نام رخداد : اسمکدان
تاریخ برگزاری : جمعه ، 27م فبیری سال 2009
محل برگزاری : پورتلند
عكس های این هفته ی اسمک دان (شامل 58 عكس) :: لینك دانلود | حجم: MB 3,93
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینتروی دابلیو دابلیو ای پخش میشه .
شاهد اینتروی اسمکدان هستیم .
به ورزشگاه میریم و مراسم آغازین شوء صورت میگیره .
جیم راس و تز به همه خوش آمد میگن و مسابقات مهم امشب رو اعلام میکنن .
موزیک ورودی جان سینا پخش میشه و سینا در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . سینا میره داخل رینگ ، میکروفون رو میگیره و بعد از کمی مکث میگه : " به کنترل تلویزیون دست نزنید . من امشب دیوونه هستم ، چون امشب چیز های مخصوصی رو خواهیم داشت ، امشب یه شب خاص هست . " تماشاگرا تشویق میکنن . سینا در ادامه ی صحبت هاش درباره ی اسمکدان میگه : " یخورده تغییر کرده اما هنوز مثل قبله . " سینا کمی تماشاگرا رو میخندونه و درباره ی جیم راس ، تز و اج صحبت میکنه . سپس میگه : " تو این چند هفته ی اخیر ، کمربند قهرمانی سنگین وزن جهان دست یه ترسو بوده . اج ، یادت هست که بهت گفتم اگه بخوای قایم بشی ؛ پیدات میکنم . خوب ، من الان اینجام . در شوء تو . در وسط رینگ تو و من امشب ریمچم رو برای قهرمانی سنگین وزن جهان میخوام . " سینا از اج میخواد که وارد بشه . اج در استیج حضور پیدا میکنه و همونجا وایمیسه . اج میگه : " من باورم نمیشه که تو اومدی . باشه ، من امشب برابر تو قرار میگیرم . " در همین لحظه ویکی گررو میاد و میگه : " نه ، امشب اج مسابقه نخواهد داد . " سینا در جواب میگه : " فکرش رو میکردم این اتفاق بیفته . اما من نمیذارم که این تماشاگرا نا امید بشن . " سپس سینا به طرف اج میره و میخواد به او حمله کنه اما ویکی نمیذاره . ویکی میگه : " تو واقعا میخوای امشب بجنگی ؟ باشه ، امشب تو برابر [د وورلدز لارجست اتلیت] بیگ شو قرار میگیری . " سینا چندان راضی بنظر نمیرسه .
تز و جیم راس مسابقه ی بعدی رو اعلام میکنن .
کامرشال .
مسابقه اول :: دابلیو دابلیو ای تگ تیم چمپینشیپ :: کولون برادرز © برابر جان مورسن و میز
پریمو کولون و کارلیتو [کولون برادرز] وارد میشن . اون ها باید از کمربندشون دفاع کنن . تماشاگرا این دو رو مورد تشویق قرار میدن . حالا موزیک ورودی جان مورسن نواخته میشه و او به همراه میز وارد میشه . میز و مورسن [قهرمانان تگ تیم جهان] میرن داخل رینگ و مسابقه آغاز میشه . پریمو و میز مسابقه رو آغاز میکنن . میز بهتر کار میکنه اما پریمو با یه شولدربلاک به بازی برمیگرده . اسپرینگبورد از پریمو . کاور میکنه ، یک..دو.. . راشن لگ سوییپ از پریمو . پریمو با کارلیتو تگ میشه و این دو روی میز دابل تیم انجام میدن . کار به گوشه ی رینگ میکشه . کارلیتو میره برای حمله اما میز بلاک میکنه . میز ، کارلیتو رو به گوشه ی رینگ میکوبه و با مورسن تگ میشه . مورسن میاد داخل و سعی داره بازی رو در کنترل خودش بگیره اما موفق نیست و کیک دریافت میکنه . کارلیتو با پریمو تگ میشه . پریمو شولدراسترایکر میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . اسلیپر هولد از پریمو . مورسن قفل رو میکشونه . پریمو به بازی برمیگرده و با کارلیتو تگ میشه . کارلیتو میاد و روی مورسن کار میکنه . در همین لحظه دو قلو های بلا [بری و نیکی] وارد میشن و میرن نزدیک رینگ . اون طرف میز قصد داره دور از چشمان داور در بازی دخالت کنه اما موفق نیست . پریمو هم وارد ماجرا میشه ولی میز و مورسن رینگ رو ترک میکنن . در همین لحظه ، کارلیتو و پریمو از بالای طناب ها روی میز و مورسن [که بیرون رینگ هستن] پرشی زیبا انجام میدن . میریم برای کامرشال و برمیگردیم . کولونز بر بازی مسلط هستن و پریمو و مورسن دارن با هم میجنگن . مورسن رینگ رو ترک میکنه و داور حواسش میره طرف او . در همین لحظه میز دور از چشمان داور میاد و پریمو رو میزنه . مورسن به رینگ برمیگرده و کاور میکنه ، یک..دو.. . مورسن جای خودش رو به میز میده . میز میره داخل رینگ و خوب کار میکنه . کار رو به گوشه ی رینگ میکشه و چند مشت میزنه . کلوزلاین از میز . حالا در یه رفت و برگشت میز و پریمو به هم برخورد میکنن و به آرومی به طرف همتیمی هاشون میرن . دو تگ همزمان شکل میگیره و کارلیتو و مورسن وارد میشن . سیت داون اسپاین باستر از کارلیتو . کارلیتو با سرعت حریفش رو میزنه و به میز هم حمله میکنه اما در برگشت مورسن او رو میزنه . مورسن کاور میکنه ، یک..دو.. . مورسن همیتیمی کارلیتو رو [پریمو] مسخره میکنه و پریمو عصبی میشه . او قصد داره وارد رینگ بشه اما داور جلوی او رو میگیره . در همین حال هست که اونطرف میز داره دور از چشمان داور ، کارلیتو رو خفه میکنه . در بیرون رینگ ، پریمو به میز حمله میکنه و او رو میزنه . در داخل ، مورسن میره برای مونلایت درایو اما کارلیتو ریورس میکنه و بک استبر میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده و همچنان قهرمانان تگ تیم ، کارلیتو و پریمو
بعد از مسابقه ، نیکی و بری میرن پیش کارلیتو و پریمو و رینگ رو به طرف بک استیج ترک میکنن . در همین حال هست که میز و مورسن داخل رینگ افتادن و درد میکشن . یکی از دو قلو های بلا [بری یا نیکی] برمیگرده و اون ها رو نگاه میکنه.
ویدئویی از هال آو فیم پخش میشه .
کامرشال .
تاد گریشم [گزارشگر ای سی دابلیو] درباره ی رسلمینیا 25 صحبت میکنه و چند ویدئو رو شاهد هستیم .
مسابقه دوم :: ولادیمیر کازلاو برابر آندرتیکر
ولادیمیر کازلاو میاد و تماشاگرا او رو بشدت هو [بو] میکنن . میریم برای کامرشال و برمیگردیم . برق ها خاموش میشه و موزیک آندرتیکر پخش میشه . تیکر در میان تشویق تماشاگرا وارد میشه . او میره داخل رینگ و مسابقه آغاز میشه . دو استار لاک آپ میشن ، کازلاو هدلاک و شولدربلاک میکنه . آندرتیکر بلند میشه . دوباره لاک آپ میشن . کازلاو برای بار دوم هدلاک و شولدربلاک میکنه . تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . کازلاو به تیکر حمله میکنه اما تیکر بیگ بوت میزنه . تیکر میره برای البوء اما کازلاو بلاک میکنه و سپس با یه کلوزلاین تیکر رو به بیرون رینگ پرت میکنه . کازلاو خوشحال هست و دستاش رو بالا میبره اما برمیگرده و میبینه که تیکر روی پاهاش وایساده [نیفتاده] . میریم برای کامرشال و برمیگردیم . آندرتیکر لگ دراپ میزنه . تیکر کلوزلاینی سنگین رو اجراء میکنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . تیکر میره برای قفل هلز گیت اما موفق نیست و کازلاو ، تیکر رو بلند میکنه و چند هدبات به سینه ی تیکر میزنه . کازلاو بر بازی مسلط میشه . او اسلیپر هولد رو اپلای میکنه . تماشاگرا سرود ' تیکر ، تیکر ' رو سر میدن . آندرتیکر بلند میشه و بک بادی دراپ میزنه . هر دو استار افتادن . داور شروع به کونت میکنه اما هر دو سر شماره ی هفت بلند میشن اما بی حال هستن . تیکر و کازلاو شروع میکنن نوبتی مشت زدن . زمانی که تیکر مشت میزنه تماشاگرا تشویقش میکنن و زمانی که کازلاو مشت میزنه او رو هو [بو] میکنن . در یه رفت و برگشت تیکر دی دی تی میزنه . کاور میکنه ، یک..دو.. . تیکر ، کازلاو رو بالای شونه اش میبره و او رو با سر به گوشه ی رینگ میزنه . پشت سرش تیکر بیگ بوت میزنه . لگ دراپ از تیکر . کاور میکنه ، یک..دو.. . آندرتیکر میره برای چوکسلم اما موفق نیست . بیگ بوت از تیکر . کاور میکنه ، یک..دو.. . تیکر بلند میشه و میره برای اولد اسکول . تماشاگرا هم از جا بلند میشن اما کازلاو با ضربه زدن به طناب ها موجب میشه تیکر با بیضه روی طناب ها بیفته . تیکر آروم آروم بلند میشه و کازلاو پاوراسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه !
برنده ی مسابقه ، ولادیمیر کازلاو
بعد از مسابقه ، کازلاو سریعا رینگ رو ترک میکنه و بسیار خوشحال هست . چند ریپلی رو میبینیم و برمیگردیم . تیکر بلند میشه و باورش نمیشه که شکست خورده . تماشاگرا هم شوکه شدن و هیچ عکس العملی نشون نمیدن .
جیم راس و تز درباره ی راء هفته ی بعد صحبت میکنن .
مسابقه ی بعد ، هاردی برابر هاردی خواهد بود .
کامرشال .
دید یو نوء پخش میشه .
موزیک ورودی مت هاردی پخش میشه و او وارد میشه . هیچ کدوم از حرکات قبلی اش رو که در حین ورود انجام میداد ازش نمی بینیم . سپس شاهد ورود جف هاردی در میان تشویق تماشاگرا هستیم . جف میره داخل رینگ ولی قبل از شروع ، میکروفون میگیره و میگه : " تو همیشه کنار من بودی و ما همیشه به هم کمک کردیم . فکر میکنم بهتره تو از این حالت دیوونگی خارج بشی و ببینی که من اصلا مستحق این نیستم . من با تو نخواهم جنگید ، نه امشب و نه هیج وقت . چه بخوای چه نخوای ، تو برادر من هستی . " مت میکروفون رو از دست جف میگیره و میگه : " نه ، تو برادر من نیستی . تو خودت رو نباید وارد این ماجرا کنی . این دیگه درباره ی تو نیست . برای یه بار هم که شده در اره ی منه ، درباره ی مت . درباره ی اون چیز هایی که من میخوام ، چیز هایی که باید بگم . هر وقت که این تماشاگرا تو رو تشویق میکنن من دیوونه میشم . همیشه باید ناراحت این می بودم که کریر من باید کوچیک باشه تا کریر تو به بالاترین سطح برسه . بین من و تو ، من همیشه با استعداد تر بودم . می دونی دلیل این ها چیه [تقصیر کیه] ؟ تقصیر توئه ، تو . حالا بیا جف . با من بجنگ . بجنگ ترسو . " جف هیچی نمیگه و عکس العملی نشون نمیده . مت به جف سیلی میزنه و میگه : " بجنگ ، لعنتی ، بجنگ . " مت به سیلی دیگه میزنه و جف روی زانو هاش میشینه . او بسیار ناراحت هست و رینگ رو ترک میکنه . جف میره بیرون و مت با عصبانیت بهش نگاه میکنه . در واقع این دو اصلا با هم مسابقه ندادن [امشب] .
مین ایونت امشب : جان سینا برابر بیگ شو تبلیغ میشه .
کامرشال .
ویدئویی از رسلمینیا 25 پخش میشه .
مسابقه سوم :: قهرمان ایالات متحده ، شلتن بنجامین برابر چاوو گررو
ام وی پی دیده میشه که در کنار جیم راس و تز نشسته و گزارشگر مخصوص هست . قهرمان ایالات متحده ، شلتن بنجامین وارد میشه و تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . شلتن منتظر حریفش میمونه . موزیک چاوو گررو نواخته میشه و جالبه که گروهی از تماشاگرا چاوو رو [بعد از سال ها] مورد تشویق قرار میدن . مسابقه آغاز میشه . بنجامین به چاوو حمله میکنه و کار به گوشه ی رینگ میکشه . بنجامین چند مشت میزنه . کلوزلاین از او . او میره برای استینگر اسپلش اما چاوو جاخالی میده . چاوو میره برای تری آمیگوز اما سر سومی هست که بنجامین بلاک میکنه . چاوو کونر میکنه و هد سیزرز میزنه . چاوو میره برای فراگ اسپلش اما موفق نیست و شلتن او رو به بیرون رینگ و نزدیکی میز گزارشگرا پرت میکنه . شلتن خودش هم رینگ رو ترک میکنه و با ام وی پی درگیری لفظی پیدا میکنه . شلتن میره به چاوو پاوربامب بزنه . این کار رو انجام میده اما چاوو رو روی ام وی پی پرت میکنه . ام وی پی عصبانی میشه و میخواد با شلتن درگیر بشه . شلتن ، چاوو رو میفرسته داخل رینگ . در حالی که شلتن حواسش [بیشتر] طرف ام وی پی هست ، وارد رینگ میشه اما چاوو رول آپ میکنه ، یک..دو..سه .
برنده ی مسابقه ، چاوو گررو
بعد از مسابقه ، چاوو با لبخند رینگ رو ترک میکنه . شلتن هم شوکه شده . ام وی پی وارد رینگ میشه و قبل از اینکه شلتن بطور کامل بلند شه به او درایو بای کیک میزنه .
مین ایونت بار دیگه تبلیغ میشه .
کامرشال .
ویدئویی تبلیغاتی از فیلم 12 راند رو شاهد هستیم .
مسابقه چهارم :: جان سینا برابر بیگ شو
جان سینا وارد میشه و تماشاگرا تشویقش میکنن . سپس شاهد ورود بیگ شو هستیم . بیگ شو میره داخل رینگ . اج و ویکی دیده میشن که از اتاقشون دارن مسابقه رو نگاه میکنن . میریم برای کامرشال و برمیگردیم . مسابقه آغاز میشه و بی شو میره برای یه مشت قوی اما سینا جاخالی میده و چند مشت میزنه . بیگ شو ، سینا رو به گوشه ی رینگ میفرسته و چند بادی شات میزنه . بیگ شو با کف دست ضربه ای به سینه ی سینا میزنه . میره تا یه بار دیگه این کار رو انجام بده اما موفق نیست . سینا چند مشت میزنه . سینا میره برای شولدربلاک اما بیگ شو از قدرت بدنی بالاش برای زدن سینا استفاده میکنه . صحنه ی جالبی بود ! بیگ شو میره برای ساید واک اسلم اما سینا کونر میکنه . سینا سعی داره به بازی برگرده اما موفق نیست . هدبات و چندین مشت از بیگ شو . سینا بشدت درد میکشه و بیگ شو رو به تماشاگرا میخنده . تماشاگرا او رو هو [بو] میکنن . بیگ شو میره برای آیریش ویپ اما سینا کونر میکنه و البوء میزنه . سینا از پشت میپره رو شونه ی بیگ شو و اسلیپر هولد رو اجراء میکنه اما موفق نیست و بیگ شو او رو میندازه زمین . میریم برای کامرشال و برمیگردیم . بیگ شو سوپلکس میزنه . او با یه ضربه سینا رو به بیرون رینگ پرت میکنه . شو خودش هم میره بیرون رینگ . شو ، سینا رو بالای شونه اش میبره و میره تا او رو به میله های [گوشه ی] بیرون رینگ بکوبه اما موفق نیست و سینا این کار رو انجام میده . هر دو استار به رینگ برمیگردن . سینا میره برای بولداگ اما موفق نیست و بیگ شو او رو به بیرون پرت میکنه . به رینگ برمیگرده و کار ادامه پیدا میکنه . تا جایی که بیگ شو نرو هولد رو اجراء کرده . سینا به بازی برمیگرده اما خیلی طول نمیکشه که بیگ شو او رو به رینگ میکوبه . بیگ شو میره برای کی او پانچ اما سینا جاخالی میده و چند مشت میزنه . سینا میخواد به بیگ شو بادی اسلم بزنه [!] که موفق نیست . بیگ شو میره برای اسپلت در گوشه ی رینگ اما سینا جاخالی میده . سینا میره بالای طناب ها و لگ دراپ میزنه . سینا فایو ناکل شفل رو اجراء میکنه . سینا میره برای اتیتود اجاسمنت [اف یو] اما موفق نیست و در یه رفت و برگشت سینا اینبار موفق میشه اتیتود اجاسمنت بزنه ! اما قبل از اینکه بره برای پینفال ، اج میاد و حواس سینا رو پرت میکنه . سینا هم حواسش میره طرف اج . بیگ شو بعد از ریکاوری بلند میشه . سینا برمیگرده و بیگ شو به او کی او پانچ میزنه . سینا بنظر ناک اوت شده و تکون نمیخوره . بیگ شو سینا رو بلند میکنه و بهش چوکسلم میزنه . کاور میکنه ، یک..دو..سه .
برنده ی مسابقه ، بیگ شو
بعد از مسابقه ، تماشاگرا ساکت هستن و از اینکه سینا باخته ناراحتن . بعد از چند ریپلی برمیگردیم . اج میره داخل رینگ و به سینا میگه که کمربند سنگین وزن مال خودشه .
-----------------------------------