اگه 90 تومن بیشتر زیاد برات مهم نیست i5 رو بگیر
اگه 90 تومن بیشتر زیاد برات مهم نیست i5 رو بگیر
ببین من بعد از وصل کردن سیم به TV و انتخاب مثلا HDMI2 روی تلویزیون، توی Screen Resolution هون بالای صفحه بجای یک تصویر دو تا نشون میده و این معلوم میکنه که ارتباط برقرار شده و در قسمت Display توی همون صفحه یک گزینه دیگه اضافه میشه. تا این اتفاق نیوفته تنظیماتی در کار نیست. از اونجایی که من خودم بلافاصله بعد از وصل کابل و انتخاب HDMI2(روی TV خودمون البته) تصویرم وصل شد حدس میزنم مشکل دیگه ای در کار باشه. آیا این کابلو جای دیگه تستش کردی؟ سالمه؟ قبلا با تنظیمات Display ور رفتی؟
ای بابا چرا پستهای من اینجوری میشه باید اول تایید بشه بعد نمایشش میدن!!!خب الان دیگه کسی دو صفحه قبل رو که نگاه نمیکنه که سوال منم بی جواب موند!!!اگه خدائی نکرده وقت کردین یه سری به پستای 1722 و 1723 بزنید
ممنون
والا من خودم هرجا رفتم دیدم همه میگن یه ماه تعویض یه سالم گارانتی، منم بیخیالش شدم و از سام سرویس گرفتم. الانم با بحثایی که شده به درستی انتخابم ایمان آوردم.
سرویس تگ روی یه کاغذ کوچیک سفید که روی پشت لپ تاپت چسبیده نوشته شده و کدیه که دستگاهت با تمام مشخصات سخت افزاری و تولیدیش با اون شناخته میشه و توی همون قسمت ساپورت سایت پیداش میکنی، بگردی توی چند صفحه قبل بچه ها لینکشو گذاشتن.
واسه منم نوشته ساخت چین ولی سرویس تگش میگه که از لهستان اومده!
سام سرویس؟؟؟!!! همون گارانتی کنندهی محصولات سامسونگ یا یه شرکت دیگه؟
سلام به همه ی دوستان.امروز با زیگورات تماس میگیرم ببینم چی میشه!!!
ببینیم امروز دیگه زیگوراتچطور میخواد مارو بپیچونه!!!
آقای مبین خوشحال میشم نظرتونو راجع به این قضیه بدونم؟ بازم میگین زیگوراتبی تقصیره؟؟؟؟؟
در تایید گفته های mss_195 باید بگم، به نظر من از هرجایی میخواین بخرید الا زیگورات!!!
گول تبلیغات الکی رو نخورید!!!منم به اسم و رسم این شرکت کذایی (زیگورات )و تبلیغاتش اعتماد کردم نتیجشم دیدم.
یه سوال:
ویدوز 64 بیت نیاز به نرم افزارهای 100% 64 بیتی داره؟یا همین نرم افزارهایی که الان کلا موجود هست روی 64 بیتی هم جواب میده؟
Last edited by asemanekavir38; 18-11-2010 at 10:10.
همونه.
اکثر برنامه ها مشکلی ندارند ولی بعضیها دو تا نسخه 64 و 32 بیتی دارن. مثلا من خودم برای NOD32، WinRAR، PhotoShop و بازی کرایسیس(!) نسخه 64 بیتیشونو گیر آوردم ولی اکثر نرم افزارهای کاربردی دیگه مشکلی نداشتن.
این سی پی یو مگه 4 هسته ایه؟
لطفا جواب بدید
نخیر، فکر میکنم هردو 2 هسته ای هستن و فقط تعداد هسته های مجازی و فرکانسشون فرق میکنه![]()
سلام
منم از این لبتاپ خیلی خوشم امد و چند تا سوال دارم که امیدوارم جواب بدید :
1 : دلیل ارزون بودن این لب تاپ چیه ؟ سیستم های از این ضعیف تر هم هستند که خیلی گرون ترند.
2 : من می خوام با نرم افزار های بزرگ جلوه بصری مثل افتر افکت ، پری مایر و تری دی مکس کار کنم ، کدوم کانفیگ را پیشنهاد می کنید؟
3: در جلوی گرافیک نوشته : Up to 2048 Mb ، ایا این معنیش اینه که میشه بعدش تا 2 گیگ ارتقا داد ؟ اگه اره ، ایا این کار سخته و باید پیش متخصص ها فرستاده بشه و خرج زیاد بر می داره ؟
4: یکی می تونه یه لیست از بازی هایی که روش تست شده بزاره ؟
5: ایا کیفیت صدا مثل خیلی از لب تاپای دیگه بده ؟ وایا کیفیت مانیتور که شنیده بودم از بعضی زاویه ها خوب نیست برای کانفیگ های گرون تر هم همین طوره ؟
6:و در اخر اینکه من قبلا که تو تاپیک می امدم مشکل درایورها ، خیلی مطرح می شد ، ایا مشکل حل شد و یا این هنوز یک ضعف بزرگ در این لب تاپه ؟
از اینکه زیاد سوال پرسید ، ببخشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)