تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 309 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 3081

نام تاپيک: Defy | گوشي مقاوم موتورلا با دوربين 5 مگاپيكسلي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چطوری این کارو کردی؟؟
    مبارکه داش حمید
    قربونت دوست عزيز . اول با نرم افزار MYBACKUP PRO از كليه اطلاعاتتون بكاپ بگير و با با داشتن يك اينترنت پرسرعت در عرض حداكثر 5 ساعت از اين آپديت جديد لذت ببريد .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by hamid1436; 20-06-2011 at 08:15.

2. 2 کاربر از hamid1436 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[QUOTE=Hamid_pro;6193952]فونت فارسی با نام droidsansarabic.ttf توی فولدر system/fonts قرار داره که میتونی با فونت دلخواهت عوضش کنی. اما بهتره از نرم افزاری که دوستمونن معرفی کرد استفاده کنی چون اگه فونت اشتباه بریزی امکان بالا نیومدن گوشیت هست

ایا این رام موتوبلور داره؟ واگه داره آیا skippable هست یا نه؟

از كجا بايد فهميد اين رام 2.2.2 موتوبلور داره يا نه ؟

نرم افزار رو نصب كردم ولي ظاهرا فقط براي گوشيهايي است كه قبلا روت شده و روي گوشي من اجرا نمي شه ...
    Last edited by hamid1436; 20-06-2011 at 09:25.

4. این کاربر از hamid1436 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

و اینطوری بود که از شر cm7 نجات پیدا کردم آقا اینو چطوری تحمل میکنین؟ وای فای که کلا نداره. آنتنش هم که با دنگ و فنگ و کلی انگولک فیکس میشه و نمیپره. رادیو اف ام هم نداره (واسه اونایی که اهلش باشن، ما که نیستیم) ضبط ویدیوشم که همون کیفیت قبلیه و 720 نشده تازه اگه دایم نپره بیرون. اپرا مینی 6 هم که روش نصب نمیشه و بدین ترتیب به صورت دایمی توی شیلپرینگ غرق خواهی بود!!!! آخه چی داره این؟(بجز قیافه ش) به هر حال کلا نظرات شخصی بود. ممکنه واسه من اینجوری بوده

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------

نسخه نهایی که هنوز معلوم نیست ولی وقتی به سیر پیشرفت و آپدیت های این رام نگاه کنین متوجه میشین که یکی از بهترین برنامه نویس ها و فعالترین ها داره روش کار میکنه.

آره روی این cm7 میشه تقریبا تمام برنامه های 2.3 رو نصب و اجرا کرد
    اقا چرا اطلاعات غلط میدی کی گفته وای فای نداره داره خوبش هم داره من پس الان فکر میکنی با چی انلاین شدم و انتنش هم بدون هیچ دنگ و فنگی فیکس میشه فقط کافیه یه بار برنامه بیس باند رو اجرا کنی و رام پایه ات رو انتخاب کنی رادیو اف ام هم داره خوبش هم داره ضبط ویدئوش هم اصلا نمیپره بیرون اپرا مینی هم خیلی خوب روش نصب میشه و من الان با اپرا این پست رو دادم.و یه مسئله دیگه که من همین امروز فهمیدم اونم اینه که منو فارسی هم داره رام سیانوژن که برای خیلی ها که دوست دارن منوهاشون فارسی باشه عالی هست.

6. 6 کاربر از boys666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

اقا چرا اطلاعات غلط میدی کی گفته وای فای نداره داره خوبش هم داره من پس الان فکر میکنی با چی انلاین شدم و انتنش هم بدون هیچ دنگ و فنگی فیکس میشه فقط کافیه یه بار برنامه بیس باند رو اجرا کنی و رام پایه ات رو انتخاب کنی رادیو اف ام هم داره خوبش هم داره ضبط ویدئوش هم اصلا نمیپره بیرون اپرا مینی هم خیلی خوب روش نصب میشه و من الان با اپرا این پست رو دادم.و یه مسئله دیگه که من همین امروز فهمیدم اونم اینه که منو فارسی هم داره رام سیانوژن که برای خیلی ها که دوست دارن منوهاشون فارسی باشه عالی هست.
    درود.واقعا این مشکل ها رو نداره؟؟؟؟ من میخواستم این رام رو نصب کنم ولی وقتی پستای بچه ها رو دیدم نظرم عوض شد! حالا واقعا مشکل پرش فیلم نداره؟؟؟؟؟؟
    با تشکر.

