تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 232 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 2315

نام تاپيک: I9300 Galaxy S III » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android , صفحه نمايش 4.8 اينچي پردازشگر ا Quad Core ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه گوموش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    آذریایجان

پيش فرض

دوستان یک کمک فوری میخام . امروز گوشی اس 3 همکارم که اونم تازه گوشی را گرفته یه مشکل پیش اومد . گوشی خود به خود خاموش شد و دیگه روشن نشد . منم هر کاری کردم روشن نشد مجبور شدم باتری را دربیارم و جا بزنم تا دوباره روشن شد . بعد از این جریان یک ساعت بعد دوباره همین اتفاق تکرار شد . من که نفهمیدم مشکل چیه ولی ممنون میشم یه راهنمایی بفرمایید .

رام هم رسمی 4.1.2 هست بدون روت و ...
    سلام
    دوست عزیز گوشی رو فول وایپ بکنین درست میشه.
    رام رسمی شما ma2 هستش دیگه یا xleb ?

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز گوشی رو فول وایپ بکنین درست میشه.
    رام رسمی شما ma2 هستش دیگه یا xleb ?
    ممنون رام رسمي هست ولي اطلاعات ديكه ايي ندارم ببراي اينكه گوشي براي من نيست . حالا اين فول وايپ چ ي هست دقيقا . من خودمم اس٣ دارم لازمه انجام بدم ؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

ممنون رام رسمي هست ولي اطلاعات ديكه ايي ندارم ببراي اينكه گوشي براي من نيست . حالا اين فول وايپ چ ي هست دقيقا . من خودمم اس٣ دارم لازمه انجام بدم ؟
    سلام.

فول وایپ در واقع نصب دوباره رام هست یا به عبارتی پاک کردن تمام اطلاعاتی که روی رام گوشی هست.اگه گوشیتون مشکل خاصی نداره نیاز به اینکار ندارید ضمن اینکه اگر برای همکارتون هم خواستید اینکار رو انجام بدید باید قبلش از چیزایی که نیاز داره مثل شماره تلفنهاش یا اس ام اس هاش و....بکاپ بگیرید چون همه پاک میشه و باید بهش بگید که بعدا" شاکی نشه

برای اینکار هم باید اول گوشی رو خاموش کنید سپس کلید زیاد کردن صدا و هوم و پاور رو با هم بگیرید تا گوشی روشن بشهبه محض روشن شدن کلید پاور رو رها کنید و 2 کلید دیگه رو نگه دارید تا وارد منو ریکاوری بشید و از اون قسمت منو وایپ رو انتخاب کنید.برای انتخاب سطرها از کلید کم و زیاد کردن صدا استفاده کنید و برای انتخاب عملیات سطر انتخاب شده از کلید پاور استفاده کنید.

4. 4 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي.ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

سلام دوستان من گوشیمو تازه خریدم کلا مشکلی باهاش ندارم فقط میخواستم بپرسم که طبیعیه که 800مگ از رم رو بیشتر نمایش نمیده و اکثرا 600 مگش هم در حال استفادس؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان من گوشیمو تازه خریدم کلا مشکلی باهاش ندارم فقط میخواستم بپرسم که طبیعیه که 800مگ از رم رو بیشتر نمایش نمیده و اکثرا 600 مگش هم در حال استفادس؟؟
    رم که حدود 830 مگ بیشتر نمیده . در حال استفاده هم بیشتر به برنامه ها و ویدجت هایی که نصب میکنید بستگی داره . من حدود 500 مگ الان در حال استفاده دارم بعضی وقتا که رم رو پاک میکنم به چهارصد و خورده ای هم میرسه

7. 2 کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

سلام
    من میخام گالاکسی اس 3 بگیرم
    دیروز یکی بهم گفت که دیگه ایران رو ساپورت نمیکنه و از 20 روز دیگه نرم افزار هاش اپدیت نمیشه و این رو هم شبکه خبر گفته
    صحت داره ؟ حتی نرم افزار مربوط به اپدیت رو هم بهم نشون داد
    جریان چیه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    دیروز یکی بهم گفت که دیگه ایران رو ساپورت نمیکنه و از 20 روز دیگه نرم افزار هاش اپدیت نمیشه و این رو هم شبکه خبر گفته
    جریان چیه ؟
    این خبر صحت داره که سامی نرم افزارهاش رو توی سایتش دیگه برا ایران نمیذاره . توی چندتا صفحه قبل هم این موضوع بحث شد . البته این امر هیچ تاثیری برای کاربرای ایرونی نداره . چون تمام اونایی که گوشی دارن بیشتر از سایت گوگل پلی یا بازار یا ... نرم افزارشون رو میگیرند که این محدودیت سامی هیچ تاثیری نداره . شما اگه این گوشی رو بخری هیچ مشکلی برات پیش نمیاد .
    شاهدش هم این که با اعلام این خبر هیچ کس ککش هم نگزید ! و با اعلام اون قیمت گوشی مثلا هیچ فرقی نکرد !

10. 3 کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    جریان چیه ؟
    سلام.

دوست عزیز همونطور که دوست عزیزمون آقا مصطفی گفتن این تحریم فقط در مورد سامسونگ اپ هست و ربطی به آپدیتها و .... نداره ضمن اینکه سامسونگ توی همون خبر اعلام کرده که بدنبال راه کار قانونی برای اعمال نکردنش هست.ضمنا" شما فرض کن که اصلا" آپدیت رامهای ایران هم متوقف بشه ،به راحتی میتونید از رامهای امارات، عراق،افغانستان،مصر ،مراکش و....استفاده کنید چون CSC هاشون با ایران یکیه و با استفاده از اونا زبان و منو فارسی رو خواهید داشت.

12. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال infernal_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز من امروز که گوشی رو شارژ می کردم متوجه شدم که اول که گوشی رو میزنیم شارژ چراغ قرمز پررنگ میشه بعد از یه مدتی کم رنگ میشه تا باطری کمتری مصرف بشه و زمان شارژ کردن زود انجام بشه
    سلام دوست عزیز ....
    ولی همیشه اینطوری که شما میگی نیست . امتحان کنی و دقت کنی میبینی که بعضی وقتا هم تا به شارژ میزنی از همون اول کم رنگه . البته چیزه مهمی نیست ....
    راستی از دوستان کسی در مورد لانچر TFS shell میتونه راهنمایی کنه ؟
    ممنون
    Last edited by infernal_a; 18-05-2013 at 15:52.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من اگه محافظ صفحه ام را بکنم مشکلی برای صفحه نمایش پیش میاد ؟. آخه همونجوری که قبلا گفتم از اطراف حدود یک میلیمتر چسبیده نمیشه و خیلی روی اعصابه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •