سلام.
Konami چندتا آپدیت برای PES 2013 داده؟ برای آپدیت کردن باید همه اونارو دانلود کنیم؟ جابه جایی بازیکنها هم به روز میشن؟ لینک مستقیم دانلود را هم میشه بزارین بی زحمت؟
ممنون از همه .... .
سلام.
Konami چندتا آپدیت برای PES 2013 داده؟ برای آپدیت کردن باید همه اونارو دانلود کنیم؟ جابه جایی بازیکنها هم به روز میشن؟ لینک مستقیم دانلود را هم میشه بزارین بی زحمت؟
ممنون از همه .... .
دوست عزیز pes هرچه رو به جلو میره سعی میکنه گیم پلی خودشو طبیعی تر کنه و اکثر مواردو به عهده مخاطبش بزاره.این بر میگرده به مهارت اون کسی که بازی میکنه و این خوبه که مخاطب تلاش کنه تا مهارتشو ببره بالاتر.
آپدیت های رسمی از سوی کونامی دو نوع هستند
تایتل آپدیت که یک فایل exe هست که پچ نصب میشه و ورژن بازی شما رو آپدیت می کنه آخرین پچ آپدیت 1.03 هست
یکی هم دیتا پک هست که تغییراتش محسوسه مثلاً لباس های تیم ها به روز میشه یا ترانسفر ها اعمال میشه فیس های جدیدی می ذارن یا توپ و کفش و ... اضافه میشه
+
با تشکر فراوان از Greedy عزیز که زحمت آپلود فایل گزارش رو کشید... از زحمتت واقعاً ممنونم
اما فرموده بودی با مزهاس و خنده داره! نه تنها خنده دار نیست بلکه باعث تاسفه که این همه زحمت کشیدن ولی واقعاً دیوانگی هست که آدم بخواد زبان گزارش رو بذاره روی فارسی!
مشکلات بزرگ این فایل گزارش اینه:
اگه دقت کنید فایل گزارش انگلیسی حدودا نیم گیگ هست ولی این فایل حدودا یک گیگ این شبه ایجاد میشه احتمالا گزارش زیاد تر هست... نه... نهتنها زیاد نیست بلکه کم صحبت تر و مختصر تر از خود انگلیسی هست... دلیل بالا بودن حجم غیر بهینه بودن فایل های صدا هست که اجزای تشکیل دهنده فایل گزارش هست متاسفانه به صورت ناشیانه ای حجم فایل بی جهت رفته بالا
اما کیفیت گزارش واقعا پائینه و تست نشده هست و همه چیز ترجمه شنیداری هست... اکثراً دوبله ها بی ربط و ترجمه لغویه... وقتی شما با زدن چند گل فاصله رو زیاد می کنید مزدک میگه فاصله این دو تیم زیاده که این جمله رو نباید بگه باید بگه اختلاف رو دارن بیشتر می کنن اما چون فایل های صدا بدون در نظر گرفتن بازی دوبله شده باعث شده زیاد اینجور حرفای بی ربط رو بشنویم... بیشتر فایل ها هم دوبله نشدن و بیشتر مواقع بازی ساکت هستند. شما فایل ترکی استانبولی رو اگه ببینید و بشنوید احساس می کنید دارید یک گزارش زنده رو میشنوید خیلی حرفه ای هست تیکه های با مزه و خنده دار گنجونده شده و توی گزارش مزدک دریغ از حتی یک فقره (تاکید می کنم حتی یک مورد!) تیکه نداره همگی از عین فایل صدای انگلیسی دوبله شدن اونم کاملاً ترجمه لغوی و غیر محاورهای
خیلی مصنوعی و کسل کننده هست این کار... اسامی خیلی ساده اشتباه ادا میشه جالبه براتون بگم که به سامی کدیرا مزدک می گه کدرا یعنی اون لحظه که دوبله کردن اصلاً متوجه نبودن که سامی کدیرا هست خیلی از اسامی رو می تونید بشنوید که فدای شنیدار غلط شدن و اشتباه ادا میشن توسط مزدک
امیدوارم ویرایشگران این عملکرد بتونن در سال های آتی کارای حرفهای رو ارائه بدن و همهاش دنبال پول نباشن... گزارش ترکی رو دو نفر خوش ذوق و اهل فوتبال با مقاصد غیر تجاری ارائه کردن و شاید بهترین گزارش غیر رسمی برای PES باشه حتی به عقیده شخصی من بهترین گزارش موجود برای PES هست در بین تمام گزارش های رسمی و غیر رسمی من خودم فقط با این گزارش حال می کنم...
آرمین جان لطفا لینک گزارشگر استانبولی رو بده...
مرسی
کامران عزیز زحمت کشیده بودن و فایل رو برای اولین بار توی تاپیک قرار داده بودند:
لینک پست ایشون رو می ذارم... البته چک نکردم ببینم لینک ها زنده هستند یا نه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
این مربوط به ورژن 1.0 گزارشگر ترکی استانبولی هستش که شاید الآن غیر قابل دسترس شده باشه.
از یه ماه پیش ورژن جدیدش (1.02) اومده که در صفحه 167 ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اعلام کردم. متاسفانه چون لینکهاش قابلیت رزیوم نداره، موفق به دانلود نشدم. اگه ممکنه یکی اونارو مستقیم کنه تا ما هم بتونیم دانلودش کنیم.
خوش و سلامت باشید...
ممنون.
از کجا میتونم تایتل آپدیتها و دیتا پکها را دانلود کنم؟
سلام بر مرد نکونام... که هرگز نام تو در دلم نمیرد... زدم شعر شاعر رو نفله کردمالبته چون به خاطر دوست عزیزی مثل توست ارزشش رو داشت
بله اتفاقا وقتی پستت رو لینک کردم سر ظهری رفتم توی سایت تورکچه اسپیکر دیدم بعد اون 2 تا ورژن هم داده سعی می کنم مستقیم کنم... البته نمی دونم چه فرقی دارن! ورژن یک که عالی بود بی نقص چیش رو تغییر دادن آخه؟
همین تاپیک:
اینم از تایتل آپدیت:DVD Version Update File: Patch103.zipولی کاملاً توصیه میکنم لینک اول رو دانلود کنید چون به احتمال 99 درصد بازیتون نسخه DVD هست نه دانلود چون تمام ورژن ها که توی ایران پخش شده یکی هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download Version Update File: PES2013_Patch1_03.exe
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیتا پک رو هم که از داخل بازی دانلود کنید... ویا از لینک های زیر استفاده کنید:
و در آخر برای اجرای بازی از کرک زیر استفاده کنید:
+کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک خبر داغ هم از PES 2014:
قراره که موتور بازی عوض بشه که این یعنی گیم پلی یک بار دیگه دستخوش تغییرات خواهد شد. بنابراین در نسل نکست جنریشن برای بار سوم کونامی دست به تغییر موتور بازی میخواد بزنه که به فال نیک میگیریم
+
خوب اینم از لینک مستقیم فایل گزارش ترکی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Spaniuly; 08-01-2013 at 22:06.
سلام .
این گزارش به چه زبونیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گزارشگر عربی نداره pes 2013 ؟
ایتالیایی هست و البته رسمی
مطمئن هستم که گزارش رسمی عربی باید باشه... یه سرچی می زنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)