8. 2 کاربر از unknown47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نه من که این مشکلات رو توی نسخه rc0 ندیدم

10. این کاربر از boys666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه من که این مشکلات رو توی نسخه rc0 ندیدم
    درود.این نسخه همونی که در کلوپ موتورولا هادی جان گذاشتن؟
    با تشکر.

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

.

توی xda خوندم که گوشی نباید روت باشه

.
    ممنون
    براي اتصال گوشي بايد usb debugging فعال باشه؟؟؟نميدونم چرا گوشيم با اين نرمافزار كانكت نميشه ديگه...

13. این کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

كدوم نرم افزار؟؟همين كه براي آپديته؟؟
    نه اون نه
    شما میتونی از این نرم افزار یا ابزار مثل این استفاده کنی برای گرفتن بکاپ از نرم افزار ها و ...

Titanium Backup v3.2.9.1

لینکش توی نرم افزار های اندروید همین سایت هست. یه سرچ بکن یا از بازار بگیر

boys666

آقا چرا میزنیییییییی!
    واسه من اون مشکلات بود خوب گفتم. اگه صفحه های 15 تا 25 همین تاپیک رو بخونی میبینی که مشکلات متفاوتی هست که برای هرکسی ممکنه وجود داشته باشه با اینکه مثلا این گوشی که ما داریم برای هممون یکی هست در ظاهر (مثلا گوشی من فقط با وان کلیک 1.7 فقط روت میشه و با بقیه ورژن ها حتی 1.9 هنگ میکنه!!!)
    ضمنا خیلی از اون چیزهایی که گفتم هم از توی خود فروم سیناژن خوندم. هر چی باشه نزدیک 7000 کامنت گرفته تا حالا این رام CyanogenMod 7 و میشه یه چیزایی از مصرف کننده هاش در آورد
    حداقل خودش که اینطوری گفته:
    Works:Wifi, SD-Card, 3D, Auto-Brightness, LED, Photo Camera with Flash, Video Camera(H264), GSM/3G, Bluetooth +Headset + HID, Sensors, GPS/aGPS, FM-radio.
    Not works:720p Rec. WVGA Photo..

Some people say that they have wifi problems
    Zoom >4 has problems.
    Widescreen photo has bugs

The camera works for photos in 5MP, WVGA has wrong preview, WiFi has a small bug but affects only few users, I don't have any problem. Also, some users reported issues in video playback, I cannot comment, I almost never watch videos in my cellphone.

And that WiFi problem is still unsolved, the only good thing is that it affects a very small amount of people.

Yea, moto FM app doesnt works like first... it works if you dont use miui one

کد:
    به هر حال... روی گوشی شما خوب کار میکنه؟ باشه داداش حالشو ببر چه بهتر از این. من مخلص شمام هستم

و اما جواب اون دوستمون که پرسیدن راجع به موتو بلور
    یه آیکن قرمز میاد توی منو به نام my accounts که رویش نوشته MOTOblur که وقتی فعال میکنی widget موتوبلور رو میاره روی صفحه. پس ظاهرا داره
    Last edited by mad-defy; 20-06-2011 at 17:44.

15. 2 کاربر از mad-defy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

نه اون نه
    شما میتونی از این نرم افزار یا ابزار مثل این استفاده کنی برای گرفتن بکاپ از نرم افزار ها و ...

Titanium Backup v3.2.9.1

لینکش توی نرم افزار های اندروید همین سایت هست. یه سرچ بکن یا از بازار بگیر
    ممنون
    براي اتصال گوشي بايد usb debugging فعال باشه؟؟؟نميدونم چرا گوشيم با اين نرمافزار كانكت نميشه ديگه...

17. این کاربر از vafa1353 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mad-defy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Österreich

پيش فرض

کدوم نرم افزار؟ همونی که خود موتورولا داده؟
    Motorola_Software_Update.rar
    کد:
    اگر اینه که این یه آپدیتر هست. یعنی اینو که دانلود کردی تازه با این گوشی رو متصل میکنی به اینترنت واسه گرفتن آپدیت. تا اونجایی که من متوجه شدم گوشی باید آنروت باشه و در حالت اولیه سازنده یعنی 2.1 اولیه و بايد usb debugging فعال باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •