مصمم توی چی؟! حرف اول و آخر فقط برین دنبال رشته مورد علاقتون. هر کدومش سختیایی داره که اگه بهش علاقه نداشته باشین پشیمون میشین. الان وقت دارین برین ببینین حاضرین دست تو دهن مردم بکنین صبح تا شب؟حاضرین بازار کار بد رو تحمل کنین؟(برای پزشکی)
مصمم توی چی؟! حرف اول و آخر فقط برین دنبال رشته مورد علاقتون. هر کدومش سختیایی داره که اگه بهش علاقه نداشته باشین پشیمون میشین. الان وقت دارین برین ببینین حاضرین دست تو دهن مردم بکنین صبح تا شب؟حاضرین بازار کار بد رو تحمل کنین؟(برای پزشکی)
تو دفترچه انتخاب رشته گفته با یکی از اینا میشه کارنامه گرفت :پ
الف) با وارد كردن مشخصات كارت اعتباري ثبت نام در آزمون، شامل شماره پرونده، نام كاربري، رمز ورود و شماره شناسنامه.
ب) با وارد كردن اطلاعات آزموني و مشخصات فردي شامل شماره داوطلبي، شماره پرونده، نام خانوادگي، نام، شماره شناسنامه و سال تولد.
کسی می دونه نام کاربری چیه ؟
سلام
نام کاربری و رمز عبور رو همون کارتی که واسه ثبتنام خریدی درج شده.
موفق باشید![]()
سلام
کارتی که واسه ثبت نام خریداری شده مشخصاتش یه شماره پرونده هست و یه رمز عبور که شماره پرونده و نام کاربری فکر کنم دو تا باشن چون از هر دو نام برده برایه اطلاعات لازم برایه دریافت کارنامه !!
میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟
با تشکر از شما
سلام
روی کارت خریداری شده به ترتیب شماره پرونده ، نام کاربری و کلمه عبور درج شده.
موفق باشید![]()
شما مطمینید ؟
کارت من فقط شماره پرونده و رمز ورود رو داره!!!!
اقا دیشب من گفنم با روش refresh سایت سنجش رو بترکونید شما ظاهرا اشتباه سایت p30world رو ترکوندید ! بچه ها میدونم استرس دارید اما لطفا دقت کنید !
خب چرا راه سختو میری اصلن اون برگه ای که روی صندلیت زدن رو داری؟ همون شماره ی روش رو با شماره ی شناسنامه ات وارد کنی بسته چون چندتاراه داره ... با شماره ی پرونده-باشماره ی شناسنامه-با کد رهگیری...
هرکدومو داشتی بنویس
---------- Post added at 08:06 AM ---------- Previous post was at 08:04 AM ----------
سنجشیا که کلن خواب بودن الان یادشون رفته که امروزه روز نتایج![]()
واقعا امسال باید لوح ثبت اختراع و ابتکار به سازمان سنجش بدن!واقعا تغییرات زیادی از کنکور گرفته تا اعلام نتایج وانتخاب رشته و... به وجود آوردن که به نظرم مشاورایی که با سبک گدشنه کار میکنن هم نتونن کمکی کنن. از بس که ابتکار به خرج دادن.
تازه یه خبر دیدم که شاخ در آوردم ( فکر کنم منبعش ایرنا یا ایسنا بود ) : اعمال سوابق تحصیلی در صورت تمایل داوطلب!!!!!!!!!!!
این دیگه نوبرشه. آقا احتمالا این خبرنگاره اشتباهی برداشت کرده، چون کدوم آدم بلانسبت احمقی هست که تمایل داشته باشه اگه رتبش بدتر میشه با اعمال سوابق، سوابق رو انتخاب کنه، و کیه که اگه سوابق به نفعش باشه انتخاب نکنه؟؟؟ خب معلومه دیگه هر کی به نفعشه میگه میخواد تاثیر داشته باشه هر کی به ضرر نه. این یعنی همون تاثیر مثبت معدل دیگه. نمیخواد که از داوطلب سوال کنن تمایل داری یا نه که!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خلاصه شنیدیم دو فرمه شدن انتخاب رشته، بعضیا گفتن دو کارنامه میدن و...
رو میشه از ابتکارات سازمان سنجش در کنکور سال 90 دونست و جا دارد طی یک لوح ازشون تقدیر به عمل آورد![]()
Last edited by vahid-p; 05-08-2011 at 07:26.
اون شماره ای که رویه کارت روی صندلی هست شماره ی چیه ؟
بابا تو دفترچه انتخاب رشته دو راه گذاشته که منم بالا گذاشتم تو هیچ کدوم کد رهگیری نخواسته که شما می گی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)