سلام توی یکی از مراحل اگه از توی خیابون برین فکر کنم این ارور رو میداد. از توی پنجره کنار خیابون که شکسته برین
سلام توی یکی از مراحل اگه از توی خیابون برین فکر کنم این ارور رو میداد. از توی پنجره کنار خیابون که شکسته برین
کسی نبود؟![]()
سلام بچه ها
کرک لن بازی اومده
تاریخ مشخصی داره واسه ریلیز
نه اضافه نمیشه !
فقط چندتا مپ اضافه میشه
سلام دوستان گلم.یک موضوعی هست که تا حالا کسی بهش نپرداخته یا حداقل من ندیدم.موضوعی که میخوام بگم در مورد spec ops هستش.من 2 تا سیستم دارم که با هم به صورت شبکه بازی میکنیم.یکی رنکش 33 هستش.وقتی فایل های سیو رو تو اون یکی سیستم میریزم.رنک قسمت spec ops همون یک میمونه.نسخه قبلی اینطور نبود و میشد از سیو دیگران استفاده کرد ولی تو این یکی کاری کردن که رنک تغییری نمیکنه.دوستان عزیزم اگر کسی راهی بلده به ما هم بگه تا دعاش کنیم.![]()
یه سوال
بعد از نصب وقتی میخوای وارد محیط بازی بشی، زده که Resume Game
کسی امتحان کرده که بازی تازه نصب شده Resume Game ش واسه چیه دیگه؟
Last edited by alpha007; 05-01-2012 at 20:10.
مگه میشه ؟
خب وقتی میری سیو میکنه این گزینه فعال میشه
راستی یه سوال من خیلی کم بازی میکنم قسمت داستانی رو دو با رو معمولی و ورترن رفتم قسمت اسپک اوپس چجوریه؟
جریان این بازی چیه راستی ؟؟ من اون قسمت campaign رو تا 50.70% رد کردم دیگه تموم شد. واقعا دیگه تموم شده بازی یا ادامه داره؟
این دوتا گزینه speclal ops و multiplayer چی هستن؟
برای منم اولش که نصب کردم همینطوری بود،انگار یکی قبلا یکمشو رفته!!فکر کنم حدودا 0.7 درصد رفته بود،دقیق عددش یادم نیست،ولی خیلی نبود....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)