تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 555 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

آره الان گوشی ها جدید ( حتی یه سری قدیمیها مثل n97 از این پرت استفاده میکنن!

راستی اون دو موردی هم که توی پ.خ. بهت گفتم رو هم چک کردی؟!
    بله دوست عزیز چک کردم و ممنون در مورد نظراتت.

در مورد سوال cpu که پرسیدید من تحقیق که کردم تو اینترنت دیدم که هر core برا خودش جداگانه 1.2 گیگاهرتز سرعت داره و در مجموع میشه 2.4 گیگاهرتز.حالا اگه شما هم این مورد رو بررسی کردید اینجا تو فوروم قرار بدید تا بچه ها استفاده کنند ممنونم

در مورد اون میکروفون که فرمودید این میکروفون برای noise cancellation هستش تا اونجا که من تحقیق کردم صداهای اضافه محیط رو میگیره تا کیفیت خروجی صدا صحبت طرف مقابل بهتر بشه.میشه به عنوان استریو هم ازش استفاده کرد ولی این مورد دوم رو دقیقا نمیدونم

ممنون از اینکه ریویومو دیدید

ممنون و موفق باشید

---------- Post added at 03:06 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------

ممنون ازت منتظر ريويو 2 هستيم
    كارت الي بود اينو بايد تو يوتيو بزاريم
    خواهش میکنم شما لطف داری.

ریویو دومم هم به زودی اماده میشه

ممنون و موفق باشید
    Last edited by kissyou; 14-06-2011 at 15:05.

2. 5 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohammadsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

kissyou جان واقعا شرمنده كردي
    فقط تو ريويو دوم كيفيت عكاسي،گالري،نمايش دادن فيلم هاي 1080p ،بازي ها و وال پيپر هاي live را هم لطف كن.
    بازم تشكر

4. 4 کاربر از mohammadsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

kissyouجان خیلی باهالی بابا..!!!!
    یه لحظه فکر کردم عادل فردوسی پور داره گزارش میکنه...!!!!

آقا راستی هن.ز جواب اون دوتا سوالی که دیشب پرسیدم رو ندادی ها!!!!
    درمورد تعداد کاراکتر های باقی مانده در نوشتن اس ام اس در حالت افقی qwerty(مثل همونی که در نوکیا هست)

و اینکه Delivery Report به چه صورت میاد؟مثل نوکیا به صورت هشدار میاد یا به صورت یک پیام اس ام اس مبنی بر Delivery report میاد؟

خوش به حالت...لابد شبها Galaxy S IIرو میگیری بقلت میخوابی آره...!!!؟
    من نوکرتم داداش لطف داری.بابا ما کجا عادل فردوسی پور کجا

در مورد سوالتون من اس ام اس چک کردم وقتی دکمه send رو زدم فقط نوشت که send شده و چیزی در مورد دلیوریش نیومد .شاید من باید گزینه خاصی رو فعال کنم.این گوشی هم انقدر دنگو فنگ داره که ادم نمیدونه برای چیزایی که میخواد باید کجا بره؟حالا من براتون بازم چک میکنم و یه تحقیق هم در این مورد میکنم

دوست عزیز من تحقیق کردم و در مورد دلیوری که گفتید به چه صورت میاد وقتی sms رو فرستادید همونجا یه صفحه زیر sms باز میکنه و میگه که sms شما دلیور شده

در مورد کارکترها من دقیقا متوجه منظورتون نشدم میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید؟

ممنون و موفق باشید
    Last edited by kissyou; 14-06-2011 at 14:39.

6. 6 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

kissyou جان واقعا شرمنده كردي
    فقط تو ريويو دوم كيفيت عكاسي،گالري،نمايش دادن فيلم هاي 1080p ،بازي ها و وال پيپر هاي live را هم لطف كن.
    بازم تشكر
    چشم محمد جان حتما این کارو میکنم و ممنون که ریویو من رو دیدی.

موفق باشی

8. 3 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت tizpardazesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

هر cpu برا خودش جداگانه 1.2 گیگاهرتز سرعت داره و در مجموع میشه 2.4 گیگاهرتز
    نه خير دوست من
    سرعت ها كه باهم جمع نميشن
    پردازش ها به صورت موازيه

10. 4 کاربر از tizpardazesh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

نه خير دوست من
    پردازش ها به صورت موازيه
    سلام دوست عزیز اگه بخواد همون سرعت 1.2 گیگاهرتز رو داشته باشه که میشه عین همون تک هسته ای ها.

اگه بخواد از قانون cpu های کامپیوترها و موبایلیتیها پیروی کنه تا اونجا که من میدونم cpu که به نام دو هسته ای باشه حالا هر cpu و هر نوعی که باشه هر core به طور جداگانه سرعت و قدرت خودشو داره.

اگه این طور باشه که شما میگید یه cpu چهار هسته ای 2 گیگاهرتزی کل سرعتش باید باشه 2 گیگاهرتز.در حالی که اینطور نیست و هر core مستقل از هم کار میکنه مگر در مواردی که برنامه بهشون دستور میده که کارها رو بینه خودشون تقسیم کنند که همون پردازش موازی میشه.

پردازش موازی تقسیم مثلا یک کار بین دو cpu هستش و این به معنی تقسیم سرعتشون با هم نیست که مثلا به گفته شما 1.2 گیگاهرتز بینشون تقسیم میشه.

اگر اشتباه میکنم و چیزی رو از قلم انداختم دوستان لطفا راهنمایی کنند تا هم من و هم دوستان اطلاعاتشون بیشتر شه

ممنون و موفق باشید

12. 5 کاربر از kissyou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

kissyou جان ممنون از ریویو خوبت.منتظر بعدیش هستیم!

من سوال هام رو دوباره تکرار می کنم ممنون میشم اگه شما یا جناب ninja یک بررسی بفرمایید:

اول این که اگه از یک هندزفری دیگه استفاده کنیم نمیشه مثل آیفون از کنترل های روی اون (play,pause,volume,...) استفاده کرد؟

دوم این که آیا دوستان مشکل wake delay که بعضا تو سایت های خارجی بهش اشاره شده رو تجربه کردند؟

سوم این که آیا از vpn میشه راحت استفاده کرد؟مشکل قطعی مکرر نداره؟

14. 2 کاربر از lord69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Bahman.M86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In Your Heart

پيش فرض

نه خير دوست من
    پردازش ها به صورت موازيه

دقیقا..!!!
    ببینید Dual Core یعنی دوهسته ی موازی ....
    اینطوری نیست که مثلا هسته ی اول 1200کار کنه و بعد هسته ی دوم بیاد و دستش رو بگیره و سرعت هسته ی اول رو به 2400برسونه...
    توجه کنید که سرعت بالایی که در Galaxy S II میبینید مربوط میشه به همکاری دوهسته در پردازش با سرعت 1200 نه سرعت مجموع دوهسته با سرعت2400...این دوتا خیلی باهم فرق دارند
    یه چیزی رو درمورد Microprocessor بدونید که همیشه x+x از 2x بهتر کار میکنه اگه کسی بخواد مفصل تر هم توضیح میدم ولی فقط همین قدر بدونید اگه Galaxy S II رو با تک هسته ی 2400 مگاهرتزی میساختند عمر باتری نصف میشد و تازه گرماش هم دوبرابر میشد وطوری که ممکن بود به سایر قسمتهاش آسیب برسونه
    مطمئن هستم که در آینده CPUهایی با Clock Rate بیشتری خواهند ساخت ولی اون موقع تمهیداتی درنظر میگیرند که مشکل گرما و باتری رفع بشه البته الان با این 1200مگاهرتز مشکل گرما و مصرف بالای باتری به چشم نمیاد

ببینید خلاصه بگم سرعت دوهسته با تک هسته خیلی تفاوتی نمیکنه فقط و فقط فرقش اینه که دوهسته ای باعث میشه گوشی بسیار روانتر کار بکنه و Delay نداشته باشه

این گرمایی که شما با دردست گرفتن gs2 احساس میکنید مربوط میشه به 1200 نه به 2400...!مثلا اگه 1200باعث بشه دما به xبرسه دوهسته بودن فقط کمی گرما رو از xبیشتر میکنه...اما گرمای 2400 نزدیک به 2x میرسه

درتایید حرفهام هم باید بگم شرکت اینتل از بعداز Pentium4 دیگه Clock Rate رو بالا نبرد و به جاش تعداد هسته ها رو افزایش داد و در سری Core-i7تا 12هسته با سرعت حدود3200MHz رسوند تا هم گرما کمتر بشه و هم مصرف کمتر بشه

اگه قرار بود بجای 12هسته ی 3.2GHz یک سی پی یو 38.4 گیگاهرتزی قرار میداد که باید یه کولر کوچیک داخل کیس جاسازی میکردند و ....

خلاصه ی حرفهام اینه
    2X GHz Single Core SPEED > X GHz Dual Core SPEED
    2X GHz Single Core OVERALL PERFORMANCE =< X GHz Dual Core OVERALL PERFORMANCE
    Last edited by Bahman.M86; 14-06-2011 at 15:22.

16. 9 کاربر از Bahman.M86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

ببینید دوستان فرکانس یا بسامد یه چیز مشخصه و هممون مفهموش رو میدونیم
    حالا اگه دوتا هسته با فرکانس 1200 مگاهرتز رو با هم داشته باشیم فرکانسشون با هم جمع نمیشه چون میدونیم فرکانس چیه و چجوری افزایش یا کاهش پیدا میکنه
    ولی مهم کارایی هست که یه سی پی یو 2 هسته ای 1200 مگاهرتزی 2 برابر یه سی پی یو تک هسته ای 1200 مگاهرتزی کارایی داره
    اینکه بعضی دوستان فکر میکنن دوتا 600 هست اشتباهه و هر هسته دارای فرکانس 1200 هست

18. 3 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

پاک شود...........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •