون حدود 3 تومان (500 بالا هم بشه مشکلی نیست) بهترین هاردی که میتونم بخرم . (هارد اکسترنال قابل حمل) چه مارکی هست که واقعا قابل اعتماد باشه و هارد با کیفیتی داشته باشه . ضد ضربه باشه بهتره . خلاصه قابل اعتماد ترین هارد تا 3.5
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)