چرا اینجور شد؟! واقعا چرا؟! این چراها رو کی باید جواب بده؟!!!!![]()
چرا اینجور شد؟! واقعا چرا؟! این چراها رو کی باید جواب بده؟!!!!![]()
خیلی خوب دفاع کردیم.ولی در نهایت حق به حق دار رسید...
تبريك به همه كساني كه از جواد خپل متنفرن..!
جواد برگرد تهران حالا..
در این که تیم ما نیمه اول افتضاح بود شکی نیست. نیمه دوم تلاششون رو کردن ولی کره یکم بهتر بود. اما ..
ایرماتوف تو نیمه دوم و خصوصاً وقت های اضافی پدر تیم رو در آوورد. پنالتی رو که نگرفت. به پارک جی سونگ که هند عمد کرده بود کارت نداد. پدر مسعود شجایی رو در آوردن. 4 دقیقه مونده که نیمه تموم شه. بیچاره رو زدن مصدومه. داشت از زمین میرفت بیرون، بهش کارت داد. آخرشم خودش 2 دقیقه وقت اضافه گرفته بود، فقط 1:34 ثانیش رو نگه داشت. خیلی بد بودو.
این باخت رو به افشین قطبی بخاطر تعویض های زیباش و جواد نکونام بخاطر بازیسازی های عالیش رضایی بخاطر شوت های دقیق و عدم خودخواهیش و مسعود شجایی بخاطر بازی باغیرتش و همینطور سعیدلو و کفاشیان و دارو دستشون بخاطر مدیریت هایی که از دل جان دارند و همینطور ما مردم جوگیر تبریک میگم
ترس کره ای ها کاملا از بازیشون مشهود بود و قطبی کاملا درست گفته بود
خوب ظاهرا سنت دیرینه یکی درمیون هم شکسته شد
ظاهرا پیشبینی ما هم درست در اومد پیشبینی که به نظر من احساسی نبود مثل بیشتر مابقی پیشبینی ها که بخاطر بازی های قبلی کاملا از روی احساسات داده شد
من تو این بازی یه بازیکن ایرانی رو ندیدم یه کره ای رو دریبل کنه
تیم ذوب اهن بازی میکرد از این بهتر بود
بیایید آقایون طرفدار قطبی بیایید عزیزانی که با برد عراق و امارات این تیم ملی رو رنساس فوتبال ایران می دونید جو بد چیزی هست نه؟!؟
حالا نظرتون در مورد سعیدلولو کفاشیان و قطبی با کف دست یه میلیاردیش چیه !؟
من میخام فحش بدم کییی پایه هست فحش بدیم؟
عجب تیم ملی مزخرفی داریم حالم بهم می خوره.............
در اونصورت هم اول پیام بازرگانی میزاشتن-اینها ضد تبلیغه ،تبلیغ نیست، اینها یه سور زدن به کانالهای خصوص ترکها...
من موندم این کارشناسها دو ساعت پهلوی این گزارشگرها میشینن که 5 دقیقه قبل و بعد بازی افاضات کنند...
-----------------------------------------------------------------------
یکی الان تلفن زد باش دعوام شد...اه من نباید پخش زنده ایرانو ببینم...
-----------------------------------------------------------------------
این هم جواد و شانس آوریش برای ایران:اگه رحمتی و نوری وباقی رو هم اضافه کنید 100% موافقم:
این باخت رو به افشین قطبی بخاطر تعویض های زیباش و جواد نکونام بخاطر بازیسازی های عالیش رضایی بخاطر شوت های دقیق و عدم خودخواهیش و مسعود شجایی بخاطر بازی باغیرتش و همینطور سعیدلو و کفاشیان و دارو دستشون بخاطر مدیریت هایی که از دل جان دارند و همینطور ما مردم جوگیر تبریک میگم
ترس کره ای ها کاملا از بازیشون مشهود بود و قطبی کاملا درست گفته بود
خوب ظاهرا سنت دیرینه یکی درمیون هم شکسته شد
Last edited by Arash4484; 22-01-2011 at 22:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)