داش این لینک مشکل داره از یه جادیگه آپ کن لطفا![]()
داش این لینک مشکل داره از یه جادیگه آپ کن لطفا![]()
دوستان من تازه نشستم پشت ماشین
میشه یه راهنمایی کلی بکنید چه جوری برم از بانک وام بگیرم چه جوری راننده استخدام کنم و چه جوری گاراژ بخرم
این مد روامتحان کردم محدودیت سرعت رو برنمیداره و لی حالت حرکتی کامیون رو واقعی تر میکنه
اینم یه ترینر پوله برای کسایی ک نیاز دارن ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول از همه شما مقدار پول کمی دارید که با کار کردن روی ماشین های شرکت های مقداری پول به دست می یاری بعدش بانک بهت یه پیام میده که میتونی یه وام برداری.
بعد از این که وام رو برداشتی باید اقساطش رو به صورت روزانه سر ساعت 12 پرداخت کنی(خودش از پولت کم میکنه)
بعد یه ماشین کلاس c میخری و با هاش شروع میکنی به بار بردن (زمانی ماشین از خودته سود پولت بیشتره)
بعد از پند روز کار کردن و پرداخت اقساط وامت بانک یک پیام دیگه بهت میده که میتونی یک وام بیشتری برداری .
بعد از گرفتن وام یه گاراژ بخر با یک ماشین و یک راننده تا برات شروع کنه به کار کردن
(سعی کن شهر اصلیتو توی آلمان باشه چون شهرا به همدیگه نزدیک تره میتونی زود تر پول به دست بییاری.
داش اگه سوال دیگه ای داشتی در خدمتم.
شما تنظیمات کیلومتر سنج زو روی مایل تنظیم کردی
55 مایل میشه 90 کیلومتر
دوست عزیز ممنون از توضیحاتت
فقط یه سوال
بعد از گرفتن وام یه گاراژ بخر با یک ماشین و یک راننده تا برات شروع کنه به کار کردن
چه جوری گاراژ و راننده بگیرم خودش بهم پیغام میده یا باید جایی برم بخرم
مود دود برای این بازی هنوز نیومده؟
بچه ها من وقتی میخوام گاراژ بخرم یا همون upgrat کنم پیش نمایش گاراإ و نشون میده بعد از بازی میپره بیرون واین صفحه باز میشه
لطفا یه بامعرفت راهنماییم کنه
![]()
طبق حساب و کتاب من اگه کسی بخواهد به لول 25 برسد باید تقریبا 280 تا بار با مسافت بیشتر از 200 کیلومتر رو برسونه به مقصد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)