به گزارش اوج نیوز،وحید طالب لو درباره رویارویی شاهین با استقلال در هفته چهاردهم لیگ برتر گفت:همیشه برای استقلال بازی کردم و نه مقابل استقلال.به هر حال بازی مقابل استقلال در ورزشگاه آزادی حس سنگینی است و قطعا روز سختی را پیش رو خواهم داشت.
وی افزود:با این وجود هنوز به هواداران استقلال تعلق خاطر دارم ومثل همیشه حضور آنها در ورزشگاه کمک بزرگی به من می کند.
اینو وحید به سایت خودش گفته و دلیله خاصی هم داشته.عجیبه اوج نیوز اسمی از منبع اصلی نیاورده......
یکی از هوادارا متن زیرو برای سایت وحید فرستاد
نامه هواداران استقلال به طالب لو / چهارچوب فلزيه آبي، عقاب آسيا را صدا ميزند
ميخواهم قلم دردست بگيرم از کسي بنويسم که يک دل بودن و باهم بودن را به همه آموخت کسي که يک دل بودن رادرعالي ترين شکل ممکن به ظهور گذاشت با اين اخلاقش به قله هاي ترقي رسيد ميخواهم بنويسم از کسي که سالهاي سال از همه چيزش به خاطر استقلال گذشت مهمترين ومقدس ترين قسمش قسم به پيراهن ابي بود او وحيد طالبلو است جزو با شخصيت ترين فوتباليست هاي ايراني جزو معدود بازيکنان که به هوادار و پيراهن آبي به معناي واقعي احترام مي گذاشت پسر بي حاشيه و سر به زير شير مرد ، کسي که تعصبش زبانزده وقتي درسخترين شرايط بود ودلش پر از غم بود با صورتي خندان درون دروازه مي ايستاد
وحيد شخصيت والا وقابل ستايشي دارد در قلب تک تک هواداران جا دارد اما افسوس پيراهن آبي قدر وحيد را ندانست در سخت ترين شرايط به وحيد پشت کرد وحيد جان دل تک تک هوادارا برايت تنگ شده چهارچوب فلزيه آبي، عقاب آسيا را صدا ميزند دلش برايت تنگ شده تک تک هواداران نبودنت را احساس ميکند دلشان برايت تنگ شده سالها باهم بودن و تعصبت را فراموش نميکنيم با شادي استقلال شاد بودي و با باخت و ناراحتيهايش غم توی دلت بود اما همين استقلال گفت ديگر نميخواهمت دلت نميخواست بروي پيراهن آبي برايت مقدس بود دوستش داشتيی.ميگفتن در اوج نيستي تو رفتي دروازه ابي و ما را تنها گذاشتي تو رفتي اما رد پاي غيرت و تعصبت هنوز پابرجاس رفتي تا نشان بدي همان وحيد باغيرت و با تعصبي هرکجا باشي تعصبت را به همان پيراهن داري و امروز نشان دادي که تو هميشه در اوجي نشان دادي به اوج خودت رسيدي هر کجا هستي قول بده که پرچم تيمت رابالا نگه ميداري.
فرزند باغيرت استقلال خدا پشت وپناهت هرکجا باشي محبوب دل هوادارانت هستي/ پ.محمدی
وحید هم با خوندنه این نامه تحت تاثیر قرار گرفته و با اینکه قبل از بازی نمیخواست حرفی بزنه این نامه کوتاهو داد
در پاسخ به نامه هواداران/طالب لو:حضور شما در ورزشگاه کمک بزرگی به من می کند
وحید طالب لو در گفت و گویی کوتاه با وبسایت خبری خود در جواب نامه هواداران صحبت های زیر را مطرح کرد
تصمیم داشتم قبل از بازی مقابل استقلال نه مصاحبه کنم و نه حرفی بزنم. اما لطف شما هواداران عزیز تصمیم من را عوض کرد.
هواداران آبی، همیشه برای استقلال بازی کردم و نه مقابل استقلال. حس سنگینی است ولی مثل همیشه حضور شما در ورزشگاه کمک بزرگی به من می کند تا یک روز سخت را پشت سر بگذارم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش
اندو هم میتونه فردا بازی کنه
تیموریان و فیروز کریمی در بازی استقلال و شاهین محروم نیستند
خبرگزاری فارس: رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام کرد با توجه به ابلاغ دیر احکام محرومیت تیموریان و فیروز کریمی در بازی فردای استقلال و شاهین محروم نیستند.
اسماعیل حسنزاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: آندرانیک تیموریان فردا میتواند برای استقلال مقابل شاهین بوشهر به میدان برود. همچنین فیروز کریمی هم فردا میتواند روی نیمکت شاهین بنشیند.
وی دلیل این موضوع را دیر ابلاغ شدن احکام انضباطی به 2 باشگاه استقلال و شاهین بوشهر اعلام کرد و گفت: حکم آندرانیک تیموریان مبنی بر محرومیت یک جلسهای او در روز گذشته ابلاغ شد و اگر این حکم امروز به باشگاه استقلال برسد تا 72 ساعت بعد از ابلاغ حکم باشگاه موظف است این رای را اجرا کند اما با توجه به اینکه تا فردا از ابلاغ حکم 48 ساعت میگذرد باشگاه استقلال میتواند از تیموریان استفاده کند اما در بازی آینده این بازیکن محروم است.
حسن زاده ادامه داد: حکم فیروز کریمی نیز تازه امضا شده و این باشگاه هم 72 ساعت بعد از ابلاغ حکم موظف است آن را رعایت کند و بدین ترتیب فیروز کریمی فردا میتواند روی نیمکت بنشیند.
دیدار تیمهای استقلال و شاهین بوشهر فردا ساعت 16:45 در ورزشگاه آزادی برگزار میشود.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید