اگه میتونی اینو بگو...
بین دو کامپیوتر با کابل کراس شبکه ایجاد شده ولی هر از گاهی شبکه قطع میشه و باید کامپیوتر اصلی ریست بشه!
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
اگه میتونی اینو بگو...
بین دو کامپیوتر با کابل کراس شبکه ایجاد شده ولی هر از گاهی شبکه قطع میشه و باید کامپیوتر اصلی ریست بشه!
ip شما توی lan استاتیک هست درسته؟
اینا ip توی lan رو که عوض نمی کنند
شما اگه اختیارات یوزرتون اجازه می ده دستی برید توی browser تون ip مربوط به پ ر و کسی رو وارد کنید
برای فهمیدن بردش؟
والا کسی رو می شناسم که 7-8 سال تجربه عملی داره اونم فقط با تست برد دستگاههاش رو امتحان میکنه
فایروالی zone alarm ای چیزی نداری؟
اگه نه احتمالا سیستم ات ویروسیه
با تشكر از پاسختون...
دوست عزيز براي دسترسي به اينترنت ما مي بايست دستی برید توی browser تون ip مربوط به اينترنت خودمون كه مربوط به كل شركت هست و ثابت وارد كنيم ....
اما كلا در پايين كل سيستمي كه داخل شركت ما هست را مي گذارم :
ابتدا براي Join به شبكه ما مي بايست MAC آدرس رو بويسله ادمين اصلي وارد Active dir كنيم بعد از اونجا ما هم ip , mac ادرس داخل شبكه ثبت ميشون بعد از اون اومدن داخل ACtive Dir يكسري نفرات خاص را دسترسي اينترنت دادن كه اگر شما جزو ليست باشين بعد از ورود با يوزر يا كد ويژه خودتون مي توننين برين داخل اينترنت در غير اينصورت نميشود ...
كلا شد سه مرحله Mac adress & Ip & User name
Last edited by djmerikhi; 21-08-2010 at 07:13.
kaspersky Anti virus دارم و همیشه هم آپدیت هست.![]()
سلام دوستان.من اینترنت دانشگاهم پهنای باند ۳-۴ MBps به من میده من این رو با speedtest.net تست کردم ولی از هر سرور دانلود میکنم برای ۱۰ ثانیه با حدود 800KBps-1MBps دانلود میکنه ولی بعدش بلافاصله سرعت میره روی 67KBps و ثابت میشه در صورتی که قبلا با همین اینترنت من 1MBps هم دانلود کردم.پهنای باند توی ویندوز هم محدود نشده.من حدس میزنم ISP دانشگاه این محدودیت سرعت دانلود رواعمال میکنه. سوالم اینه که میشه این محدودیت رو برداشت ؟ راهی هست ؟
ممنون
سلام
دوستان اینترنت شرکت ما شبکه است میخوام بدونم آیا ادمین میتونه دسترسی ما رو کنترل کنه(چه سایتهایی رفتیم - چه فایلهایی دانلود کردیم-چه ساعاتی از اینترنت استفاد کردیم-چه مقدار استفاده کردیم و ...)
ممنو ن از لطفتون
اگه از برنامه هایی نظیر RAdmin استفاده کنه در لحظه می تونه بفهمه که کجا داری میری و چه استفاده ای از کامپیوتر می کنی که اصولا باید از قبل به client ها گفته بشه که عملیات اونها توسط admin کنترل می شه
ممنون از پاسخ شما
اینطور که می فرمایید فقط در لحظه ی استفاده میشود کنترل کرد
پس یعنی برنامه ای وجود نداره که بتونه ip سایتهایی که هر کسی رفته ذخیره کنه؟البته من بیشتر مشکلم با میزان استفاده است.
راستش رو بخوای اینترنت شرکت سرعتش در حدود 700kB هستش و من با استفاده از دانلود منیجر بعضی مواقع که شبکه خلوت باشه تمام این سرعت رو می کشم. میخوام ببینم مشکلی برای شبکه پیش نمیاد.بعضی روزا در عرض 2 ساعت 3-4 گیگ دانلود میکنم
نیان بگن پدر اینترنتو در آوردی![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)