قربونت دوست عزيز . اول با نرم افزار MYBACKUP PRO از كليه اطلاعاتتون بكاپ بگير و با با داشتن يك اينترنت پرسرعت در عرض حداكثر 5 ساعت از اين آپديت جديد لذت ببريد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قربونت دوست عزيز . اول با نرم افزار MYBACKUP PRO از كليه اطلاعاتتون بكاپ بگير و با با داشتن يك اينترنت پرسرعت در عرض حداكثر 5 ساعت از اين آپديت جديد لذت ببريد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamid1436; 20-06-2011 at 08:15.
[QUOTE=Hamid_pro;6193952]فونت فارسی با نام droidsansarabic.ttf توی فولدر system/fonts قرار داره که میتونی با فونت دلخواهت عوضش کنی. اما بهتره از نرم افزاری که دوستمونن معرفی کرد استفاده کنی چون اگه فونت اشتباه بریزی امکان بالا نیومدن گوشیت هست
ایا این رام موتوبلور داره؟ واگه داره آیا skippable هست یا نه؟
از كجا بايد فهميد اين رام 2.2.2 موتوبلور داره يا نه ؟
نرم افزار رو نصب كردم ولي ظاهرا فقط براي گوشيهايي است كه قبلا روت شده و روي گوشي من اجرا نمي شه ...
Last edited by hamid1436; 20-06-2011 at 09:25.
اقا چرا اطلاعات غلط میدی کی گفته وای فای نداره داره خوبش هم داره من پس الان فکر میکنی با چی انلاین شدم و انتنش هم بدون هیچ دنگ و فنگی فیکس میشه فقط کافیه یه بار برنامه بیس باند رو اجرا کنی و رام پایه ات رو انتخاب کنی رادیو اف ام هم داره خوبش هم داره ضبط ویدئوش هم اصلا نمیپره بیرون اپرا مینی هم خیلی خوب روش نصب میشه و من الان با اپرا این پست رو دادم.و یه مسئله دیگه که من همین امروز فهمیدم اونم اینه که منو فارسی هم داره رام سیانوژن که برای خیلی ها که دوست دارن منوهاشون فارسی باشه عالی هست.
درود.واقعا این مشکل ها رو نداره؟؟؟؟ من میخواستم این رام رو نصب کنم ولی وقتی پستای بچه ها رو دیدم نظرم عوض شد! حالا واقعا مشکل پرش فیلم نداره؟؟؟؟؟؟
با تشکر.
نه من که این مشکلات رو توی نسخه rc0 ندیدم
درود.این نسخه همونی که در کلوپ موتورولا هادی جان گذاشتن؟
با تشکر.
ممنون
براي اتصال گوشي بايد usb debugging فعال باشه؟؟؟نميدونم چرا گوشيم با اين نرمافزار كانكت نميشه ديگه...
نه اون نه
شما میتونی از این نرم افزار یا ابزار مثل این استفاده کنی برای گرفتن بکاپ از نرم افزار ها و ...
Titanium Backup v3.2.9.1
لینکش توی نرم افزار های اندروید همین سایت هست. یه سرچ بکن یا از بازار بگیر
boys666
اقا چرا اطلاعات غلط میدی کی گفته وای فای نداره داره خوبش هم داره من پس الان فکر میکنی با چی انلاین شدم و انتنش هم بدون هیچ دنگ و فنگی فیکس میشه فقط کافیه یه بار برنامه بیس باند رو اجرا کنی و رام پایه ات رو انتخاب کنی رادیو اف ام هم داره خوبش هم داره ضبط ویدئوش هم اصلا نمیپره بیرون اپرا مینی هم خیلی خوب روش نصب میشه و من الان با اپرا این پست رو دادم.و یه مسئله دیگه که من همین امروز فهمیدم اونم اینه که منو فارسی هم داره رام سیانوژن که برای خیلی ها که دوست دارن منوهاشون فارسی باشه عالی هست.
آقا چرا میزنیییییییی!
واسه من اون مشکلات بود خوب گفتم. اگه صفحه های 15 تا 25 همین تاپیک رو بخونی میبینی که مشکلات متفاوتی هست که برای هرکسی ممکنه وجود داشته باشه با اینکه مثلا این گوشی که ما داریم برای هممون یکی هست در ظاهر (مثلا گوشی من فقط با وان کلیک 1.7 فقط روت میشه و با بقیه ورژن ها حتی 1.9 هنگ میکنه!!!)
ضمنا خیلی از اون چیزهایی که گفتم هم از توی خود فروم سیناژن خوندم. هر چی باشه نزدیک 7000 کامنت گرفته تا حالا این رام CyanogenMod 7 و میشه یه چیزایی از مصرف کننده هاش در آورد
حداقل خودش که اینطوری گفته:
Works:Wifi, SD-Card, 3D, Auto-Brightness, LED, Photo Camera with Flash, Video Camera(H264), GSM/3G, Bluetooth +Headset + HID, Sensors, GPS/aGPS, FM-radio.
Not works:720p Rec. WVGA Photo..
Some people say that they have wifi problems
Zoom >4 has problems.
Widescreen photo has bugs
The camera works for photos in 5MP, WVGA has wrong preview, WiFi has a small bug but affects only few users, I don't have any problem. Also, some users reported issues in video playback, I cannot comment, I almost never watch videos in my cellphone.
And that WiFi problem is still unsolved, the only good thing is that it affects a very small amount of people.
Yea, moto FM app doesnt works like first... it works if you dont use miui one
به هر حال... روی گوشی شما خوب کار میکنه؟ باشه داداش حالشو ببرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچه بهتر از این. من مخلص شمام هستم
و اما جواب اون دوستمون که پرسیدن راجع به موتو بلور
یه آیکن قرمز میاد توی منو به نام my accounts که رویش نوشته MOTOblur که وقتی فعال میکنی widget موتوبلور رو میاره روی صفحه. پس ظاهرا داره![]()
Last edited by mad-defy; 20-06-2011 at 17:44.
ممنون
براي اتصال گوشي بايد usb debugging فعال باشه؟؟؟نميدونم چرا گوشيم با اين نرمافزار كانكت نميشه ديگه...
کدوم نرم افزار؟ همونی که خود موتورولا داده؟
Motorola_Software_Update.rar
اگر اینه که این یه آپدیتر هست. یعنی اینو که دانلود کردی تازه با این گوشی رو متصل میکنی به اینترنت واسه گرفتن آپدیت. تا اونجایی که من متوجه شدم گوشی باید آنروت باشه و در حالت اولیه سازنده یعنی 2.1 اولیه و بايد usb debugging فعال باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)