بچه ها یه سوال فوق تخصصی:نام سیستم عامل ان8 به زبون خودمون چی میشه؟
بچه ها یه سوال فوق تخصصی:نام سیستم عامل ان8 به زبون خودمون چی میشه؟
سیمبین به توان 3
نه دوست خوب.علامت نسخه یعنی ^ که در نوشتار ریاضی کاربرد آن برای نشان دادن توان است در اینجا فقط سیمبیان3 یا سیمبیان نسخه 3 تلفظ میشود و معنی یا تلفظ دیگری ندارد.این لینک را ببینید:
دلیل استفاده از این نماد اینستکه نسخه با سری و ویرایش اشتباه گرفته نشود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر دنبال تلفظ اصلی کاراکتر مربوط به Exponent Operator یعنی ^ که hat نیز گفته میشود هستید برنامه ی Narator ویندوز را اجرا کنید و دکمه ی مربوط به این کاراکتر را در صفحه کلید بفشارید.
سلام
دوستان یک سوال برام پیش اومده:
چیپ گرافیکی N8 که Broadcom BCM2727 GPU هست قویتره یا چیپ گرافیکی گالاکسی اس که PowerVR SGX540 GPU هست؟
درضمن این دو چقدر از چیپ Mali-400MP GPU ضعیفتر هستند(این چیپ مال گالاکسی اس 2 هست)؟
رو نوکیا ان 8 -- شده انواع برنامه نصب کردم .advanced divece lock و my secret روش نصب شده اما کار نمیکنه همه چی اوکی اما تاثیر نداره از چی؟
بله ضعیفتر هست نسبت به هردو البته نسبت به گالاکسی2 خیلی ضعیفتر هست.
درست متوجه نشدم، چیپ N8 از چیپ گرافیکی گالاکسی اس ضعیفتر هست؟
ببین از چیپ گرافیکی گالاکسی1 با سی پیوش soc هستن یعنی یک مجموعه که میتونه تا حدود 90 میلیون مثلث رو پردازش کنه! خود چیپ گرافیکیش یادم نیست ولی خیلی بیشتر نیست نسبت به ماله ان8
ان8 چیزی حدود 30 تا 35 میلیون مثلث میتونه پردازش کنه
برادران من 1100 دارم از همین قدیمیها میخواهم گوشی ابرومندی بگیرم این ان8 چگونه است؟قیمتش چند است در مشهد؟
مانند آندروید میشه رو این ان 8 فتوشاپ و آفیس هم نصب کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)