تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 468 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahroozs2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    .:313:.

پيش فرض

سلام
    چطوری از کلید برای اکتیو کردن KIS 2013 استفاده کنم؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام بچه ها
    جدیدا احساس می کنم کاسپر پیور2 تو ویندوز 8 بی خطر شده و ویروس ها رو تشخیص نمیده. شما احیانا به مشکل مشابهی برنخوردید؟
    خوب حتما ویروسی نگرفتید که بخواد تشخیص بده.
    مطمئن هستید انتی ویروستون فعاله؟ همه قسمتاش فعاله؟
    شما به ادرس زیز برید و از اینجا ویروس ecar رو دانلود کنید(این ویروس فقط برای تسته انتی ویروسه) اگه شناخت که نشون میده اوکی هست.

2. 3 کاربر از Shahroozs2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

يه سوال داشتم ممنونم ميشم پاسخ بديد
    يك فولدر هستش در داكيومنت به نام kaspersky lab كه حدود 2 گيگ فضا گرفته چون فضاي درايو c من در حال پر شدن هستش ميشه مسير اين فولدرو عوض كرد و پاكش كرد؟
    ممنونم ازتون

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

ســــــلام

تشکر از اینکه راهنمایی کردید ؛ خدا عمرت بده مشکل برطرف شد اشکال از تاریخ سیستم بود و تونستم روی یک سیستم دیگه بزارم.

سپاس فراوان
    خواهش میکنم.کاری نکردم

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من مي خواهم بدونم كه آيا براي كاسپر ٢٠١٣ هم تريال ريستر داريم يا نه ، من إز كاسپر 2011 استفاده مي كنم و ماه ها است كه با تريال ريستر بدون مشكل آپديت ميكنم ، البته إز روز گذشته آنتي ويروسم مشكل پيدا كرد و پاكش كردم حالا مي خواهم ببينم كه همون رو دوباره نصب كنم يا 2013 رو ،
    ممنون ميسم راهنمايي كندي
    با تشكر

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

آپدیت جدید کسپرسکی ارتباط اینترنتی کاربران ایکس‌پی را قطع کرد

کاربران ویندوز ایکس‌پی که از نرم‌افزار امنیتی کسپرسکی استفاده می‌کنند احتمالا بعد از به‌روزرسانی این نرم‌افزار امنیتی متوجه شده‌اند که دسترسی‌شان به اینترنت قطع شده است. این به‌روزرسانی ظاهرا باعث می‌شود ارتباط سیستم‌ هایی که از ویندوز ایکس‌پی استفاده می‌کنند با اینترنت قطع شود. متخصصین آی‌تی که در سازمان‌ها و نهادهای خود از نرم‌افزارهایی مانند Kaspersky Endpoint Security استفاده می‌کنند نیز دیروز در انجمن کسپرسکی از مشکلات ارتباطی گلایه کرده‌اند. شخصی که حدود ۱۲ هزار سیستم کامپیوتری را با سیستم‌های کسپرسکی پشتیبانی می‌کند، اعلام کرده تماس‌های بی‌شماری از کاربران دریافت کرده که از مشکلات ارتباطی پس از به‌روزرسانی نالانند. از سویی گفته می‌شود با غیرفعال کردن مانیتورینگ پورت‌هایی خاص یا غیرفعال کردن مولفه وب این نرم‌افزار امنیتی، کاربران می‌توانند مجددا به اینترنت دسترسی داشته باشند.

