تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 4105 اولاول ... 751251651711721731741751761771781791852252756751175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

آقا کسی نیست که مشکله منو داشته باشه و کارشو انجام داده باشه .من سه برادرم خدمت کردن ولی بدلیل مشکل خانوادگی مدارکشونو بهم نمیدن.اگه ککسی اطلاعاتی داره که بنظرش میتونه کمک من باشه ازش ممنون میشم که بهم بگه.با تشکر

آخر فروم باز HITB0Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

دوره قبل من سیرجان بودم ( بهمن )
    بد نیست ولی خوب اول اینکه مدرکت چیه دوم اینکه اگه رفتی سعی کن هرچی فرمانده میگه گوش کن تا بازداشتی نخوری!
    بدک نیست ولی هواش یکم بد بود واسه ما. شبا سرد در حدی که کلاه و دستکش باید دستت میکردی ، روزا گرم گرم که همینطوری عرق میکردی!
    خوراکی یکم با خودت ببر. بار زیاد هم اصلا با خودت نبر که به دردت نمیخوره. فوق فوقش لباس زیر! همین!
    اگه میتونی جوراب هم با خودت ببر( چیزی که خودم خیلی میگفتم کاشکی برده بودم. جوراباش بدرد نمیخوره . پات هم که همیشه تو پوتینه و جوراباش زود داغون میشه!!
    ممنون از جوابت
    شما هم نیرو دریایی بودی دیگه؟!
    من دیپلم هستم...البته روز تقسیم هم فقط دیپلم هارو فرستادن سیرجان...بقیه زیر دیپلم بودن!
    یعنی به غیر از لباس زیر , شال, کلاه و دستکش هیچ لباس دیگه ای نبرم!؟(مثلا تی شرت یا شلوار گرم کن یا حوله و...)
    خوراکی فقط یه مقدار آجیل و تخمه و...+کمی بیسکوییت گذاشتم.
    راستی تو گوگل مَپس فاصله تهران تا سیرجان رو 1200 کیلومتر زده!!!رو همین حساب فکر نکنم بیام مرخصی!به نظرت چطوری میتونم با خودم گوشی ببرم؟!کجا جاسازی کنم؟!
    بعد از آموزشی معمولا کجا میفرستن؟!من تک پسرم...میتونم برای تهران اقدام کنم؟!
    من حدودا تا 3 ساعت دیگه باید برم ...خواهشا زودتر جواب بده!هر چیز دیگه ای هم به ذهنت میرسه لطف کن بگو!
    شرمنده زحمت میدم...
    ممنون

3. این کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ممنون از جوابت
    شما هم نیرو دریایی بودی دیگه؟!
    من دیپلم هستم...البته روز تقسیم هم فقط دیپلم هارو فرستادن سیرجان...بقیه زیر دیپلم بودن!
    یعنی به غیر از لباس زیر , شال, کلاه و دستکش هیچ لباس دیگه ای نبرم!؟(مثلا تی شرت یا شلوار گرم کن یا حوله و...)
    خوراکی فقط یه مقدار آجیل و تخمه و...+کمی بیسکوییت گذاشتم.
    راستی تو گوگل مَپس فاصله تهران تا سیرجان رو 1200 کیلومتر زده!!!رو همین حساب فکر نکنم بیام مرخصی!به نظرت چطوری میتونم با خودم گوشی ببرم؟!کجا جاسازی کنم؟!
    بعد از آموزشی معمولا کجا میفرستن؟!من تک پسرم...میتونم برای تهران اقدام کنم؟!
    من حدودا تا 3 ساعت دیگه باید برم ...خواهشا زودتر جواب بده!هر چیز دیگه ای هم به ذهنت میرسه لطف کن بگو!
    شرمنده زحمت میدم...
    ممنون
    هیچی با خودت نبر. کلاه و دستکش و لباس زیر لباس رو حوله تنی و حوله ی کوچیک و مسواک و پودر رخت شویی شامپو ، صابون و شلوار چسبون که بپوشی زیر شلوارت(نمیدونم هوا گرم بشه بازم میدن یا نه )
    اینم که میگم خوراکی ببر با خودت چون روزای اول شاید راهت ندن بری از بوفه چیز میز بخری!
    بوفه اش زمان بر هست چون صفی هست. بخاطر این میگم.
    فاصله اش از تهران همین حدودا هست. شما 5 یا 6 عصر راه بیفتی اگه خوب بره واسه 8 صبح میرسی!
    گوشی رو بیخیال چون دم در دژبانی ازت میگیرن ولی خوب اگر روز ترحیص خواستی بری یه امتیاز داری که میتونی زودتر از بقیه به خونه زنگ بزنی !
    مرخصی شهرستان که اصلا دوره اموزشی نداره مگه میریزی ناجور داشته باشی. مرخصی ساعتی میتونی بگیری مثلا صبح تا عصر. اونم تا 5 عصر باید پادگان باشی!

یه چیز دیگه
    چون اونجا تلفن زدن و خرید کردن با کارت اعتباری هست سعی کن پول نقد نبری زیاد. کارتت رو پر کن ببر.
    -
    معمولا تقسیم کردنشون کیلویی هست.
    جاهایی که دارن از چابهار بندر عباس بندربوشهر جاسک خارک خود سیرجان خرمشهر رشت بندر انزلی نوشهر و تهران و یه جا دیگه !
    واسه ما 80 درصد افتادن چابهار و بندر عباس. منم بندر افتادم ولی واسه تک پسر بودن و بیماری پدرم واسه تهران انتقالی گرفتم!

5. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

هیچی با خودت نبر. کلاه و دستکش و لباس زیر لباس رو حوله تنی و حوله ی کوچیک و مسواک و پودر رخت شویی شامپو ، صابون و شلوار چسبون که بپوشی زیر شلوارت(نمیدونم هوا گرم بشه بازم میدن یا نه )
    اینم که میگم خوراکی ببر با خودت چون روزای اول شاید راهت ندن بری از بوفه چیز میز بخری!
    بوفه اش زمان بر هست چون صفی هست. بخاطر این میگم.
    فاصله اش از تهران همین حدودا هست. شما 5 یا 6 عصر راه بیفتی اگه خوب بره واسه 8 صبح میرسی!
    گوشی رو بیخیال چون دم در دژبانی ازت میگیرن ولی خوب اگر روز ترحیص خواستی بری یه امتیاز داری که میتونی زودتر از بقیه به خونه زنگ بزنی !
    مرخصی شهرستان که اصلا دوره اموزشی نداره مگه میریزی ناجور داشته باشی. مرخصی ساعتی میتونی بگیری مثلا صبح تا عصر. اونم تا 5 عصر باید پادگان باشی!

یه چیز دیگه
    چون اونجا تلفن زدن و خرید کردن با کارت اعتباری هست سعی کن پول نقد نبری زیاد. کارتت رو پر کن ببر.
    -
    معمولا تقسیم کردنشون کیلویی هست.
    جاهایی که دارن از چابهار بندر عباس بندربوشهر جاسک خارک خود سیرجان خرمشهر رشت بندر انزلی نوشهر و تهران و یه جا دیگه !
    واسه ما 80 درصد افتادن چابهار و بندر عباس. منم بندر افتادم ولی واسه تک پسر بودن و بیماری پدرم واسه تهران انتقالی گرفتم!
    خیلی آقایی میلاد جون
    فقط من درست متوجه نشدم که :هیچی با خودم نبرم یا همه اونایی که گفتی رو ببرم؟!؟
    در مورد کارت اعتباری اونجا کارتخوان یا ATM دارن که شما میگی با خودم ببرم؟مگه میشه با کارت عابر بانک تلفن هم زد؟!؟
    پس برای موبایل هم هیچ راهی نیست دیگه...
    ممنون

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من رفتم پلیس +10 گفتن که بهمون گفتن کسایی که سال 90 برا کسری اقدام میکنن رو فعلا نگیرید.
    خیلی اعصابم خرد شده. ما کلی دوندگی کردیم تا تونستیم مدارک پدرم رو پیدا کنیم . به چندین و چند نفر زنگ زدیم و برو و بیا و ...
    حالا یهویی برش داشتن.

این همه جا تو دنیا ما باید اینجا به دنیا می اومدیم...

8. این کاربر از farhad_persona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    هرجا که $ باشه!

پيش فرض

اگـر بار گــران بودیـــم,رفتیم//اگـر نا مهــربان بودیـــم,رفتیم

از همه دوستانی که تو این مدت منو راهنمایی کردن و بهشون زحمت دادم تشکر میکنم.
    امیدوارم هرجا اعزام میشید و یا هر جا هستید سلامت و خوش باشید

تا دو ماه دیگه خدافظ همگی

موفق باشید

10. 5 کاربر از HITB0Y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mortez maya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

میشه تک تک، سوالامو جواب بدین ؟

1- برای دیسک کمر آیا معاف پزشکی یا معاف از رزم میدن ؟
    2- معاف از رزمی رو توی کارت پایان خدمت درج می کنن ؟ (جایی خوندم یک کد می زنن روی کارت که یعنی معاف از رزم)
    3- معاف از رزمی مشکلی برای استخدام توی ادارات ایجاد می کنه ؟
    4- افتتاح حساب تو بانک سپه اجباریه ؟ اگه امریه بگیریم باز هم باید بانک سپه حساب باز کنیم یا اون سازمان با بانک دیگه ای کار خواهد کرد ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم.

یه شخصی پسر چهارم خانوادست و سه تا برادر بزرگتر داره که دو تا از برادرای بزرگترش خدمت کردند و کارت پایان خدمت دارن که یکی از اونا هم زمان خدمتش در زمان جنگ بوده
    و برادر سوم هم سربازیش رو خریده بوده

حالا پدرشون فوت کرده
    حالا در این حالت پسر چهارم کفیل مادرش میشه و از خدمت معاف میشه؟
    لطفا این سوال من رو هم جواب بدید.ممنون میشم

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

من رفتم پلیس +10 گفتن که بهمون گفتن کسایی که سال 90 برا کسری اقدام میکنن رو فعلا نگیرید.
    خیلی اعصابم خرد شده. ما کلی دوندگی کردیم تا تونستیم مدارک پدرم رو پیدا کنیم . به چندین و چند نفر زنگ زدیم و برو و بیا و ...
    حالا یهویی برش داشتن.

این همه جا تو دنیا ما باید اینجا به دنیا می اومدیم...
    فرهاد جان هنوز چیزی به نظرم قطعی نیست . من احتمال میدم فعلا متوقفش کردن تا قطعیش کنن بعد اعلام کنن . تاریخشون تا 89 بود و قبل از عید گفتن به کل تمدید میشه . معمولا قوانین جدید تا اردیبهشت دوباره ابلاغ میشه .
    امیدوار باش ( مثل خود من ! )

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من یه حساب قرض الحسنه تو بانک سپه باز کردم برای دریافت حقوق
    اگه خودشون عابر بانک می دن ببندمش
    نظرتون چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •