نه دوست عزیز ، مخابرات باید برین مرکز سید الشهداء توی آبنوس ، اونجا هم اگه بدهی ، قبض داشته باشین میفرستنون بانک بعد برمیگردین براتون تخلیه میکنن
این شرکتایی که مرکز پاسخگوییشون تو تهرانه تلفنی براتو ن تخلیه میکنن
نه دوست عزیز ، مخابرات باید برین مرکز سید الشهداء توی آبنوس ، اونجا هم اگه بدهی ، قبض داشته باشین میفرستنون بانک بعد برمیگردین براتون تخلیه میکنن
این شرکتایی که مرکز پاسخگوییشون تو تهرانه تلفنی براتو ن تخلیه میکنن
سلام من سرویس 256 با 5 گیگ ترافیک ماهانه رو خریداری کردم
سرعت دانلودم تو idm بین 120تا 150 متغیره
به نظرتون سرعتش خوبه یا زنگ بزنم بگم افت سرعت دارم ؟
چون قبلا 512 و 128 .هم گرفتم همینقدر بود سرعتش
سرعت خوبه به نظرم. کلا 5 گیگ داری. باید مدیریت کنی این 5 گیگ رو. وگرنه هر چه سرعتت بالاتر باشه سریعتر دست به جیب میشی ( البته اگه تایم رایگان نداشته باشی )
سلام دوست عزیز شما باید به تنظیمات مودم برید و مطمن بشید یه مشکل نویز یا کمبود پهنای باند نداشته باشید اما به هر حال می تونید به پشتیبانی شرکت زنگ بزنید و بگید که پهنای باند تون را افزایش بدن. و در نهایت میشه بگید از کدام شرکت سرویس دارین؟
از مخابرات
سلام باید ببینید شرکت خط شما رو روی چند مگ بسته
یه نگاه به استاتوس مودم بزنید اونجا مشخصه روی چند مگ بسته
هر چند ممکنه خود مخابرات سرعت رو براتون محدود کرده باشه
من وظیفه ی خودم دونستم که به اطلاع همشهریان عزیز برسونم که همزمان با پروژه عظیم زیرگذر آزادی ، چند مسیر در طول شریعتی داره مخابرات کابل برگردان میکنه که اینترنت توپ ارائه بده ! و در سر آسیاب و سلسبیل مراکز جدید مخابراتی درست کردن اندازه بیمارستان ، باور نمیکنین خودتون برین ببینید . تجهیزات اونا احتمالا از مراکز سی تی اسکن هم گرون تره !
اون وقت این ور شهر تو بلوار که تقاضای واقعی هست برای اینترنت طرف باید کله ملق بزنه 1 مگ گیرش بیاد ، من نمیدونم اینا سر خودشونو میخوان کلاه بزارن یا واقعا سیاست دولت اینه که مناطق محروم اینترنت توپ تری داشته باشن ..
اینترنت موبایل هم دقیقا ! همین طوره از سر آزادی به طرف مناطق اوباش نشین 4 جی ایرانسل فول آنتن میده اینجا فقط سر چهارراه تو خیابون آنتن میده اونم هوشمند ! نصفه نیمه
کرمان ماشالله تو محرومیت زایی از همه جا سبقت گرفته
به نظر من هم دقیقا حق با شماست
اون ور شهر باید دولت همون مسکن مهر رو تکمیل کنه که جوانان غیور که میخان قبل از گرفتن گواهینامه ازدواج کنن بتونن کارشون رو بکنن ،
مخابرات اگه میخاد حداقل درآمدش کفاف خرجش و بده و مجبور نشه برای تامین پهنای باند کمپین های گوناگون ش دست به دامن آریا شاتل و پدیدار نشه ؛ بیاد زیر ساخت مخابراتی این ور شهر رو درست کنه که تقاضای واقعی هست و مردم پول میدن بالاش ، انقدر کمپین راه انداختن که خودشون توش موندن ، یه روز جوانان ، یه روز زنان ، یه روز نوجوانان ، پس فردا هم لابد معتادان
اون وقت دوستان هنوز تو کف فیبر موندن ببینن کدوم شرکت رو فیبر ارئه میده آقا فیبر کجا بود همش سیم مسیه !
سلام
من از مخابرات خط adsl خریداری کردم چهار سال پیش منتها الان یه چند ماهی میشه وقتی اطلاعات ایپی رو چک میکنم سرویس دهنده رو میزنه شاتل تو گوگل هم سرج کردم صاحب آیپی رو شرکت شاتل میزنه !
چرا اینطوریه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)