به نظر می‌رسد این راه‌حل‌ها، تنها به صورت موقتی عملی هستند. اما نهایتا کسپرسکی این مشکل را تصدیق کرد و از معرفی به‌روزرسانی جدیدی برای حل این مشکل خبرداد. پاسخ کسپرسکی بدین شرح است : به خاطر مشکلات به وجود آمده معذوریم. به نظر می‌رسد به‌روزرسانی جدید ما باعث شده تا کاربرانی که ازویندوز ایکس‌پی استفاده می‌کنند ارتباط اینترنتی‌شان قطع شود. اما ما با انتشار به‌روزرسانی جدیدی به برطرف کردن این مشکل خواهیم پرداخت. آنچه که باید انجام شود به شرح زیر است : کاربران ویندوز ایکس پی برای اینکه به طورموقت به برقراری مجدد ارتباط اینترنتی مبادرت ورزند باید مولفه وب (Web AV Component) نرم‌افزارهای امنیتی ما را غیرفعال کنند و سپس در نرم‌افزار امنیتی Security Center (یا Admin Kit) با رفتن به قسمت Repositories برروی گزینه Update راست کلیک کنید و سپس All Task و بعد از آن Clear updates repository را انتخاب کنند. سپس مجددا به قسمت Repositories رفته و با کلیک راست برروی گزینه Updates، گزینه Download Updartes را انتخاب کنند و پس از انجام این مراحل، به فعالسازی مجدد مولفه کنترل وب بپردازند. اما اظهارنظرهای متفاوتی هستند که از انجام دادن این مراحل ذکر شده ولی تاخیر در به‌روزرسانی مخازن خبر می‌دهند. برخی اظهارنظرها هم نشان می‌دهد این به‌روزرسانی جدید هم مشکل قطع ارتباط با اینترنت را همچنان حل نکرده است. یکی از کاربران می‌گوید : “شکر خدا رایانه‌های بیمارستان ما به کمک کسپرسکی بدون آنتی‌ویروس به کار خود ادامه می‌دهند (به طورطعنه‌آمیز)، ایده غیرفعال کردن موقتی مولفه کنترل وب هم واقعا هوشمندانه است .” متاسفانه کسپرسکی در زمینه پاسخ به انتقادات کاربران در انجمن‌های مختلف نیز ضعیف عمل کرده است. در اظهارنظری، کسپرسکی از موفقیت خود در برطرف کردن مشکلی که پس از بهروزرسانی منتشره درچهارم فوریه درساعت ۱۱:۵۲ قبل ازظهر انجام شده خبر می‌دهد و می‌گوید این مشکل به سیستم عامل‌های ۳۲ بیتی و محصولات زیر محدود می‌شود :

• - Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations 6.0.4 MP4
    • - Kaspersky Endpoint Security 8 for Windows
    • - Kaspersky Endpoint Security 10 for Windows
    • - Kaspersky Internet Security 2012 and 2013
    • - Kaspersky Pure 2.0

7. 5 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام دوستان
    من مي خواهم بدونم كه آيا براي كاسپر ٢٠١٣ هم تريال ريستر داريم يا نه ، من إز كاسپر 2011 استفاده مي كنم و ماه ها است كه با تريال ريستر بدون مشكل آپديت ميكنم ، البته إز روز گذشته آنتي ويروسم مشكل پيدا كرد و پاكش كردم حالا مي خواهم ببينم كه همون رو دوباره نصب كنم يا 2013 رو ،
    ممنون ميسم راهنمايي كندي
    با تشكر
    سلام دوست عزیز
    تریال ریست که داره ولی تستش با شما :

9. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنون .
    اگر من روی سیستم کاسپر 2013 رو نصب کنم و به هر علتی راضی نباشم آیا میشه اون را انیستال کرد و 2011 را دوباره نصب کنم ؟

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

ورژن 2013 روی ویندوز 8 نصب میشه ؟ 2012 دارم ولی نصب نمیشه !

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

ممنون .
    اگر من روی سیستم کاسپر 2013 رو نصب کنم و به هر علتی راضی نباشم آیا میشه اون را انیستال کرد و 2011 را دوباره نصب کنم ؟
    بله قاعدتا نباید مشکلی پیش باید ولی اگه خواستید کسپر 2013 رو پاک کنید و 2011 نصب کنید حتما از kasper remover استفاده کنید (ولی توصیه من اینه که از ورژن 2013 کسپر استفاده کنید چون بهتره ، فقط اگه خواستین آپدیت کنید از kasper updater

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

ممنون . اگر من روی سیستم کاسپر 2013 رو نصب کنم و به هر علتی راضی نباشم آیا میشه اون را انیستال کرد و 2011 را دوباره نصب کنم ؟
    بله قاعدتا نباید مشکلی پیش باید ولی اگه خواستید کسپر 2013 رو پاک کنید و 2011 نصب کنید حتما از kasper remover استفاده کنید (ولی توصیه من اینه که از ورژن 2013 کسپر استفاده کنید چون بهتره ، فقط اگه خواستین آپدیت کنید از kasper updater استفاده کنید
    بله 2013 نصب میشه فقط باید نسخه فاینال باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •