تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 416 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نمی دونید سایت گل بارساییه؟ میگه رئال جلوی تیم بیستم جدول دقیقه 92 فرصت برد داشت.
    آفرین چه تیکه قشنگی انداختی...از داور تشکر کردی که زمینه خوشمزگیها رو برات فراهم می کنه؟
    من اصلا قبول ندارم..
    بابا این رئال تازه 5-6 ماهه کنار هم اومدن و دارن با تفکرات مربی جدیدشون کار میکنن..
    بارسا سالهاست بازیکناش همینان و تاکتیکشون هم همون شیوه قدیمیشون...
    به شخصه حاضرم 2 سال دیگه بدون جام بمونیم اما 2 سال خوزه مربی باشه و هرچی میخواد براش فراهم بشه؛ تا اون موقع بعد 2 سال، ببینیم تیمی میتونه جلو رئال دووم بیاره؟؟ رئال داره سالانه(بعضی وقتها نیم سالانه!!) مربی عوض میکنه و یه تفکر جدید میاد بالاسرش..بعد انتظار قهرمانی و رقابت با بارسا هم ازش میره!
    بقول shutdown جان، رئال داره طبیعی بازی میکنه..حتی بیشتر از طبیعی چون اگه 2-3 بازی این فصل رو بیخیال شیم، رئال همه رو 3-4 تایی زده و پای به پای بارسا پیش رفته در حالیکه تویه فصل اول بازسازیش به سر میبره...که تازه اگه داوری و مصدومیت ها نبودن، اون بازیها رو هم بدون مشکل پیش میبردیم..تازه این رو هم باید در نظر گرفت که هیچ تیم بزرگی، با 2 مهاجم که یکیش کریم کم انگیزه باشه، یه فصل رو سپری نکرده!
    مشکل اینجاس که این بارسا به دلایل خیلی زیاد، زیادی آمادست...وگرنه همین رئال، الان با اختلاف زیاد، تو جدول اول بود...
    هنوز برای دادن قهرمانی هم خیـــــلی زوده..هر چند مشکل شد...
    به هر حال الان باید دو کار کرد:
    1.به خوزه حداقل همون 4 سال زمان داده بشه..
    2.خواسته های خوزه برآورده بشه(مثلا از همون روز اول، یه مهاجم میخواست اما نخریدن براش)
    اون موقع همه چی حله..خوزه کارش رو بلده..
    مشکل اصلی اینه که زئالیا صبر ندارن
    چه مدیرا چه هوادارا
    همون هواداری که روتالدو , بنزما و... رو هو کرد ممکنه مورینیو رو هم هو کنه !
    مدیرا هم که تا فصل تموم نشده دنبال مذاکره با یه مربی دیگن
    یه سری لجبازیها هم این وسط بی معنیه
    تو که پارسال برای مربی شیلیایی 250 میلیون خرج کردی نمیتونی 20 میلیون مهاجم بخری؟
    مایکون رو نمیشد با 2 میلیون اضافه خرید؟
    و خیلی چیزهای دیگه
    به نظر من که مورینیو خیلی خوب کار کرده....با یه سری بازیکن جوون و واقعا میشه گفت کم تجربه عالی کار کرده..اوزیل و دی ماریا و خدیرا بازیکنهای خوبین ولی هنوز خیلی جوونن و تجربه لالیگا رو ندارن...

رئال تو این فصل واسه تک تک امتیازاش واقعا جنگیده و این خیلی عالیه....واقعا باید به عقل روسای باشگاه شک کرد اگه تو فکر تعویضش باشن...

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

New

Point
    52 Points - First Half Of The League

Streak - Barcelona
    28 Games - Longest Unbeaten Run

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مشکل اصلی اینه که زئالیا صبر ندارن
    چه مدیرا چه هوادارا
    همون هواداری که روتالدو , بنزما و... رو هو کرد ممکنه مورینیو رو هم هو کنه !
    مدیرا هم که تا فصل تموم نشده دنبال مذاکره با یه مربی دیگن
    یه سری لجبازیها هم این وسط بی معنیه
    تو که پارسال برای مربی شیلیایی 250 میلیون خرج کردی نمیتونی 20 میلیون مهاجم بخری؟
    مایکون رو نمیشد با 2 میلیون اضافه خرید؟
    و خیلی چیزهای دیگه
    اره متاسفانه این صبره خیلی مشکله..
    در مورد خرید، این پرز واقعا عجیب کار میکنه..
    کلی نمونه میشه اورد که بخاطر کمتر از 5 میلیون بازیکن نیومده و از همونجا تیم ضربه خورده...
    الانم بقولت 250 تا خرج کردن، بعد میگه دیگه پول ندارم خرج کنم!! در صورتیکه این حرکت پرز، فقط و فقط بخاطر حمایت از خرید خودش(بنرما)ست و هیچ دلیل منطقی وجود نداره براش...
    مایکون هم یه نمونه دیگس...

به نظر من که مورینیو خیلی خوب کار کرده....با یه سری بازیکن جوون و واقعا میشه گفت کم تجربه عالی کار کرده..اوزیل و دی ماریا و خدیرا بازیکنهای خوبین ولی هنوز خیلی جوونن و تجربه لالیگا رو ندارن...

رئال تو این فصل واسه تک تک امتیازاش واقعا جنگیده و این خیلی عالیه....واقعا باید به عقل روسای باشگاه شک کرد اگه تو فکر تعویضش باشن...
    همونطور که محمد گفت، مشکل صبره...
    و البته برای مدیران تیم، کسب جام مهمه...
    یعنی الکی هی مربی عوض میکنن و راهکارهای موفقی رو احتان میکنن..
    وگرنه اگه صبر کنن، با همین خوزه، 2 سال دیگه، تیم نیست جلومون دووم بیاره..

ولی من یه جورایی احساس میکنم با اومدن خوزه، شرایط عوض میشه..
    یعنی هم مدیرا و هم هوادارا یخورده منطقی تر و صبورانه تر پیش میرن...
    چون مثلا پارسال درسته تیم خوب بود، اما نمیشد به پلگرینی خیلی امید داشت..در نتیجه هوادارا صبر نداشتن...
    اما الان یه نابغه رو به عنوان مربی داریم که بدون شک میتونه خیلی چیزا برامون بیاره...در نتیجه هوادارا صبر میکنن البته اگه مدیرا خراب کاری نکنن...

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

میبینم که با یه مساوی رئال بعضی از دوستان تکلیف لالیگای امسال رو روشن کردن
    هر چند منم به عنوان یه بارسایی از این پیش بینیا بدم نمیاد
    ولی حقیقت همیشگی اینه که فوتبال قابل پیش بینی نیست

من فکر میکنم تا آخر فصل بارسا حدود 8 تا 10 و رئال هم حدود 10 تا 13 امتیاز از دست بدن
    ولی چرا بارسا رو از حالا قهرمان نمیدونم
    به این خاطر که ممکنه این آمار برعکس بشه

برد بارسا رو تبریک میگم
    روی گل سوم پاس مسی به اینیستا فوق العاده بود
    پاسش به ویا هم خوب بود
    یه موقعیت 200 درصد رو مسی خراب کرد که ازش بعید بود
    برای ویا خوشحالم فکر میکنم بتونه بالای 20 گل بزنه که برای فصل اول خیلی بهتر از عالیه
    از مصدومیت آلوز ناراحت شدم اما بدم نیست یه مدت توی خونه بشینه
    تا یاد بگیره خودش رو کنترل کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مشکل رئالی ها دقیققا مشکل تیم عربستانه صبر و تحمل ندارن مگه پلگرینی چش بود؟
    کلا تیمایی که پول دارن نتیجه گرایی و زود بازدهی و پیشه میکنن
    .
    .
    من فکر میکنم اگر بارسلون بتونه ویارئال بزنه و دسته کم مساوی کنه با رئال برنده این فصله

