تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 449 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه mostafa akbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

پیشنهاد
    دوستان اگر موافق باشند بیایید کمودو را به زبان فارسی هم ترجمه کنیم. الان دیدم توی پوشه translation شش تا فایل با پسوند tamplate به زبان انگلیسی برای این کار موجود ه 5 تا از فایلها تعداد خط هاشون خیلی کمه و کاری ندارند فقط این فایل 2700 خطی cfp.english.lang.templateهست که باید بین چند نفر تقسیم و ترجمه بشه.

2. 3 کاربر از mostafa akbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کمودو برای دفاع در برابر حملات اینترنتی بجای شناسایی ids از حملات پیشگیری میکنه ips پس بهتره در محصولی از ips استفاده میکنه دنبال رفتارهای سیستم ids نباشید دوست
    براي صدمين بار ميگيم كه ويژگيNetwork Attack Detection در كمودو حذف شده و خود سايت كمودو فقدان بخش Network Attack Detection رو تاييد كرده و با توجه به اين مساله كمودو در برابر دفع حملات پيچيده شبكه كاملا نا توانه.

hips به تنهایی هم میتونه امنیت سیستمهای pc را در برابر حملات شبکه تامین کنه و نیازی به Nids نیست.اگر هم کسی به nids (از نوع نرم افزاری )احتیاج داشته باشه مطمئنا سراغ outpost یا فایروالهای دیگه که بطور ناقص اون را پشتیبانی میکنند نمیره و از از ابزار حرفه ای مخصوص این کار یعنی snort استفاده میکنه.
    HIPS فقط براي دفع حملات Outbound تعريف شده .

براي دفع حملات Inbound نياز به Network attack detection هستش كه از كمودو حذف شده.

در ضمن nids اگر ترافیک شبکه بالا باشه یا سیستم ضعیف باشه باعث کند شدن ارتباط شبکه میشه.
    شما ميتوني از فايروالهايي كه داراي Network Attack Detection هستن ، استفاده كني تا ببيني كه سرعتششون گاهي از كمودو هم بهتره.

براي مثال فايروال Outpost داراي سيستمي هستش كه به نرم افزارهاي معروف شبكه Priority بيشتري در استفاده از پهناي باند ميده ، در نتيجه سرعت وبگردي شما هيچ كاهشي پيدا نميكنه.
    Last edited by outpost; 22-01-2011 at 09:31.

4. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

در مورد ایراد سلف دیفنس اول باید دقیقا منظور و علت ایراد رو متوجه بشید.

1) این که فایل های سیستمی کمودو قابل پاک شدن ، جابه جایی و پوشه نصب پروتکت نیست یک باگ هست. (باگ رو دقیقا ایراد ترجمه کنید ) هیچ دلیلی وجود نداره که فایل های سیستمی کمودو پاک بشه پس باید کاملا حفاظت شده باشند.

2) این ایراد رو نباید با لایه های دیگه پوشوند. مثال زدم: مثلا کسپرسکی بگه من Ap control دارم یعنی همون سند باکس و HIPS کمودو به اضافه اون سندباکس واقعی (کاملا ایزوله) رو دارم دیتابیس دارم پس بیام سلف دیفنس رو بردارم دیگه این چه کاریه ؟
    سلف دیفنس یه چیز و HIPS و غیره چیزهای دیگه هستند. : دی

3) نمونه واقعی ضربه خوردن از سلف دیفنس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینپست گذاشته شده ، اینجا به دلیل اشتباه کاربر مخرب از HIPS و سندباکس رد شده اما واقعا چه دلیلی وجود داره سوئیت امنیتی نتونه از خودش محافظت کنه و بعد از اجرا خود سوئیت تسلیم بشه. البته باید دید کدوم سوئیت میتونه در مقابل همین نوع از خودش حفاظت کنه و آسیب نبینه شاید خیلی سوئیت ها هم در مقابل این نوع کرم اسیب ببینند. اما قطعا بین سوئیتی که سلف دیفنس کاملی داره با سوئیتی که سلف دیفنس ضعیفی داره فرق هایی وجود داره.

موفق باشید
    جناب دكتر ، جالب اينجاست كه با اينهمه نمونه هاي واضح از ضعف Self Defense كه در كمودو وجود داره ، خود نويسنده هاي برنامه كمودو هم اينقدر متعصب هستن كه به جاي رفع اين مشكل، اونو انكار ميكنن.

فكر كنم يكي از مهندساي كمودو گفته بود ما به خاطر User Friendly كردن نرم افزار اجازه داديم كه كاربر بتونه در پوشه كمودو راحت تغييرات ايجاد كنه !

اون دوست ايرانيمون هم زده بود تو حالشون و گفته كه جناب ، User Friendly بودن اين بود كه شما مثل همه نرم افزارهاي ديگه اين امكان رو ميزاشتي كه خود كاربر در صورت نياز Self Defense رو توي تنظيمات خاموش كنه ، نه اينكه كلا كمودو رو باز بزاري تا كاربر چه عمدا و چه سهوا باعث آسيب ديدن نرم افزار بشه.

6. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت

پيش فرض

جناب دكتر ، جالب اينجاست كه با اينهمه نمونه هاي واضح از ضعف Self Defense كه در كمودو وجود داره ، خود نويسنده هاي برنامه كمودو هم اينقدر متعصب هستن كه به جاي رفع اين مشكل، اونو انكار ميكنن.

فكر كنم يكي از مهندساي كمودو گفته بود ما به خاطر User Friendly كردن نرم افزار اجازه داديم كه كاربر بتونه در پوشه كمودو راحت تغييرات ايجاد كنه !

اون دوست ايرانيمون هم زده بود تو حالشون و گفته كه جناب ، User Friendly بودن اين بود كه شما مثل همه نرم افزارهاي ديگه اين امكان رو ميزاشتي كه خود كاربر در صورت نياز Self Defense رو توي تنظيمات خاموش كنه ، نه اينكه كلا كمودو رو باز بزاري تا كاربر چه عمدا و چه سهوا باعث آسيب ديدن نرم افزار بشه.

این بحث +چند بحث دیگه به طور کامل جمع بندی شد،لطفا" به نقطه آغاز برنگردید

کد:
    Last edited by santamove; 22-01-2011 at 10:03.

8. 5 کاربر از santamove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mostafa akbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

براي صدمين بار ميگيم كه ويژگيNetwork Attack Detection در كمودو حذف شده و خود سايت كمودو فقدان بخش Network Attack Detection رو تاييد كرده و با توجه به اين مساله كمودو در برابر دفع حملات پيچيده شبكه كاملا نا توانه.

HIPS فقط براي دفع حملات Outbound تعريف شده .

براي دفع حملات Inbound نياز به Network attack detection هستش كه از كمودو حذف شده.

شما ميتوني از فايروالهايي كه داراي Network Attack Detection هستن ، استفاده كني تا ببيني كه سرعتششون گاهي از كمودو هم بهتره.

براي مثال فايروال Outpost داراي سيستمي هستش كه به نرم افزارهاي معروف شبكه Priority بيشتري در استفاده از پهناي باند ميده ، در نتيجه سرعت وبگردي شما هيچ كاهشي پيدا نميكنه.

به هیچ وجه حذف نشده.شما هنوز فرق بین FIREWALL & NIDS & HIPS را نمیدونید.

کد:
    این قسمت قبلا به نام Attack Detection Settings بود و فقط NIDS از این قسمت حذف شده.

کد:
    Last edited by mostafa akbari; 22-01-2011 at 10:26.

10. 3 کاربر از mostafa akbari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به هیچ وجه حذف نشده.شما هنوز فرق بین FIREWALL & NIDS & HIPS را نمیدونید.
    قصد توهين ندارم ولي قضيه شما شده مثل سوزن گرامافون كه گير ميكنه روي يه چيز و همش اونو تكرار ميكنه.

در سايت Comodo به صراحت گفته شده كه از نسخه 4 به بالا ، ويژگي Network Attack Detection شده.

You've correctly noticed the attack detection has been removed
    .

کد:

12. 2 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

سلام دوستان خوب هستید.

این پست من برای خود کاربران کومودو هستش.

اقا شما واقعا ما را گیج و منگ کردید.

من به عنوان یک کاربر بی طرف.

پستای شما را خوندم .

از یک طرف میاد میگید کومودو باید ضعفش را رفع کنه.

از یک طرف میاد میگید کومودو ضعف نداره.

از یکطرف میاد میاد میگید کومودو برای اینکه در تستا شرکت نکرده و یک انتی دیگر شرکت کرده شجاعت داشته که شرکت کرده.

از یک طرف میگید نه.

از یکطرف میگید مشکل که دوستان کشف کردن از یک طرف میگید مشکلی نیست.

از یکطرف میاد میگید چون تایپیک ها بسته شده در فروم کومودو این ضعف اشکار شده.

از یک طرف نقض میکنید.

والا ما را گیج کردید.

از یک طرف دفاع و از یک طرف تو سر کومودو میزنید.(منظورم خود کاربران کومودو هست).

طبق این پست.
    کد:
    من گفتم.

قصدم بهم ریختن نبود.

فقط رفع ابهام هست سوالم.

امیدوارم مانند سوال قبلیم درست پاسخ دهید.

موفق و پیروز باشید. برای همگی شما ارزوی موفقیت دارم
    Last edited by Karkas20; 22-01-2011 at 11:12.

14. 6 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

جواب كمودو در برابر اعتراضات كاربران براي حذف بخش Network Attack detection.

You could use Snort to detect or take action on those attacks.

با توجه به فقدان بخش Network Attack Detection در نرم افزار كمودو ، بايد از نرم ارفزار Snort استفاده كنيد.

کد:
    بازم تاكيد ميشه كه نرم افزار كمودو در دفع حملات پيچيده Inbound كاملا آسيب پذيره و استفاده از نرم افزار Snort براي كاربران كمودو توصيه ميشه.

Last edited by outpost; 22-01-2011 at 11:03.

16. 2 کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی M.Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    کرمان - رفسنجان

پيش فرض

با سلام
    من مشکل اقای outpost را متوجه شدم.
    اقا بنده اعتراف میکنم که سوئیت امنیتی outpost خیلی عالی است و هیچ مشکلی هم ندارد و اصلا ساخته دست بشر نیست و هنوز کاربرانش نفهمیدند این سوئیت را چه افرادی نوشته اند و هیچ باگی هم ندارد.
    و از طرف دیگر کومودو اشغال است و هیچ امنیتی برای سیستم نمی اورد و فقط یک بار اضافی به سیستم میدهد و ملیح هم قبل از نوشتن کومودو در یک رستوران در تهران مشغول به کار بوده.
    حالا بنده هم به ان چیزی که شما می خواستید اعتراف کردم و دیگر بحثی هم با شما ندارم.
    برای راهنمایی کاربران :
    کد:
    کد:
    کد:
    -----------------------------------
    در مورد اقای karkas20 عزیز باید بگم :
    دوست عزیز بار اول هم من و هم santamove عزیز و هم بقیه بچه ها گفتیم که self defence کومودو مشکل دارد و باید این مشکل رفع شود اما مشکی که در self defence وجود دارد از نظر امنیتی نمی تواند به سیستم صدمه بزند چون خود کاربر می تواند فایل های ان را پاک کند و هیچ مخربی توانایی این کار را ندارد زیرا در sandbox متوقف می شود.(می دانم sandbox جزو self defence نیست اما شما می خواهید مخرب ها به کومودو صدمه نزنند که با وجود sandbox نمی توانند صدمه بزنند)
    1000 بار گفتم باز هم میگم من با انتقاد کومودو موافقم.
    اما با تخریب کومودو مخالفم.
    بارها پست های را دیدم که خیلی از دوستا نوشته بودند comodo را حذف کنید و فلان سوئیت امنیتی را نصب کنید.
    امیدوارم این حرف ها دیگر در انجمن نباشد زیرا خود کاربر باید تصمیم بگیرد و ما تنها می توانیم کاربران را راهنمایی کنیم و ویژگی های سوئیت های امنیتی را بیان کنیم.
    با تشکر

18. 6 کاربر از M.Hashemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

در مورد اقای karkas20 عزیز باید بگم :
    دوست عزیز بار اول هم من و هم santamove عزیز و هم بقیه بچه ها گفتیم که self defence کومودو مشکل دارد و باید این مشکل رفع شود اما مشکی که در self defence وجود دارد از نظر امنیتی نمی تواند به سیستم صدمه بزند چون خود کاربر می تواند فایل های ان را پاک کند و هیچ مخربی توانایی این کار را ندارد زیرا در sandbox متوقف می شود.(می دانم sandbox جزو self defence نیست اما شما می خواهید مخرب ها به کومودو صدمه نزنند که با وجود sandbox نمی توانند صدمه بزنند)
    محمد جان عزیز.

من قصدم تخریب نیستش ولی ایا قبول دارید که نبود سلف دیفنس در کومودو

یک عیب بزرگ محسوب میشه.

چون کومودو را نمیشود روی یک سیستم الوده نصب کرد .

چون در عملکرد کومودو اختلال ایجاد میشود.

ولی من در این موندم چرا باز با این که این مشکل در فروم کومودو مطرح شد باز این مشکل سلف دیفنس پا برجاست.

من حتی دیشب نسخه جدیدش را نصب کردم انتی ویروس در ویندوز 32بیتی خب که بگفته دوست خوبمون جناب tiger

که مشکل را در انجمن کومودو مطرحش کرده بودن یکی از مدیرا گفته بود که این مشکل پاک کردن فایل ها در ایکس پی هست

و در سون این مشکل نیست.

ولی من دیشب رفتم در پوشه کومودو و تمام فایل هاش را پاک کردم.

چرا با این همه دادن نسخه جدید این مشکل سلف دیفنس که در انجمن کومودو ذکر شد و تاحدودی مدیران قبول کردن.

در دو نسخه ای که امد برطرف نشد.

موفق باشید محمد عزیز
    Last edited by Karkas20; 22-01-2011 at 13:41.

20. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •