تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 456 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض اینیستا: از فن بومل نمی ترسم

این دو هم تیمی سابق سال گذشته در فینال جام جهانی مقابل هم قرار گرفتند و فن بومل در پایان دیدار به دلیل بازی فیزیکی اش مورد انتقاد قرار گرفت.

سایت گل- آندرس اینیستا، بازیساز خلاق بارسا، در آستانه دیدار تیمش مقابل میلان در لیگ قهرمانان تاکید کرد که هیچ کینه ای از فن بومل ندارد.
    این دو هم تیمی سابق سال گذشته در فینال جام جهانی مقابل هم قرار گرفتند و فن بومل در پایان دیدار به دلیل بازی فیزیکی اش مورد انتقاد قرار گرفت.
    این اولین رویارویی این دو بعد از فینال سال گذشته است و اینیستا در کنفرانس مطبوعاتی تاکید کرد که مشکلی با فن بومل ندارد:" من از فن بومل نمی ترسم. من در بارسا مشکلی با او نداشتم و برخوردی با او نداشتم.
    شاید در بازی برخوردارهایی اتفاق افتاد اما فکر نمی کنم دیگر آن درگیری ها تکرار شود. دوست دارم این طور فکر کنم که همه ما به تیم های مان وفادار هستیم و برای دفاع از آن تلاش می کنیم. تکل های بدی در آن دیدار زده شد اما در نهایت برای ما پایان خوشی داشت."
    این ملی پوش اسپانیایی همچنین در مورد غیبت زلاتان در دیدار امشب گفت:" واقعا حیف شد که ایبرا در این دیدار غایب است. همیشه دوست دارید که در چنین دیدارهایی مقابل بازیکنان بزرگ قرار بگیرید. او مشتاقانه در انتظار این دیدار بود اما میلان بزرگتر از آن است که تنها به یک بازیکن تکیه کند.
    من احترام زیاد برای میلان و بازیکنانی که در اختیار دارد، قائلم . آنها همیشه تیم بزرگی هستند اما من احساس می کنم ما از میلان بهتریم و می توانیم آنها را شکست دهیم. ما باید برای چیزی که می خواهیم تلاش کنیم."

2. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض استارت لیگ قهرمانان با بازی در نیو کمپ

پپ گواردیولا و 19 شاگردش شب قبل را در یک هتل محلی گذراندند تا برای بازی سه شنبه برابر میلان آماده شوند. تیم تمرین یکی مانده به آخر قبل بازی خود را دیروز عصر در نیوکمپ انجام داد.

چهار ماه پیش٬ بارسا با کسب نتیجه مساوی در نیوکمپ رئال مادرید را در چمپیونز لیگ پشت سر گذاشت و به فینال صعود کرد. امشب٬ بارسا در اولین بازی خود در لیگ قهرمانان در خانه به مصاف آث میلان خواهد رفت. با توجه به کنفرانس مطبوعاتی دو تیم و تمرین مردان گواردیولا در زمین نیوکمپ٬ دیروز در تمرینات جو لیگ قهرمانان محسوس بود.

فقط دو مصدوم

گواردیولا الکسیس سانچز و جرارد پیکه را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت. این دو بازیکن٬ هنگام تمرین دیگر بازیکنان در نیوکمپ٬ به صورت جداگانه روی ریکاوری از مصدومیت خود کار کردند. هم چنین٬ مدافع تیم ب٬ مارک مونیسا با تیم اول به قصد ریکاوری تمرین کرد.

پینتو به گل باز می گردد.

همانگونه که معمولا برای بازیهای اروپایی اتفاق می افتد٬ پپ گواردیولا بازیکنان را شب قبل به هتل لا فلوریدا برد.

19 بازیکن گواردیولا شامل خوزه پینتو هم می شود که دوران محرومیت خود که از فینال سوپر کاپ اروپا شروع شد٬ را به پشت سر گذاشته است.

آخرین تمرین تیم پیش از بازی٬ امروز ظهر پشت درهای بسته انجام می شود.

مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir

4. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه H00m@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

با ارزوی موفقیت بارسا ولی بگم خدایی امشب بارسا با یه میلان ناقص بازی داره!

البته میدونم بارسا هم السیس رو نداره ولی میلان دیگه تو هر خط 2 3 تا از خوباشو نداره!

امیدوارم بارسا امسال که به احتمال زیاد سال اخر گواردیولاست(که به شخصه من از این موضوع ناراحتم)بازم قهرمانی رو تو چمپیونز لیگ بگیره!(البته اگه با این فشار مصدوماش زیاد نشه!چون فکر کنم بیشتر از 90%بارسایی ها ملی پوشم هستن!

البته سرمربی باهوش بارسا این پیش فصل خیلی چیزا رو ثابت کردش!

6. 4 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: El Mundo Deportivo (13.09.2011)

THE CHAMPION PLAYS

Tonight they start their way to Munich’s final

Barça make their debut with the challenge of winning the Champions again on their mind

Messi wants to be the top scorer for the fourth time in a row

Ibra, KO. Zlatan got injured during the trainings and will not play in Camp Nou

Iniesta vs Van Bommel

Van Bommel: “There are no problems between Andrés and I”

Iniesta: “I’m not afraid of him at all”

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    September 13, 2011

The Front: Sport (13.09.2011)

BIG MATCH!

Barça will try to achieve the challenge of winning the second Champions’ title in a row

Without Ibra. The Swedish got injured and will not face Guardiola

Messi looks forward to play against Milan. He has never faced them in an official match

Van Bommel doesn’t regret to have tackled Iniesta during the World Cup

کد:
    September 13, 2011

8. 7 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه cold398's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بچه ها بازی چه ساعتیه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

بچه ها بازی چه ساعتیه ؟

ساعت 23:15

11. 2 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بازی چندان با کیفیتی نبود

در حالی که در نیمه دوم بهتر بودیم اما در کل بارسا آماده نبود و البته میلان

دوست دارم احترام ویژه خودم رو تقدیم میلان کنم واقعا تیم متشخص و بازیکنای جنتلمنی داره این تیم فقط به فکر فوتبال بودن و هرگز به خشونت رو نیاوردن
    واقعا بازیکنای این تیم زیر چتر نستا و سیدروف یه رفتار فوتبالی خالص رو از خودشون به نمایش گذاشتن که من یکی نمیتونم برای این ساختار فوتبالی احترامی قائل نباشم به ویژه نستا که از شخصیتش واقعا لذت بردم و البته از بازی هوشمندانش

میلان امروز برای متوقف کردن بارسا جدای از اینکه توی 18 خودش جمع میشد اما برای از کار انداختن حرکت وینگرها و کلا کناره های بارسا، به خط دفاعی خودش عرض نداد و در واقع بیش از حد باز نشد تا فاصله بین نفرات دفاعیش زیاد نشه
    و تا جایی که میتونستن سعی میکردن به بازیسازی و حرکات بدون توپ بازیکنای بارسا واکنش نشون ندن و از موضع خودشون خارج نشن

هر موقع توپ به کناره های 18 میلان میومد دو بازیکن از میلان نزدیک به هم جلوی بازیکن کناری بارسا می ایستادن اما سعی میکردن پرس نکنن و روی پای مثلا آلوز یا پدرو نرن که پشتشون خالی نشه تا بازیکنای بارسا که منتظر یه همچین فضاهایی هستن استفاده کنن

علیرغم اینکه گل دوم میلان به طور مشخصی خطا بود و بازیکن میلان با هر دو دست آبیدال رو شارژ کرد اما نمیشه از ناآماده بودن بارسا هم از نظر ذهنی و هم از نظر بدنی گذشت
    امروز پدرو واقعا در جریان بازی نبود و اگر اون یه گل رو هم نمیزد جز هماهنگ نبودن با سایرین و البته قاطی کردن در چند صحنه با دیگر بازیکنای بارسا چیز خاصی ازش نمیدیدم
    خیلی اوقات در کمال تعجب میدیدم که پدرو انتظار مثلا رها کردن توپ رو از بازکنای کناریش نداشت و غافلگیر میشد

کلا وقتی پیکه و پویول نباشن و بوسکتس رو عقب ببریم 50 درصد توان تیمی و قدرت بازیسازی بارسا رو گرفتیم کیتا نمیتونه مثل بوسکتس توپ رو به خط میانی منتقل کنه و در زمان و مکان مناسب توپ رو به ژاوی یا اینیستا بده
    امشب خیلی اوقات ژاوی برای گرفتن توپ عقب تر از همیشه میومد و یه جورایی خودش از خط دفاعی توپ میگرفت

کاپیتان با اینکه اواخر بازی به میدون اومد اما مشخص بود که هنوز آماده نیست و سایه ای از پویول حقیقیه

کلا هنوز برای دیدن تیم با ترکیب اصلی منتظر موند

در نیمه دوم کلا خوب بودیم و آبیدال رو بیشتر از سایر بازیکنا پسندیدم خیلی خوب از بازیکنای میانی حمایت میکرد و دو سه بار ضد حمله های میلان رو جمع کرد

از گل خیلی زیبای ویا هم نمیشه گذشت یکی از زیباترین و کلاسیکترین ضربات ایستگاهی چند سال اخیر بود
    با ارتفاع ، کات و سرعت مناسب گل زیبایی زد

پاتو هم گل هوشمندانه ای زد و وقتی دید بازیکنای خط دفاعی بارسا خیلی ابتدایی دورش جمع شدن توپ رو توی فضا انداخت فرار کرد و گل قشنگی زد
    هر چند بازی چندان زیبایی نبود اما از بازی با یه تیم ریشه دار و متشخص لذت بردم

و این سوال رو میشه در برابر مربیایی که عطش و به نوعی عقده متوقف کردن بارسا رو دارن قرار داد که چرا میلان اینقدر راحت و با ارائه فوتبال پاک بارسا رو متوقف کرد؟

13. 12 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    گیلان سرسبز

پيش فرض

بارسا به نظرم چوب اینکه دفاع وسط تخصصی نداشتنشو خورد!پویول اومد ولی خواب اخه تازه از مصدومیت اومده بودش!

میلان خوب بازیرو بسته بودش بارسا مجبور بود دل به حرکات انفجاری مسی بده!(مصدومیت اینیستا هم تاثیر داشت)هر دو گل رو مهارت فردی بازیکن بود!

بازم میگم بارسا باید حتما به فکر یه دفاع وسط خوب باشه!

در نهایت بارسا اگه بد شانسی نمیاورد برنده بازی بود هر دو گلو بد موقعی خورد!

15. 7 کاربر از H00m@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوب بازی خوبی رو دیدیم از هر دو تیم...فقط حیف که نتیجه ی مطلوب حاصل نشد ... جدا،دفاعمون تو این بازی گل کاشت(!)

2 بار غفلت کردن دفاع همان و 2 بار باز شدن دروازه تیم هم همان ...!

روی هر دو گلی که خوردیم دفاع مقصر اصلی بود...بدون هیچ بحثی! مشکل دفاع بارسا مشکل امروز نیست...مشکلیه که تو چند بازی قبلی هم دیده شده...ولی تو این بازی نمودش خیلی بیشتر از قبل بود .
    واقعا حیف شد که تو فصل نقل و انتقالات دنبال یه مدافع درست و درمون نبودیم....

حالا که مدافع درست و حسابی نیست به نظرم تیم 3-4-3 رو بازی کنه خیلی بهتر باشه (به قول یکی از دوستان دیگه اصلا تیم دفاع نیاز نداره و با این اوضاع بود و نبود مدافع هم تاثیری نداره ...کلا همون بدون مدافع بازی کنیم خیلی بهتره : دی )

+
    انصافا موقعیت هم کم خراب نکردیم...!
    نمی دونم چرا این بازیکنامون تو زدن ضربات نهایی اون دقت لازم رو ندارن... بارسا اگر از موقعیت هاش درست استفاده می کرد الان بازی رو با اختلاف 3-4 گل برده بود...
    فکر کنم اگر بگم شانس هم با میلان یار بود ،بیراه نگفته باشم...

مسیهم مثل همیشه عالی ظاهر شد ... روی گل اول واقعا موثر ظاهر شد ...من اونجا موندم که چطور تونست خودشو به توپ برسونه واقعا کولاکه این پسر فقط حیف که اون ضربه ی کاشته اش به تیر خورد و گل نشد...

گل ویاهم حرف نداشت ...با یه ضربه حساب شده توپ رو تو کنج قرار داد...واقعا حال کردم !

پ.ن:
    از این بازی فقط افسوس هاش موند ، ولی اشکالی نداره چون اول راهه و بازی های گروهی هست زیاد سخت نمی گیریم چون قابل جبران هست....ولی تو مرحله ی حذفی دیگه شاید مجالی واسه جبران نباشه...

همین فعلا...

17. 6 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض The Result: FC Barcelona 2 – 2 AC Milan

کد:

19. 2 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •