تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 303 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز شاید یکم تیک ها کمتر شد ولی عوضش تصاویر هم سایه داره و هم اعصاب خوردیش سر اینه که توپ چندتا میشه و آدم گیج میشه

راستی میشه رو دستگاه آفلاین هم برنامه نصب کرد؟
    دوست عزیز

بجز فریمور هیچ برنامهای را نمی شود آفلاین نصب کرد. و اینکه تیک دارید هر چقدر سرعت حرکت شفاف یا همان Clear Motion Rate شما عددش بالا باشد شما از کیفیت تصویر بهتری برخوردار می شوید که برای تلویزیون شما 100 است و سیستم شما بیشتر از این جواب نمیدهد به قول قدیمیا هر چه پول بیشتر بدی بیشتر آش می خوری و همان طور که کفتم ولی شما گوش نکردید و جواب ندادید آیا در فیلمهای اکشن و پر تحرک که با دی وی دی یا سینما خانگی نمایش می دهد باز این تیکها را دارید یا نه ممکن است به آن پخش کننده هایتان هم ربط داشته باشد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان عزیز من ua46d6960 دارم و ازش راضیم

البته هنوز مشکل تیک تیک زدن تو فوتبال رو دارم که با راهنمایی دوستان یکم بهتر شد

اما میخوام بدونم کسی برنامه یا بازی داره واسه نصب کردن روش؟
    کلا اگه دوستان اطلاعات مفیدی دارن خ خ خ خ خ خ ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوست عزیز

بجز فریمور هیچ برنامهای را نمی شود آفلاین نصب کرد. و اینکه تیک دارید هر چقدر سرعت حرکت شفاف یا همان Clear Motion Rate شما عددش بالا باشد شما از کیفیت تصویر بهتری برخوردار می شوید که برای تلویزیون شما 100 است و سیستم شما بیشتر از این جواب نمیدهد به قول قدیمیا هر چه پول بیشتر بدی بیشتر آش می خوری و همان طور که کفتم ولی شما گوش نکردید و جواب ندادید آیا در فیلمهای اکشن و پر تحرک که با دی وی دی یا سینما خانگی نمایش می دهد باز این تیکها را دارید یا نه ممکن است به آن پخش کننده هایتان هم ربط داشته باشد.
    خ خ خ ممنون دوست عزیز ولی چرا مشکل تو دستگاه های دیگه نیست؟منظورم الجی و سونی و ......
    نه دوست عزیز من تو فیلم و انیمیشن های با کیفیت خ خ خ خ به ندرت این مشکل رو دارم اما بعضی شبکه ها مثل ورزش و ام بی سی فارسی و شبکه هایی که فوتبال پخش میکنن دارم

من وقتی کلیپ های تست تصویر یا از این قبیل رو میبینم واقعا لذت میبرم و مشکلی ندارم اما این فوتبال کلافم کرده

خ خ خ خ ممنون که همیشه راهنما هستین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز
    اول همیشه مدل تلویزیونتان را کامل بنویسید تا بشود رهنمایی تان کنیم برفرض اینکه مدل شما همان بالای باشد. این آدرس سایت.

مدل 5560 نام گذاری ایران مدل اصلی
    UA40EH5300W

اینم سایت آفریقای جنوبی به زبان فرانسه که می توانید فریمور تلویزیونتان را دانلود کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم سایت فارسی

و اینکه مدل های 3D یا همان سه بعدی از سری 6 به بعد هستند.واینکه بعضی از مدلها را میشود باهم ست کرد این کار ریسک زیادی دارد . چون هم مین بورد و هم پاور سوپلای مدلها باید مشخصات فنی آنها با هم نزدیک باشد.و یا منطبق
    ممنون از پاسخ گویی مدل تلوزیون 32EH5560 است این که شما دادین 40 تو سایتش 32 پیدا نکردم
    یه سوال دیگرهم ایا می شود با پخش دیجتال که روی خود تلوزیون هست برنامه ها رو ضبط کرد ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون از پاسخ گویی مدل تلوزیون 32EH5560 است این که شما دادین 40 تو سایتش 32 پیدا نکردم
    یه سوال دیگرهم ایا می شود با پخش دیجتال که روی خود تلوزیون هست برنامه ها رو ضبط کرد ؟
    دوست عزیز
    خیر چون تلویزیون شما PVR ندارد. و اینم سایت آفریقای جنوبی همان طور که گفتم معادل هم نام فارسی آن

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خ خ خ ممنون دوست عزیز ولی چرا مشکل تو دستگاه های دیگه نیست؟منظورم الجی و سونی و ......
    نه دوست عزیز من تو فیلم و انیمیشن های با کیفیت خ خ خ خ به ندرت این مشکل رو دارم اما بعضی شبکه ها مثل ورزش و ام بی سی فارسی و شبکه هایی که فوتبال پخش میکنن دارم

من وقتی کلیپ های تست تصویر یا از این قبیل رو میبینم واقعا لذت میبرم و مشکلی ندارم اما این فوتبال کلافم کرده

خ خ خ خ ممنون که همیشه راهنما هستین
    دوست عزیز پس نتیجه اینکه تلویزیون شما مشگلی ندارد و مشگل شما همان دستگاه دیجیتال و م ا ه و ا ر ه تان است که مشگل ساز گاری با تلویزیون تان را دارد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boushvek's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Jupiter

پيش فرض

سلام
    تو تلویزیون ال ای دی سامسونگ مدل ua46d8880ym که البته تو ایران به این نام هست و اسم جهانیش d8000 هست وقتی تنظیمات تصویر رو عوض میکنم مثلن حالت تصویر رو استاندارد انتخاب میکنم یا حتی مثلن وقتی صرفه جوئی انرژی رو هم فعال میکنم بعد از حدود ده پونزده دقیقه مجدد خود به خود روی حالت پویا میره! از همون استفاده اول هم همینطوره. تو منوهاش هم گزینه فکتوری ریست پیدا نمیکنم! البته کد ورود به منوی مخفیش رو هم بلد نیستم که ببینم اونجا ریست فکتوری داره یا نه. کسی میدونه مشکل از کجاست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خوب ما که LED نداریم چیکار کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(به غیر از خرید گیرنده )

آقا مرسی. ولی بازم درست نشد .انگار که کالیبراسیون چیزی غیر از این تنظیماته فکر کنم دیگه درست نشه.آقا پروگرام کردن چه طوره ؟ ببرم نمایندگیش میتونه درست کنه؟

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    تو تلویزیون ال ای دی سامسونگ مدل ua46d8880ym که البته تو ایران به این نام هست و اسم جهانیش d8000 هست وقتی تنظیمات تصویر رو عوض میکنم مثلن حالت تصویر رو استاندارد انتخاب میکنم یا حتی مثلن وقتی صرفه جوئی انرژی رو هم فعال میکنم بعد از حدود ده پونزده دقیقه مجدد خود به خود روی حالت پویا میره! از همون استفاده اول هم همینطوره. تو منوهاش هم گزینه فکتوری ریست پیدا نمیکنم! البته کد ورود به منوی مخفیش رو هم بلد نیستم که ببینم اونجا ریست فکتوری داره یا نه. کسی میدونه مشکل از کجاست؟
    تو منوی سیستم -> وصل و پخش -> حالت نمایش: نمایش در منزل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست عزیز

ایمیلتان را چک کنید

آقا پروگرام کردن چجوریه؟ ببرم نمایندگی میتونه درستش کنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •