سلام
آیا هارد اکسترنالب وجود داره که بشه مثل usb استفا ده کرد یعنی کارایی اونو داشته باشه ؟
سلام
آیا هارد اکسترنالب وجود داره که بشه مثل usb استفا ده کرد یعنی کارایی اونو داشته باشه ؟
سلام
پایه و اساس هارد اکسترنالها usb هست . یعنی 99 درصد هاردهای اکسترنال usb دارن .
البته اینترفیس های دیگه هم هست مثل esata و firewire و حتی بعضی هاردها هم پورت lan دارن .
اگه هارد WD My Passport essential 1TB مدت زیادی به کامپیوتر وصل باشه و کار کنه،یعنی هر روز مدتی که کامیپوتر روشن باشه،اونم وصل باشه و کار کنه،مشکلی براش به وجود میاد؟؟
در مورد مدل My book این محصول چی؟
نه مشکلی نداره فقط دمای هارد رو کنترل کنید .
اگر پرتابله جای گرم نذارین ، مثلا در معرض هوای گرم خارج شده در پشت کیس نذارین .
اگر دسکتاپی هست بهتره یه فن هم پشتش بذارین .
موقعی که داره کار میکنه تکون نخوره !!!
با سلام خدمت همه دوستان عزیز من می خوام هارد اکسترنالMy Book Essential 3TB Interface:
USB 3.0 and USB 2.0, USB 2.0 بخرم به نظر همه دوستان و صاحب نظران عرصه ذخیره سازی خوبه
در مورد مزایا و معایب اون می خواستم بدونم
و در ضمن توی بازار ایران کیف اون هم گیر میاد
خوشحال میشم جواب من را بدید
سلام
مدل هاي دسكتاپي سه ترابايتي با اينترفيس USB 3.0+ USB 2.0 فروخته ميشه ، يعني فقط usb2 نيست .
به جرات ميتونم بگم كه هيچ گونه معايبي نداره ، البته در مورد كيف بايد در بازار بگردي
سلام داداشی^^
من2باره اومدم
داداشی شما گفته بودین وسترن اکسترنال1ترا مدل دسکتاپی آداپتورMy book essential
usb2 و usb3 خوبه درسته؟
من اینجا گشتم ولی فعلا موجود نداره...
لطفا نقات ضعفشو یه نگاه بندازین؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بدنه ی جاذب اثر انگشت
نرم افزارهای همراه به اندازه ی Elite متنوع نمی باشند <<== این یعنی چی؟
بعد 2 تراش هم بود که یه مقایسه ای زدم فرقی نداشت جز همون 1 و 2 ی ترا.
حالا از این مارکهایی که گذاشته فقط وسترنش عالیه؟
البته من یه هاردی میخوام که حجمش زیاد باشه ولی بتونم باخودم ببرمش جایی؟
یکی از استادای داداشم مارک transcend داره میگه پر هم هست همیشه باخودش میاره سر کلاس بعد چند بار ازدستش افتاده زمین اما هیچ مشکلی نداشته خودشم میگه خیلی راضیم.
سوال:
usb2 و 3 باشه میشه هم با کامپیوترهای شخصی ازش استفاده کرد هم از لپ تاب؟
من میخوام تا تابستون اومد برم بخرم واسه همین ازالان دارم تحقیق درست و حسابی میکنم
یکی بهم گفت هارد کامپیوترمو بالا ببرم تا دیگه نه از فلش استفاده کنم نه هارد بخرم... منم گفتم خب نمیتونم که کامپیوترو با خودم ببرم جایی؟
خلاصه نظرتون مهمه چون سابقه دارین![]()
سلام
ممنون دوست عزیز .منظورمن اینه که الان در بعضی از رسیورها فقط بر روی usb امکان ضبط وجود داره و با هارد اکسترنال نمیشه و می خوام بد ونم آیا هاردی وجود داره که مثل usb باشه و بتونیم از ----- ضبط کنیم ؟
سلام
بستگی به ----- و هارد اکسترنال داره . اکثر ----- ها میتونن هارد اکسترنال رو شناسایی کنن و فیلمها رو روی اون ضبط کنن . ولی در اینجور مواقع باید دفترچه راهنمای ----- رو خوب مطالعه کنین .
مثلا بعضی رسیورها فقط هارد اکسترنال usb2 رو میشناسن و حتی بعضی رسیورها فقط فرمت FAT32 رو میشناسن و یا حتی پارتیشن رو با حجم محدودی میشناسن مثلا 160 گیگ . یعنی هر ----- شرایط مخصوص خودشو داره .
پس نمیشه نظر قطعی داد ، دفترچه راهنمای ----- رو باید خوب بخونین . من هم نمیتونم مدل خاصی رو به شما پیشنهاد بدم . چون اگر رسیورتون هارد رو نشناسه اونوقت پولتون هدر میره !!!
Last edited by ata.royalfalcon; 14-05-2011 at 21:45.
سلاملطفا نقات ضعفشو یه نگاه بندازین؟
بدنه ی جاذب اثر انگشت
نرم افزارهای همراه به اندازه ی Elite متنوع نمی باشند <<== این یعنی چی؟
خب همانطوري كه گفته مدلهاي Essential داراي بدنه براقي هستن كه اثر انگشت به وضوح معلوم هست .
اما درباره تفاوتهاي نرم افزار والا من مدل Essential نداشتم . من مدل elite دارم . البته من فكر نميكنم تفاوت زيادي بين اين دو نرم افزار باشه . به نظرم تنها تفاوت نرم افزار مدل الايت و Essential قابليت تنظيم ليبل در مدلهاي الايت هست . چون تنها مدلهاي الايت هستن كه ليبل ديجيتالي دارن .
درسته ، فرقي ندارن به جز حجم .بعد 2 تراش هم بود که یه مقایسه ای زدم فرقی نداشت جز همون 1 و 2 ی ترا.
اين نكته خيلي مهميه اگر شما جابجايي زياد دارين اجبارا بايد مدلهاي پرتابل رو بخرين . اتفاقا يه مدل پرتابلي هست كه 1 ترابايته ولي قيمتش حدودا 140 هزارتومنه !!! مثلا مدل My Passport Essential SE فقط به كلمه SE دقت كنين چون مدلهاي عادي يك ترا نداره . اين مدل هم usb2 داره و هم usb3البته من یه هاردی میخوام که حجمش زیاد باشه ولی بتونم باخودم ببرمش جایی؟
یکی از استادای داداشم مارک transcend داره میگه پر هم هست همیشه باخودش میاره سر کلاس بعد چند بار ازدستش افتاده زمین اما هیچ مشکلی نداشته خودشم میگه خیلی راضیم.
و نكته ديگه اين هست كه من فكر نكنم اين مدل مثل مدلهاي ترنسند يا سيليكون پاور در مقابل ضربه كاملا مقاوم باشه . البته هاردها يه دستگاه كاملا حساسي هستن و در نگهداري بايد دقت كرد.
لينك سايت سازنده اش اگر خواستين جزئيات بيشتري بدست بيارين .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبلي ميشود.usb2 و 3 باشه میشه هم با کامپیوترهای شخصی ازش استفاده کرد هم از لپ تاب؟
نكته بسيار مهم اينه كه اون سايت ديجي كالا اطلاعات درستي نميده مثلا در بالاي سايت ميگه كه سرعت هد : 7200 دور بر دقیقه در صورتي كه سرعت هد صحيح نيست بلكه سرعت دوران صفحات صحيح هست كه واحد آن rpm هست . و نكته عجيبش اينه كه خودش داره ميگه 7200 دور بعد در پايين سايتش ميگه 5400 دور ، عجيبه !!!!
لينكشو گزاشتم براي اينكه متوجه تناقص گويي هاشون بشين . پس بهترين مرجع براي كسب اطلاعات بيشتر سايت سازنده هارد هست
به جاي ستاره com بذارينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ata.royalfalcon; 15-05-2011 at 07:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)