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من اصلا قبول ندارم..
    بابا این رئال تازه 5-6 ماهه کنار هم اومدن و دارن با تفکرات مربی جدیدشون کار میکنن..
    بارسا سالهاست بازیکناش همینان و تاکتیکشون هم همون شیوه قدیمیشون...
    به شخصه حاضرم 2 سال دیگه بدون جام بمونیم اما 2 سال خوزه مربی باشه و هرچی میخواد براش فراهم بشه؛ تا اون موقع بعد 2 سال، ببینیم تیمی میتونه جلو رئال دووم بیاره؟؟ رئال داره سالانه(بعضی وقتها نیم سالانه!!) مربی عوض میکنه و یه تفکر جدید میاد بالاسرش..بعد انتظار قهرمانی و رقابت با بارسا هم ازش میره!
    بقول shutdown جان، رئال داره طبیعی بازی میکنه..حتی بیشتر از طبیعی چون اگه 2-3 بازی این فصل رو بیخیال شیم، رئال همه رو 3-4 تایی زده و پای به پای بارسا پیش رفته در حالیکه تویه فصل اول بازسازیش به سر میبره...که تازه اگه داوری و مصدومیت ها نبودن، اون بازیها رو هم بدون مشکل پیش میبردیم..تازه این رو هم باید در نظر گرفت که هیچ تیم بزرگی، با 2 مهاجم که یکیش کریم کم انگیزه باشه، یه فصل رو سپری نکرده!
    مشکل اینجاس که این بارسا به دلایل خیلی زیاد، زیادی آمادست...وگرنه همین رئال، الان با اختلاف زیاد، تو جدول اول بود...
    هنوز برای دادن قهرمانی هم خیـــــلی زوده..هر چند مشکل شد...
    به هر حال الان باید دو کار کرد:
    1.به خوزه حداقل همون 4 سال زمان داده بشه..
    2.خواسته های خوزه برآورده بشه(مثلا از همون روز اول، یه مهاجم میخواست اما نخریدن براش)
    اون موقع همه چی حله..خوزه کارش رو بلده..
    احمد جان خطوطی که بولد کردم به خصوص خط دومش منظور اصلی پستم بود که ننوشتم ، به همین دلیل هم گفتم مورینیو بد موقعی رو انتخاب کرده ، به علت بارسای آماده ای که به تعبیر برخی حتی بهترین بارسای تاریخ هست .

به طور اخص در دو فصل گذشته ( سوای از فصل جاری ) یعنی 2008-2009 و 2009 -2010 این بازی الکلاسیکو بوده که تکلیف قهرمان رو مشخص کرده ، حتی فصل پیش اتفاقی مشابه این فصل افتاد و رئال پیگرینی با شکست در الکلاسیکوی رفت ، صدر جدول رو به بارسا واگذار کرد .

و نکته ای که جالبه ، 260 میلیون پوند ( شاید یورو ) فصل پیش + n میلیون یورو در این فصل = 0 گل در سه ال کلاسیکو
    با توجه به اینکه در اسپانیا در صورت تساوی امتیازها ، بازی رو در رو مد نظر هست ، و با توجه به اینکه احتمالا این فصل هم بازی الکلاسیکوی برگشت تکلیف قهرمان رو مشخص بکنه ،

و با توجه به دیتاهای بالا ، بنا بر این رئال کار بسیار دشواری رو پیش رو داره و مورینیو چالش های سختی رو پیش رو داره ، از طرفی فشاری که برای جبران ناکامی در اروپا بر روی دوشش به عنوان مربی مدافع قهرمانی اروپا وجود داره و از طرفی ناکامی چندین ساله ی رئال در اروپا و مخصوصا مقابل لیون .

جمله ی سومت دقیقا پاسخ جمله ی اولت هست علیرضا جان .

مگه پلگرینی چش بود؟
    به شخصه نظرم این هست که ردای مربیگری رئال نه اندازه ی ایشون بود و نه برازنده

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

هر چند منم به عنوان یه بارسایی از این پیش بینیا بدم نمیاد
    ما جام رو ندادیم به بارسا بلکه الان دیگه کسب قهرمانی، از دسته رئال خارج شد و قهرمانیش بسته به از دست دادن امتیاز توسط بارساس در صورتیکه قبلا، کافی بود بازی برگشت الکلاسیکو رو ببره...
    احمد جان خطوطی که بولد کردم به خصوص خط دومش منظور اصلی پستم بود که ننوشتم ، به همین دلیل هم گفتم مورینیو بد موقعی رو انتخاب کرده ، به علت بارسای آماده ای که به تعبیر برخی حتی بهترین بارسای تاریخ هست .

به طور اخص در دو فصل گذشته ( سوای از فصل جاری ) یعنی 2008-2009 و 2009 -2010 این بازی الکلاسیکو بوده که تکلیف قهرمان رو مشخص کرده ، حتی فصل پیش اتفاقی مشابه این فصل افتاد و رئال پیگرینی با شکست در الکلاسیکوی رفت ، صدر جدول رو به بارسا واگذار کرد .

و نکته ای که جالبه ، 260 میلیون پوند ( شاید یورو ) فصل پیش + n میلیون یورو در این فصل = 0 گل در سه ال کلاسیکو
    با توجه به اینکه در اسپانیا در صورت تساوی امتیازها ، بازی رو در رو مد نظر هست ، و با توجه به اینکه احتمالا این فصل هم بازی الکلاسیکوی برگشت تکلیف قهرمان رو مشخص بکنه ،

و با توجه به دیتاهای بالا ، بنا بر این رئال کار بسیار دشواری رو پیش رو داره و مورینیو چالش های سختی رو پیش رو داره ، از طرفی فشاری که برای جبران ناکامی در اروپا بر روی دوشش به عنوان مربی مدافع قهرمانی اروپا وجود داره و از طرفی ناکامی چندین ساله ی رئال در اروپا و مخصوصا مقابل لیون .
    میدونم چی میگی اما بحث من اینه که با وجود همه این حرفا، خوزه تا به اینجای کار، خیلی هم خوب بوده..
    درواقع نشون داده که توانایی رقابت با این بارسا رو داره..البته اگه مشکل مصدومیت و داوری رو نداشت رئال این فصل..
    در مورد گلزنی هم، رئال خداییش بد شانس بوده..همین بازی رفت..اون پنالتی خودش یه گل بود...
    بازی برگشت سال قبل رئال افتضاح بود اما بازی رفتش هم کریس و بقیه 3-4 تا توپ عالی رو خراب کردن و گرنه گل هم میزد رئال...
    که البته مشکل یه مهاجم تراز اول(در حد رونی) هم یکی از دلایل اصلیه...تیمی که ادعای قهرمانی داره باید یه مهاجمی داشته باشه که از 5 تا موقعیتش، 4 تا رو گل کنه..همین الان میگیم یه مهاجم برا جانشینی هیگواین اما از اون ور همین هیگواین باعث حذف پارسالمون شد از لیگ قهرمانان با اون شاهکاراش مقابل لیون...رئال یه مهاجم تاپ میخواد که از موقعیت 50 درصد، به گل بسازه نه اینکه موقعیت 100 درصد رو خراب کنه...
    +
    و جدای از این مسائل، خوزه نباید انتظار ازش داشت که الان جادو کنه(بقول خودش، هری پاتر که نیست!)..باید فرصت داد بهش..
    مشکل رئالی ها دقیققا مشکل تیم عربستانه صبر و تحمل ندارن مگه پلگرینی چش بود؟
    کلا تیمایی که پول دارن نتیجه گرایی و زود بازدهی و پیشه میکنن
    این جمله دومتون خیلی خنده داره که همه تیم های بزرگ...منچستر ثروتمندترین تیم دنیاس اما سالهاس فرگی به عنوان مربیش، داره بازیکنای کوچیک رو میاره تو تیمش و 3-4 سال بعد، نتیجش رو هواداران میبینن...

بعد اینکه گفتم مشکل پلگرینی چی بود...
    بذار اینطوری بگیم..شما خودت مدیر یه تیم بزرگ...
    به کسی مثه پلگرینی دو فصل وقت میدی یا به مربی‌ای که بهترین مربی سال قبل شده و کارنامش پر از عنوان قهرمانیه؟؟
    +
    حقیقت این بود که پلگرینی توان کنترل بازیکنای بزرگ رئال رو نداشت...
    تو بازیهای بزرگ هم که همیشه کم میوورد...
    کلا در حد رئال نبود...

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

ما جام رو ندادیم به بارسا بلکه الان دیگه کسب قهرمانی، از دسته رئال خارج شد و قهرمانیش بسته به از دست دادن امتیاز توسط بارساس در صورتیکه قبلا، کافی بود بازی برگشت الکلاسیکو رو ببره...

میدونم چی میگی اما بحث من اینه که با وجود همه این حرفا، خوزه تا به اینجای کار، خیلی هم خوب بوده..
    درواقع نشون داده که توانایی رقابت با این بارسا رو داره..البته اگه مشکل مصدومیت و داوری رو نداشت رئال این فصل..
    در مورد گلزنی هم، رئال خداییش بد شانس بوده..همین بازی رفت..اون پنالتی خودش یه گل بود...
    بازی برگشت سال قبل رئال افتضاح بود اما بازی رفتش هم کریس و بقیه 3-4 تا توپ عالی رو خراب کردن و گرنه گل هم میزد رئال...
    که البته مشکل یه مهاجم تراز اول(در حد رونی) هم یکی از دلایل اصلیه...تیمی که ادعای قهرمانی داره باید یه مهاجمی داشته باشه که از 5 تا موقعیتش، 4 تا رو گل کنه..همین الان میگیم یه مهاجم برا جانشینی هیگواین اما از اون ور همین هیگواین باعث حذف پارسالمون شد از لیگ قهرمانان با اون شاهکاراش مقابل لیون...رئال یه مهاجم تاپ میخواد که از موقعیت 50 درصد، به گل بسازه نه اینکه موقعیت 100 درصد رو خراب کنه...
    +
    و جدای از این مسائل، خوزه نباید انتظار ازش داشت که الان جادو کنه(بقول خودش، هری پاتر که نیست!)..باید فرصت داد بهش..

این جمله دومتون خیلی خنده داره که همه تیم های بزرگ...منچستر ثروتمندترین تیم دنیاس اما سالهاس فرگی به عنوان مربیش، داره بازیکنای کوچیک رو میاره تو تیمش و 3-4 سال بعد، نتیجش رو هواداران میبینن...

بعد اینکه گفتم مشکل پلگرینی چی بود...
    بذار اینطوری بگیم..شما خودت مدیر یه تیم بزرگ...
    به کسی مثه پلگرینی دو فصل وقت میدی یا به مربی‌ای که بهترین مربی سال قبل شده و کارنامش پر از عنوان قهرمانیه؟؟
    +
    حقیقت این بود که پلگرینی توان کنترل بازیکنای بزرگ رئال رو نداشت...
    تو بازیهای بزرگ هم که همیشه کم میوورد...
    کلا در حد رئال نبود...
    دوست عزیز چرا داری جوک میگی؟؟؟
    مگه زورتون به بارسا میرسه که باهاش مساوی کنین؟؟؟؟؟چه برسه به اینکه بخواین ببرینش
    شما فقط هر سال بیشتر خرج کنین تا تو ال کلاسیکو بیشتر بخورین...
    از همین حالا شرط میبندم که بازی رو با اختلاف میبریم،مساوی هم شد مال شما
    فوتبال امروز یعنی بارسا
    بارسا هم امسال هیچ امتیازی از دست نمیده و 5 هفته مونده به پایان قهرمانیم....

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

فوتبال امروز یعنی بارسا
    جسارتا وقتی فوتبال دیروزی هم وجود داشت شما کجا بودین؟
    یه قانون هست که میگه هیچ چیز توی دنیا و توی طبیعت ثبات نداره!
    ما هم یه زمونایی تیکی تاکا بازی میکردیم.یه زمونایی 4-1میبردیم
    اینا هم بودن . . .
    پس زیاد به این فوتبال امروز دل خوش نباشین

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

به نظرم دوستان طرفدار رئال خیلی زود تصور کردن که بارسا قهرمان شده و به قولی قافیه رو باختن!! درسته بارسلونا بهترین بازی ها رو حداقل در لالیگا ارائه میده، تیم یه دست و پرستاره رو داره که توپ طلا دست یکیشونه! گل زدن بهش سخته و گل نخوردن ازش کاره آسونی نیست! اما قهرمانی در یک لیگ فوتبال هم با دو بازیه رفت و برگشت هم مشخص نمیشه! حتی اگه این بازی ها تو لیگ دوقطبی ای به نام لالیگا باشه! من آدم خوشبینی و خوش خیالی نیستم... اما اگه یه تیمی مثل رئال به بازی ها و نتایج بارسا کاری نداشته باشه و تمرکزش رو مثل بارسا رو پیروزی متمرکز کنه، مطمئن باشید این رئال (حداقل از نظر من) پتانسیل قهرمانی رو داره! الان تصور کنید سوای از ال کلاسیکو رئال تمام بازی هاش رو برده بود! الان دو امتیاز هم از بارسا بیشتر داشت!!
    من شخصا معتقدم با وجود دو قطبی بودن شدید لالیگا و قدرت بسیار بالای بارسا، لالیگا هم هنوز دو تا تیم رو داره که با دو تا مساوی بتونن 4 امتیاز از بارسا بگیرن...
    پ.ن: نظر شخصیم بود... لطفا نقل قول نکنید! موقع امتحاناست، حوصله بحث ندارم!!
    یاعلی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •