با اینا حسابی میرم رو مخ حریف .... چندین بار اخر بازی فش گرفتیم بخاطر این ترول بازیاینایی که آریا گفته رو تا بخوای بنویسی خفت شدی
Ctrl+1
Ctrl+2
Ctrl+3
Ctrl+4ولی فاز میده
![]()
با اینا حسابی میرم رو مخ حریف .... چندین بار اخر بازی فش گرفتیم بخاطر این ترول بازیاینایی که آریا گفته رو تا بخوای بنویسی خفت شدی
Ctrl+1
Ctrl+2
Ctrl+3
Ctrl+4ولی فاز میده
![]()
[QUOTE=kingstreet;7309845]یوزر خودتم اشتباه مینویسی آخه ؟؟
الان کجاش اشتباس مثلا؟![]()
دیدین قراره توی اپدیت جدید حال این جنگلی ها (!!!) رو بگیرن . یه سری ایتم بیشتر مخصوص جنگلی ها میاد . کلا جنگل رفتن سخت تر میشه . اکثر حیوونهای جنگل قوی تر میشن . دیگه هر هیرویی که از ننه باباش قهر میکنه نمیتونه بره جنگل . باید این هیروهای جنگلی رو انتخاب کرد . و مهمتر از همه هم اینکه دیگه pull هم برداشته میشه . چون تا طرف دمیج بخوره به نزدیکترین هیرو حمله میکنه . توی تاپیکش نوشته بودن مثل اینکه همون jungle ورژن یک میشه . من که اون زمان لول پایین بودم و نمیدونستم جنگل چیه . به هر حال اینجور که ادعا کرده جنگل رفتن سخت تر شده و باعث شده که دیگه نشه همون اول بازی طرف گنک کنه .
خوب کاری میکننخدا کنه diana جانگلر بمونه برش ندارن یه وقت
![]()
T جا گذاشتیALIDAN3خوبه جنگل باز نیستم من همون مید بیشتر حال میده
![]()
تیمی هست که حاضر باشه با بکسه ما Match Ranked بده 5v5 ?
ID LoL Mano Add Konid : B3NYaMiN
Last edited by J A C K S O N; 11-11-2012 at 00:31.
حیف 5v1 نمیشه زد............![]()
چه بد واقعا حال گیری به احتمال براش شما پیش میاد
بعضی مواقع انقدر تیم دست بدست میکنهکه اخر سر تیم حریف ایتم میچینه میاد کل بیس جم میکنه
اول بازی تیم کاملا تو دستمون ولی به دقیقه 40 اینا میرسه ایتم میبندم دیگه هیچ کار نمیشه کرد .........
افسوس که افسوسمیشه بدترین خاطره گیمری ادم ..
بچه ها جاتون خالی !دیروز با ایرانیا زدم چه حالی داد
هرچند بیشتر از اینکه ببیریم باختیم
ولی حال داد ! این MF هم اصلا ارزش پولشو نداره
هیرو باید شمشیر داشته باشه !
قدرت
! ابهت
! میبیننش فرار کنن !
نه اینکه مثل این mf زیر تاور هم ببینین بش اتک بدن
![]()
Last edited by cpt.sepehr; 12-11-2012 at 10:16.
سپهر بیخیال adc بشو برو همون offtank بخر (fighter) هم قدرت داره هم مقاوم تره.garne مثلا خیلی خوبه ها!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)