تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 421 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

داره خودمونی میشه saeidrezay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

اصلا تو جامعه ای که ما داریم کلا کسی به آخرین شدن کار نداره زیر آب زدن و زیر آبی رفتن شده یه جور ارزش و افرادی که این کار ها رو انجام میدن زرنگ تشخیص داده میشن
    در ضمن عقده های اخلاقی و رفتاری و صد در صد تربیت خانوادگی خیلی در این مورد موثر هست
    آدم باید تا میتونه از این جور آدم ها دوری کنه و رازهای زندگی ش رو برای آنها بازگو نکنه
    چون به دنبال فرصتی برای ضربه زدن به اطرافیان هستن

2. این کاربر از saeidrezay بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دخترها همش پیش خودشون فکر میکنن چرا همش پسرها؟ و این خیلی خطرناکه ... و معمولا هواشون و بیشتر دارن و ترحم برانگیزترند و زیاد پیششون نمیشه صحبت کرد ...
    Last edited by Masoud-2014; 06-05-2014 at 21:19.

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اگر حسادت هر انسانی را از آن ظرفیت وجودی اش بیشتر تحریک کنید، آن انسان به زیر آب زنی تشویق خواهد شد.
    پسر و دختر هم نداره.

دخترها معمولا از یکسری چیزا لجشون میگیره و پسرا از یک چیز دیگه. (البته عامل لج مشترک هم زیاد دارن)

چیزی که من تجربه داشتم اینست که :

دخترا حس کنن کسی با موفقیتش داره فخر میفروشه زیرآبش رو میزنن !!

پسرا هم حس کنن کسی داره پله پله بدون شایستگی بالا میره در حالیکه خودشون رو شایسته تر فرض میکنن به زیر آب زنی روی میارن!!!

پس بهترین کار اینست تا میشه کسی رو تحریک نکرد.
    دقیقا. در این حالت خانمها واقعا خطرناک میشن. کلا سعی کنید تو محیط کاری با خانمها زیاد صمیمی نشید.

5. 2 کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان عزیز تو محیط کاری از دخترها بیشتر انتظار زیرآب زنی رو دارید یا از پسر؟ اصلا برخوردی داشتید با این قضیه؟ و تجربه شما چی بوده؟
    جنسیت مهم نیست اما
    دنیایی که ما توش زندگی میکنیم سرمایداری است این سرمایداری باعث تولید رقابت آزاد میشود هرگونه رقابت چه سالم و چه ناسالم باعث تولید ضداخلاق میشود
    یکی از این ضداخلاقیات همین زیرآب زنی هست
    حالا بدلیل اینکه تمام دنیا تحت سلطه ی ویژگی های پدرسالارانه است زن ها بدلیل اینکه بیشتر سرکوب شدند بیشتر به این ضداخلاق دست میزنند
    زیرا نگرانی های بیشتری بابت بیکار شدن و ... در این دنیای ناعادل دارند و بیشتر دست و پا میزنند
    اما انسانیت هنوز نمرده در محل های کارتان با زن و مردهایی رفیق بشوید که ویژگی های پایه ای انسانی را داشته باشند مثل:
    گذشت، بخشش، کمک، صلح جو بودن و مهربون بودن،
    برای دستیابی به حقتان هم با این رفقایتان گروه و باند تشیکل بدهید در محل کار و در مقابل بی اخلاقی ها و ضداخلاقی ها مقاومت و مبارزه کنید
    هیچگاه از پند و موعظه کردن و آگاهی دادن دست برندارید در این راه بسیار سخت، مسخره خواهید شد و ناامیدتان میکنند اما لذتی که با پیدا کردن رفقای واقعی میبرید تا ابد همراهتان خواهد بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

نظر دوستان در مورد دست دادن به بزرگتر چیه؟؟مثلا از قدیم رسمه که بزرگتر به کوچکتر دست بده اما لااقل در کشور ایران خیلی این رسم کمرنگه.شما اگه تو همه ی مراسم ها ببینید کوچکتر ها هم به بزرگ ترها دست می دهند.مثلا من خودم با توجه به فرهنگ در حال حاضری که وجود داره وقتی وارد یک مهمونی میشم میام به کسی که برام بلند شده بدون توجه به بزرگتر بودن طرف بهش دست میدم چون اگه این کار رو نکنم طرف بهش برمی خوره!!!!وقتی یک نفر 40 سالشه چه طور باید فردی که تنها چندسال از اون بزرگ تره تشخیص بده که اون بزرگ تره و یا نه؟؟!!!اینکه یک کوچکتر(از نظر سنی)نباید به بزرگتر دست بده منظورش چه سنیه؟؟!!!ممنون می شوم که دوستان مرا راهنمایی کنند.با تشکر.
    پیشنهاد من به شما از آنجایی که معلوم است مردم دار هستید و خواهان آشنایی و رابطه های زیاد هستید
    این است که به سنت و حرف های خاله زنکی پشت پا بزنید و به کوچک و بزرگ اول دست بدهید و به این مرام رفیقانه افتخار کنید و هرگاه کسی در این رابطه خواست از شما ایراد بگیرد با افتخار و صدای بلند بگویید کوچک و بزرگ ندارد و من با گذشت هستم.
    اما پیشنهاد من به منزوی ها و گوشه گیر هایی که خواهان برقراری رابطه نیستند این است که اصلا خودشان را اذیت نکنند و به هیچکس دست دوستی ندهند

------------------------------------
    در همه مسائل باید طبق انسانیت پیش رفت و برخی سنت ها و عرف کاملا در مقابل انسانیت هستند
    چند نکته زشت در این سنت عقب مانده دست دادن وجود دارد:
    1- توجه به سن و سال یعنی سن گرایی شاخه ایست از راسیزم یعنی نژادپرستی، سن گرایی به انگلیسی میشود Ageism که به مانند راسیزم کم کم دارد از صحنه روزگار محو میشود و به زباله دان تاریخ ریخته میشود
    2- در این رابطه مسائل جنسی بیان میشود که متاسفانه فعلا همه جا وجود دارد بطور مثال دست زنان بوسیده میشود یا برخی منتظر میمانند اول زنها دست بدهند زیرا جنس زن را حقیرتر میدانند جنسگرایی همان
    s-e/xism است که این هم شاخه ای از نژادپرستی است

8. این کاربر از Numancia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

میتونید علایق اون شخص رو با جزئیات تمام زیرنظر بگیرید و در موردش با حوصله نظر دهید
    در این راه شما باید آگاهانه و رفیقانه و دلسوزانه هم نقدش کنید و هم تعریف
    کمک معنوی و مادی و عملی هم خیلی به اهمیت دادن به افراد کمک میکنه
    اما اینکه میخوای میانبر بزنی و با حرف این ارزش رو ثابت کنی فقط باید صراحتا و از ته دل و مستقیما بهش بگی که چقدر باارزشه
    ترس از سواستفاده ی شخص از این جملات احساسی باعث میشه که همیشه احتیاط کنیم و اون چیزی رو که بهش باور داریم رو به زبون نیاریم
    اما این سواستفاده ی احتمالی هم بسیار زیباست زیرا میفهمیم که شخص موردنظر بی جنبه و مغروره
    و در نتیجه اصلا چرا با این شخص دوستی کنیم؟ مگر خودآزاری داریم؟

10. این کاربر از Numancia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دقیقا. در این حالت خانمها واقعا خطرناک میشن. کلا سعی کنید تو محیط کاری با خانمها زیاد صمیمی نشید.
    خانمهای زحمتکش و دلسوز زیادی در محل های کار میشناسم اتفاقا رفاقت با این انسانها کاملا پیشنهاد میشه

تقسیم جنسی هم کار درستی نیست مگر اینکه با تحلیل علمی یا دلیل جامعه شناختی همراه باشه

12. 2 کاربر از Numancia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

جدیدا بو گندو و حال به هم زن شدم یه وقتایی ممکنه پیش کسی باشی خیلی بده ... خیلی ....

بوی عرق بدن با ادکلن حل میشه ... (آخ که چقدر بدم میاد از این تابستون لعنتی که از راه میرسه )
    اما بوی دهان ...
    من معمولا شبها نخ دندان میکشم و شاید بعضی شبها مسواک نزنم اما صبحش حتما میزنم ...
    اما بازم بوی بد دهنم بعضی اوقات هست ...
    چایی و بقیه مایعات رو امتحان کردم ... در طول روز مصرف مرتب داشته باشی خوب کنترل میکنه ....
    راهکار دوستان ؟

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

جدیدا بو گندو و حال به هم زن شدم یه وقتایی ممکنه پیش کسی باشی خیلی بده ... خیلی ....

بوی عرق بدن با ادکلن حل میشه ... (آخ که چقدر بدم میاد از این تابستون لعنتی که از راه میرسه )
    اما بوی دهان ...
    من معمولا شبها نخ دندان میکشم و شاید بعضی شبها مسواک نزنم اما صبحش حتما میزنم ...
    اما بازم بوی بد دهنم بعضی اوقات هست ...
    چایی و بقیه مایعات رو امتحان کردم ... در طول روز مصرف مرتب داشته باشی خوب کنترل میکنه ....
    راهکار دوستان ؟
    احتمالا از معده باشه.
    همیشه معده ات رو پر نگه دار. نزار خالی کار کنه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

احتمالا از معده باشه.
    همیشه معده ات رو پر نگه دار. نزار خالی کار کنه.
    آره فکر کنم دلیلش معدست...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •