با سلام
من مشکل اقای outpost را متوجه شدم.
اقا بنده اعتراف میکنم که سوئیت امنیتی outpost خیلی عالی است و هیچ مشکلی هم ندارد و اصلا ساخته دست بشر نیست و هنوز کاربرانش نفهمیدند این سوئیت را چه افرادی نوشته اند و هیچ باگی هم ندارد.
و از طرف دیگر کومودو اشغال است و هیچ امنیتی برای سیستم نمی اورد و فقط یک بار اضافی به سیستم میدهد و ملیح هم قبل از نوشتن کومودو در یک رستوران در تهران مشغول به کار بوده.
حالا بنده هم به ان چیزی که شما می خواستید اعتراف کردم و دیگر بحثی هم با شما ندارم.
برای راهنمایی کاربران :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
-----------------------------------
در مورد اقای karkas20 عزیز باید بگم :
دوست عزیز بار اول هم من و هم santamove عزیز و هم بقیه بچه ها گفتیم که self defence کومودو مشکل دارد و باید این مشکل رفع شود اما مشکی که در self defence وجود دارد از نظر امنیتی نمی تواند به سیستم صدمه بزند چون خود کاربر می تواند فایل های ان را پاک کند و هیچ مخربی توانایی این کار را ندارد زیرا در sandbox متوقف می شود.(می دانم sandbox جزو self defence نیست اما شما می خواهید مخرب ها به کومودو صدمه نزنند که با وجود sandbox نمی توانند صدمه بزنند)
-----------------------------------
1000 بار گفتم باز هم میگم من با انتقاد کومودو موافقم.
اما با تخریب کومودو مخالفم.
بارها پست های را دیدم که خیلی از دوستا نوشته بودند comodo را حذف کنید و فلان سوئیت امنیتی را نصب کنید.
امیدوارم این حرف ها دیگر در انجمن نباشد زیرا خود کاربر باید تصمیم بگیرد و ما تنها می توانیم کاربران را راهنمایی کنیم و ویژگی های سوئیت های امنیتی را بیان کنیم.
با تشکر