نظرتون در مورد خرید سهام بانک آینده چیه؟؟؟
نظرتون در مورد خرید سهام بانک آینده چیه؟؟؟
ممنون دوست عزیز روز شمار میخوام حتما عضو شتاب باشه و شعبه زیاد داشته باشه.
بانک آینده همون تات هست که با دو تا موسسه ادغام شده. همون طور که میدونین تات با حاشیه های فراوانی کارش رو شروع کرد و با بدنامی مجبور به ادغام شد. درسته که با انجام ادغام البته اگر بطور واقعی انجام بشه از نظر تعداد شعب بزرگترین بانک خصوصی خواهد شد(به دلیل تعداد زیاد شعب دو موسه دیگر) لیکن به جهت بدنامیش بعیده بتونه پابگیره. من که یه ریال سمتش نمیبرم.
ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2
دلیل بدنامیش چی بود؟
من امروز یه حساب روزشمار تو بانک دی باز کردم همون لحظه هم کارتش رو برام صادر کرد
سلام دوستان
من چند روز پیش از درگاه بانک ملت یه حساب دانشگاه یه پولی واریز کردم
بعد نوشت (خلاصه اش رو مینویسم)
"کاربر گرامی شما در قرعه کشی برنده شدید،برای دریافت به سایت بانک ملت مراجعه کنید"
مبلغ جایزه رو هم نوشته 20 تومن
خوب حالا کجای سایت میشه برای دریافتش اقدام کرد؟
من همچین چیزی ندیدم اصلا تو سایت
+++++++++++++++
این بخش باشگاه مشتریان بانک ملت هیچ رقمه برای من باز نمیشه با هیچ مرورگری! فایرفاکس اپرا اینترنت اکسپلورر رو تست کرد
درحالی که بخش اینترنتی سایت بانک ملت خیلی سریع و راحت باز میشه کسی میدونه جریانش چیه؟
اینجا راحت باز میشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اینو هرکار می کنم باز نمیشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
بانک تات بدون هیچ حاشیه ای کار خودش رو شروع کرد و در مدت اندکی تونست سپرده های زیادی رو جذب کنه بطوری که هم مشتریان بانک از عملکرد بانک راضی بودند و هم سهامدارانش.
پای هیچ بدنامی که واقعا سایر بانک های (چه دولتی و چه خصوصی) کشور از آن مبرا باشند در میان نبوده و داستان منحل شدن بانک تات صرفا یک تسویه حساب قوم و قبیله ای بوده در چارچوب قانون!
داستان مفصلی داره و خارج از حوصله لیکن نمیدونم شما به عنوان یکی از مشتریانش دارید اینطور از این بانک بدگویی میکنید یا به عنوان سهامدار.اگر مشتری این بانک بوده اید دقیقا مشخص کنید که چه مشکلاتی داشته اید واگر سهامدارید که حوزه بحث متفاوت خواهد بود.
الکس جان فکر میکنم کلا سرویس دهنده ی اینترنتت دچار مشکل شده ( + دیر لود شدن ) چون من به راحتی میتونم وارد باشگاه مشتریان ملت بشم /
باشگاه مشتریان یه بخشی داره به نام پاداشها فکر کنم از اونجا باید پیگیری بکنی![]()
آیا با خدمات غیر حضوری بانک صادرات میشه در روز یه میلیون تومان حواله پایا زد البته من دستگاه توکن ( رمزیاب) نمی خوام بگیرم
سلام دوستان صبح به خیر یه سوال داشتم که به زیان کاملا ساده میپرسم و لطفا هر کس که میدونه به زبان کاملا ساده توضیح بده هر کس هم تجربه شو داشته لطفا توضیح بده ( از وب سایت های موسسه های بانکی و بانک های خصوصی و دولتی کپی و پیست نکنید چون خوندم ولی متوجه نشدم ) من سه میلیون تومان پول دارم میخوام در یکی از بانک های خصوصی یا موسسه های معتبر حساب بلند مدت 1 ساله باز کنم و سود 20 تا 23 درصد بگیرم ولی همون روزی که حساب میخوام باز کنم 1 وام دو میلیون و نیم رو روی همون پول خودم وام بگیرم و در مدت نهایت 1 ماهه وام رو بگیرم... حالا میخوام بدونم که بعد از گرفتن وام باز هم روی اون 3 میلیون تومنی که خوابوندم تو حساب سود 20 تا 23 درصد رو میدن یا قطع میشه؟؟ و اون وامی که گرفتم چقدر سودش میشه؟ وبعد از یک سال میتونم پولی که خوابوندم برای گرفتم وام میتونم برداشتش کنم به جاش یه ضامن معتبر به بانک معرفی کنم؟
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)