تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 227 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

حرف حساب جواب نداره.باهات موافقم.
    ولی فراموش کردی که ریپر ها تو این چرخه موقتا شکست خوردن و باز هم ارگانیک ها ماشین هایی خواهند ساخت.شپرد فقط کار ریپر ها تو این
    چرخه به تعویق انداخت.
    نه دیگه ریپر ها کلا قضیشون تموم شد. با اتصال crucible به catalyst فرصت جدیدی ایجاد میشه. همون طور که کاتالیست گفت هیچ اورگانیکی پاش به اینجا نرسیده بود. و این نشون میده که دیگه چاره ما برای جلوگیری از هرج و مرج بدرد نمیخوره .با سه گزینه ای که یمیزاره جلوت سرنوشت ریپر ها مشخص میشه. یا نابود میشن که جدا از مرگ سینتتیک ها در آینده و ساخت سینتتیک های جدید باید تلاش شه تا مثل گت ها و ایدی صلح طلب باشند وگرنه این چرخه ریپر های جدید رو میسازه!

اگر کنترل هم شه که خود شپرد میدونه باید چیکار کنه.و احتمالا دیگه هرج و مرج نشه و با تلفیق هم که دیگه نیازی به ریپر نیست چون همه فرم ریپرهارو دارند. نیمه روباتیک نیمه اورگانیک

2. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نه دیگه ریپر ها کلا قضیشون تموم شد. با اتصال crucible به catalyst فرصت جدیدی ایجاد میشه. همون طور که کاتالیست گفت هیچ اورگانیکی پاش به اینجا نرسیده بود. و این نشون میده که دیگه چاره ما برای جلوگیری از هرج و مرج بدرد نمیخوره .با سه گزینه ای که یمیزاره جلوت سرنوشت ریپر ها مشخص میشه. یا نابود میشن که جدا از مرگ سینتتیک ها در آینده و ساخت سینتتیک های جدید باید تلاش شه تا مثل گت ها و ایدی صلح طلب باشند وگرنه این چرخه ریپر های جدید رو میسازه!

اگر کنترل هم شه که خود شپرد میدونه باید چیکار کنه.و احتمالا دیگه هرج و مرج نشه و با تلفیق هم که دیگه نیازی به ریپر نیست چون همه فرم ریپرهارو دارند. نیمه روباتیک نیمه اورگانیک
    در صورت نابود کردن ریپر ها منظورم بود.
    فکر نکنم تلاش بشه که ماشین های جدید صلح طلب باشن.

4. این کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sirchicco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    No Idea

پيش فرض

اینقدر می گفت بزرگترین Fleet گالکسی رو دارنو رو همشونم توپ بستن در حد المپیک، همش 550 تا

Gethها که 755 تا به war assets اضافه می کنن!

یه سوال دیگه:
    برای پایان بازی Total War Assets تاثیر گذاره یا Efective؟

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

اینقدر می گفت بزرگترین Fleet گالکسی رو دارنو رو همشونم توپ بستن در حد المپیک، همش 550 تا

Gethها که 755 تا به war assets اضافه می کنن!

یه سوال دیگه:
    برای پایان بازی Total War Assets تاثیر گذاره یا Efective؟
    Effective
    بدون مولتی ردینس رو 50 درصد هست که total war asset هات رو نصف میکنه میشه Effective

7. 2 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

تازه باری رو تموم کردم کلی سوال دارم :

محتوای مخفی: خطر 
    1.اندروسون اونجا چه کار میکرد ؟؟
    2.ایلوسیس من چی میگفت ؟؟
    3.این کاتالیسته چی بود ؟؟به چه دردی میخورد ؟؟
    4.اون دوتا قسمت که شپرد به یکیش تیر اندازی کرد چیه ؟؟
    5.من همه چی رو نابود کردم ...زمین و هوا و همه ...این چه فایده ای داره ؟؟
    6.از سفینه بعد از سقوط برای من جوکر و جاویک و اشلی خارج شدن ...چرا اینا فقط ؟؟؟بقیه چی شدن ؟؟

ببخشید تینقدر این نسخه ای که گرفتم زبانش تغییر میکرد که هیچی از اخرش نفهمیدم ...
    یکی از دوستان قشنگ و کامل اینا رو بگه !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان دوستان یک خبر خوب

شپرد توی مرحله آخر نمیمره زنده میمونه جدی میگم من فیلمش رو دیدم وکسانی که از توی سفینه بعد از فرود اومدنش روی اون کره بیرون میان : خلبان صفینه به نام JOKER و اون منشی صفینه که اسمش رو نمیدونم همون زنه که کنار GALLXC MAP هستش و بعد از اون هم GURASS همون که قیافش شبیه ملخ میمونه که یک نوار آبی رنگ هم روی یک چشمش هست از صفینه بیرون میاد و زنده میمونن ولی فکر کنم بقیشون میمرن .
    ولی در آخرین لحظه شپرد رو نشون میده که روی زمین افتاده و زیر آوار گیر کرده و یک دفعه بهوش میاد باور کنید جدی میگم من که از آخرش خیلی خوشم اومد واقعآ که حماسی بود

10. این کاربر از K.ATOMIC.S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تازه باری رو تموم کردم کلی سوال دارم :

محتوای مخفی: خطر 
    1.اندروسون اونجا چه کار میکرد ؟؟
    2.ایلوسیس من چی میگفت ؟؟
    3.این کاتالیسته چی بود ؟؟به چه دردی میخورد ؟؟
    4.اون دوتا قسمت که شپرد به یکیش تیر اندازی کرد چیه ؟؟
    5.من همه چی رو نابود کردم ...زمین و هوا و همه ...این چه فایده ای داره ؟؟
    6.از سفینه بعد از سقوط برای من جوکر و جاویک و اشلی خارج شدن ...چرا اینا فقط ؟؟؟بقیه چی شدن ؟؟

ببخشید تینقدر این نسخه ای که گرفتم زبانش تغییر میکرد که هیچی از اخرش نفهمیدم ...
    یکی از دوستان قشنگ و کامل اینا رو بگه !!
    اندرسون هم جزو تیمی بود که به سمت کاندویت میرفتند تا به سیتادل برسند.اون زودتر از شپرد تلپورت میشه.

2- ایلوسیو من توضیح میداد که بهتره ریپرهارو کنترل کنیم. تکنولوژی که به اسنان ها هدیه میشه پس از کنترل انسان هارو یکه تاز کهکشان میکنه. اما شپرد و اندرسون بهش میگفتند که حرفش درست نیست و ذهنش درحال کنترل توسط ریپرهاست.

3-کاتالیست به نوعی صاحب ریپر ها بود که برات توضیح میده علت حضور ریپرهارو.

4- 3 قسمته. انتخاب های شپرد. سمت راست تخریب ریپر ها سمت راست کنترل ریپر ها و وسط تلفییق اورگانیک و سینتتیک و ایجاد یک dna جدید

5- شما war asset کمی داشتی که باعث شده همه چی نابود بشه . با وار است بالا زمین سالم میونه فقط مس ریلی ها منفجر میشند و شپرد هم اگر وار استی بالای 5000 داشته باشی زنده میمونه(شما معلومه وار است کمی داشتی که گزینه وسط رو هم نداشتی)

6- بقیه هم زندن چون معمولا به صورت رندوم خارج میشن همیه جوکر + love interest + یکی دیگه. حتی در گزینه تخریب بعضی ها دیدن که ای دی هم زنده در اومده. ولی کلا نشانه اینه که یاران شپرد زندن.

12. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من هم یک مقایسه ای مثل مقایسه حامد جان میکنم ولی بدون جلوه های ویژه

امتیاز ها هم با این صورت طبقه بندی میشه

مس افکت 1
    مس افکت 2
    مس افکت 3

گیم پلی:

8
    9.5
    9.5
    داستان

10
    8
    9
    گرافیک

7
    10
    9
    موسیقی و صدا

9
    10
    10
    شخصیت پردازی

9
    9.5
    8.5
    سکانس های احساسی

8
    10
    8.5
    المان های RPG

9.5
    8
    8.5
    هوش مصنوعی

7
    8.5
    9

درکل

8.5
    9.2
    9

این نظرات من بود البته در مقایسه هر سه بازی با هم ورگنه اگر قرار نبود مقایسه ای بین 3 بازی باشه و به هر کدوم امتیاز جداگانه ای قرار بود داده باشه نمره ها بالاتر میرفت

14. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

ببخشید من چند تا سوال داشتم جمع کردم با هم بپرسم:
    1-آخر بازی چه بلایی سر سیتال و مردمش و هکت میاد بعد از این که منفجر میشن؟

2-چرا بین یه سری از نژادا فقط یه نوع جنسیت بود..مثلا آساریها فقط زن بودن..یا تاریانها فقط مرد بون؟

3-تو مرحله ی حمله ی سربروس به سیتال اگه تین و کیراهه جفتشون زنده باشن.اون وقت چه اتفاقی میفته؟

4-یه کهکشانی بود تو گالکسی مپ که روشن خاموش میشد ..روش نوشته بود Aequitas و وقتی رو اون سیاره ی مخصوصش میرفتی و اینتر رو که میزی چیزی خاصی مثلا land نداشت..اون چی بود؟ و این که آخرای بازی یه چند تایی کهکشان رو گالکسی میان که اصلا نمیشه انتخابشون کرد..چرا؟

5-این رپیرها از خودشون ارده داشتن و مستقل بودن یا همون کتلیست اونارو کنترل میکرد؟ینی میخوام بدونم اینا هر کوم یه وسیله بودن یا یه موجود زنده بودن و مثلا با این هیکل گنده چه کارای از دستشون بر میومد..و اصلا از کجا اومده بون..
    ---------
    در آخر هم دوستان بی زحمت هواسشون به مولتی پلیر باشه اگه کرک مرکی اومد میشد مفتی بازی کرد مثلا توسط استیم یا گارنا یا ...حتما خبر بدن مارو فراموش نکنن

16. این کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببخشید من چند تا سوال داشتم جمع کردم با هم بپرسم:
    1-آخر بازی چه بلایی سر سیتال و مردمش و هکت میاد بعد از این که منفجر میشن؟

2-چرا بین یه سری از نژادا فقط یه نوع جنسیت بود..مثلا آساریها فقط زن بودن..یا تاریانها فقط مرد بون؟

3-تو مرحله ی حمله ی سربروس به سیتال اگه تین و کیراهه جفتشون زنده باشن.اون وقت چه اتفاقی میفته؟

4-یه کهکشانی بود تو گالکسی مپ که روشن خاموش میشد ..روش نوشته بود Aequitas و وقتی رو اون سیاره ی مخصوصش میرفتی و اینتر رو که میزی چیزی خاصی مثلا land نداشت..اون چی بود؟ و این که آخرای بازی یه چند تایی کهکشان رو گالکسی میان که اصلا نمیشه انتخابشون کرد..چرا؟

5-این رپیرها از خودشون ارده داشتن و مستقل بودن یا همون کتلیست اونارو کنترل میکرد؟ینی میخوام بدونم اینا هر کوم یه وسیله بودن یا یه موجود زنده بودن و مثلا با این هیکل گنده چه کارای از دستشون بر میومد..و اصلا از کجا اومده بون..
    ---------
    در آخر هم دوستان بی زحمت هواسشون به مولتی پلیر باشه اگه کرک مرکی اومد میشد مفتی بازی کرد مثلا توسط استیم یا گارنا یا ...حتما خبر بدن مارو فراموش نکنن
    1- طبق گفتهبایو ور مردم سیتادل اتفاقی براشون نمی افته و کل سیتادل نابود نمیشه. هکت و باقی مشخص نیست و تو dlc بازی گفته میشه ولی زندن احتمالا و از محل حادثه فرار کردن

2-آساری ها فقط جنسیتشون زنه. در مورد باقی اولا نیازی نبود دوما هزینه کافی برای طراحی نداشتند.

3-کیراهه جزو وار است حساب میشه و تین هم میمیره

4-اون یک مرحله جانبی بود که با پراب انداختن و پیدا کردن باز مااندگان انجام میشد وقتی به الکوری که در سیتادل امبسیس هست بری بگی مرلحله انجام میشه( بعد از مرحله تسیا قابل دسترسیه) . اون ها همبعدا طی dlc قابل دسترسی میشن. مثلا یکی از dlc ها به نام retake omega که بعدا عرضه میشه.

5- توضیح کاملی بازی نداده. ولی مثل گت ها که اگر برای خودشون آزاد هم باشن بازهم به یک سروری وصل هستند احتمالا ریپر ها هم اینطورین

18. 2 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •