سلام اگه این پچ سایت ea رو دانلود کنم چه تغییراتی تو بازی ایجاد میشه؟ بعدش کرک جدید میخواد؟
سلام اگه این پچ سایت ea رو دانلود کنم چه تغییراتی تو بازی ایجاد میشه؟ بعدش کرک جدید میخواد؟
سلام برا من وقتی توپ دستمه سرعت کار نمیکنه مشکلش چیه؟با کیبورد هم بازی میکنم
ممنون.
Last edited by R O O T; 31-12-2010 at 21:34.
مطمئنم که دکمه رو اشتباهی میزنی توی فیفا به صورت دیفالت اسپرینت روی همون دکمه ای نیست که برای PES اسپرینت هست... چک کن ببین اسپرینت روی کدوم کلید کیبورد تنظیم شده
بهترین تغییرش حل مشکل کرش های ناگهانی بخصوص در انتهای بازیه
+
بله به کرک نیاز خواهی داشت
دکمه رو خودم رو E تنظیم کردم.وقتی توپ دست حریفه سرعتو که میگیرم بازیکن با سرعت میره ولی وقتی توپ رو میگیرم اصلا سرعت کار نمیکنه![]()
سلام
چرا کسی جواب ما رو نمیده
من بازی فیفا وقتی رو high تنظیم میکنم بازی افت فریم پیدا میکنه رو medium هم اینجوریه رو low خوب کار میکنه .چرا اینجوریه سیستمم هم قویه ویندوزم سون 32 بیتی .بیشتر بازیهای کامپیوتری جدید رو نصب کردم خوب هم کار میکنه.یه سوال دیگه رو high و low فرقش چیه کیفیت بازی پایین میاد یا چیز دیگه ای هست؟ ممنون میشم یکی به سوالهام جواب بده.
خوب معلومه دیگه اگه بزاری روی low گرافیک و جزئیات میاد پایین اما اگه بزاری روی high گرافیک بازی میره بالا تر
مشخصات کامل سیستمتو میتونی بگی؟!
همون دكمه ي سرعتE) رو وقتي پا به توپ هستي چند بار بزن ببين شروع به دويدن ميكنه...
دکمه سرعت رو e هست ولی وقتی توپ رو میگیرم باید c رو بگیرم تا بدو کنه.![]()
AFC Asian Cup 2011 patch for FIFA 11
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدTrailerکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Coming soon ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همتون وقتی پچ رو ریختین دیگه مشکل کرش رو ندارین؟
اگه ندارین احتمالا مشکل از دی وی دی های منه و باید بازیو دانلود کنم رو 2 تا سیستم و 4.. 5 تا ویندوز مختلف و فول آپدیت هم نصب کردم و همچنان بازی مشکل کرش داره
کسی که بازی رو دانلود کرده بعد از نصب پچ هم مشکل کرش نداره لینک دانلود بازیو بده من![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)