آقا کسی نیست که مشکله منو داشته باشه و کارشو انجام داده باشه .من سه برادرم خدمت کردن ولی بدلیل مشکل خانوادگی مدارکشونو بهم نمیدن.اگه ککسی اطلاعاتی داره که بنظرش میتونه کمک من باشه ازش ممنون میشم که بهم بگه.با تشکر
آقا کسی نیست که مشکله منو داشته باشه و کارشو انجام داده باشه .من سه برادرم خدمت کردن ولی بدلیل مشکل خانوادگی مدارکشونو بهم نمیدن.اگه ککسی اطلاعاتی داره که بنظرش میتونه کمک من باشه ازش ممنون میشم که بهم بگه.با تشکر
ممنون از جوابت
شما هم نیرو دریایی بودی دیگه؟!
من دیپلم هستم...البته روز تقسیم هم فقط دیپلم هارو فرستادن سیرجان...بقیه زیر دیپلم بودن!
یعنی به غیر از لباس زیر , شال, کلاه و دستکش هیچ لباس دیگه ای نبرم!؟(مثلا تی شرت یا شلوار گرم کن یا حوله و...)
خوراکی فقط یه مقدار آجیل و تخمه و...+کمی بیسکوییت گذاشتم.
راستی تو گوگل مَپس فاصله تهران تا سیرجان رو 1200 کیلومتر زده!!!رو همین حساب فکر نکنم بیام مرخصی!به نظرت چطوری میتونم با خودم گوشی ببرم؟!کجا جاسازی کنم؟!
بعد از آموزشی معمولا کجا میفرستن؟!من تک پسرم...میتونم برای تهران اقدام کنم؟!
من حدودا تا 3 ساعت دیگه باید برم ...خواهشا زودتر جواب بده!هر چیز دیگه ای هم به ذهنت میرسه لطف کن بگو!
شرمنده زحمت میدم...
ممنون
هیچی با خودت نبر. کلاه و دستکش و لباس زیر لباس رو حوله تنی و حوله ی کوچیک و مسواک و پودر رخت شویی شامپو ، صابون و شلوار چسبون که بپوشی زیر شلوارت(نمیدونم هوا گرم بشه بازم میدن یا نه )
اینم که میگم خوراکی ببر با خودت چون روزای اول شاید راهت ندن بری از بوفه چیز میز بخری!
بوفه اش زمان بر هست چون صفی هست. بخاطر این میگم.
فاصله اش از تهران همین حدودا هست. شما 5 یا 6 عصر راه بیفتی اگه خوب بره واسه 8 صبح میرسی!
گوشی رو بیخیال چون دم در دژبانی ازت میگیرن ولی خوب اگر روز ترحیص خواستی بری یه امتیاز داری که میتونی زودتر از بقیه به خونه زنگ بزنی !
مرخصی شهرستان که اصلا دوره اموزشی نداره مگه میریزی ناجور داشته باشی. مرخصی ساعتی میتونی بگیری مثلا صبح تا عصر. اونم تا 5 عصر باید پادگان باشی!
یه چیز دیگه
چون اونجا تلفن زدن و خرید کردن با کارت اعتباری هست سعی کن پول نقد نبری زیاد. کارتت رو پر کن ببر.
-
معمولا تقسیم کردنشون کیلویی هست.
جاهایی که دارن از چابهار بندر عباس بندربوشهر جاسک خارک خود سیرجان خرمشهر رشت بندر انزلی نوشهر و تهران و یه جا دیگه !
واسه ما 80 درصد افتادن چابهار و بندر عباس. منم بندر افتادم ولی واسه تک پسر بودن و بیماری پدرم واسه تهران انتقالی گرفتم!
خیلی آقایی میلاد جون
فقط من درست متوجه نشدم که :هیچی با خودم نبرم یا همه اونایی که گفتی رو ببرم؟!؟
در مورد کارت اعتباری اونجا کارتخوان یا ATM دارن که شما میگی با خودم ببرم؟مگه میشه با کارت عابر بانک تلفن هم زد؟!؟
پس برای موبایل هم هیچ راهی نیست دیگه...
ممنون![]()
من رفتم پلیس +10 گفتن که بهمون گفتن کسایی که سال 90 برا کسری اقدام میکنن رو فعلا نگیرید.
خیلی اعصابم خرد شده. ما کلی دوندگی کردیم تا تونستیم مدارک پدرم رو پیدا کنیم . به چندین و چند نفر زنگ زدیم و برو و بیا و ...
حالا یهویی برش داشتن.
این همه جا تو دنیا ما باید اینجا به دنیا می اومدیم...
اگـر بار گــران بودیـــم,رفتیم//اگـر نا مهــربان بودیـــم,رفتیم
از همه دوستانی که تو این مدت منو راهنمایی کردن و بهشون زحمت دادم تشکر میکنم.
امیدوارم هرجا اعزام میشید و یا هر جا هستید سلامت و خوش باشید
تا دو ماه دیگه خدافظ همگی
موفق باشید![]()
میشه تک تک، سوالامو جواب بدین ؟
1- برای دیسک کمر آیا معاف پزشکی یا معاف از رزم میدن ؟
2- معاف از رزمی رو توی کارت پایان خدمت درج می کنن ؟ (جایی خوندم یک کد می زنن روی کارت که یعنی معاف از رزم)
3- معاف از رزمی مشکلی برای استخدام توی ادارات ایجاد می کنه ؟
4- افتتاح حساب تو بانک سپه اجباریه ؟ اگه امریه بگیریم باز هم باید بانک سپه حساب باز کنیم یا اون سازمان با بانک دیگه ای کار خواهد کرد ؟
لطفا این سوال من رو هم جواب بدید.ممنون میشم
فرهاد جان هنوز چیزی به نظرم قطعی نیست . من احتمال میدم فعلا متوقفش کردن تا قطعیش کنن بعد اعلام کنن . تاریخشون تا 89 بود و قبل از عید گفتن به کل تمدید میشه . معمولا قوانین جدید تا اردیبهشت دوباره ابلاغ میشه .
امیدوار باش ( مثل خود من ! )
من یه حساب قرض الحسنه تو بانک سپه باز کردم برای دریافت حقوق
اگه خودشون عابر بانک می دن ببندمش
نظرتون چیه؟
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)