تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 397 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 3966

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام من اولای بازی گیر کردم اینجا که پدر اتزیو میگه یه چیزی رو باید واسه Lorenzo ببرم وقتی قبول میکنم باید کجا برم ؟ هیچ چی تو نقشه نیست .

اینم نقشم :
    باید VALUE 1902 رو بریزید منم همین مشکلو داشتم.

2. این کاربر از night lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام.
    من بازی رو تموم کردم ولی یک مشکلی دارم . من هنوز لباس جد رو آزاد نکردم. من هر شش مرحله ی Assassin Tomb رو رفتم و الان توی آخریش گیر کردم . من تونستم کلش و برم و حتی اون مجسمه رو باز کردم وقتی از دریچه ای که به پایین می پرم صفحه سفید میاد و رد نمی شه. من با ولیو 168 kb بازی رو تموم کردم و الانم بیشتر ولیو ها رو ریختم ولی همشون سفید می شن . در ضمن ولیو های 1900 به بالا برای من سیو بازی ها رو نمی یاره نمی دونم شاید به دلیل سرور من باشه که من از سرور 2.2 استفاده می کنم .

اگه می تونید کمک کنید که این قسمتم برام حل شه . خوره شده این لباسه تا آزاد کنم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ميشه يه سري از اين حركات رو هم بنويسيد كه ما هم استفاده كنيم ؟؟؟؟
    مهارتهایی که در محوطه تمرین ویلا یاد می گیرین موارد زیر هستن:

Moves (حرکات):

باز زدن کلید F بروی حریف قفل کنین و ...

Attack (حمله) - دکمه چپ ماوس رو بزنین.
    Deflect (دفاع) - دکمه راست ماوس رو نگه دارین.
    Attack Combo (ترکیب حمله) - دکمه چپ ماوس رو پشت سر هم و منظم بزنین.
    Dodge (جاخالی دادن) - دکمه راست ماوس رو نگه دارین و موقع حمله حریف, کلید Space رو بزنین. قبل از زدن Space می تونین در حال حرکت هم باشین.
    Evade (دوری کردن) - موقع حمله حریف, کلید Space رو بزنین. قبل از زدن Space می تونین در حال حرکت هم باشین.
    Counter Kill (ضد حمله) - دکمه راست ماوس رو نگه دارین. موقع حمله حریف, دکمه چپ ماوس رو بزنین.
    Disarm (خلع‌ سلاح‌ كردن‌) - در حالی که دستتون خالی هست دکمه راست ماوس رو نگه دارین. موقع حمله حریف, دکمه چپ ماوس رو بزنین.
    Picking Up Weapons (سلاح برداشتن) - در حالی که روی یک سلاح افتاده بر روی زمین ایستادین کلید Shift رو بزنین. سپس برای حمله دکمه چپ ماوس رو بزنین.
    Sheath (غلاف‌ كردن‌ سلاح) - کلید 4 رو بزنین.
    Weapon Selection (انتخاب کردن سلاح) برای انتخاب شمشیر کلید 3 رو بزنین. سپس برای حمله دکمه چپ ماوس رو بزنین.
    Smoke Bombs (بمبهای دودزا) - کلید Q رو نگه دارین و نشان بمبهای دودزا رو انتخاب کنین. سپس دکمه چپ ماوس رو بزنین.
    Throwing Knives (پرتاب کردن چاقو) - دکمه چپ ماوس رو بزنین. (بایستی بر روی هدف قفل کرده باشین)

در پایان می تونین با زدن Space تمرین رو ادامه بدین و یا با زدن Shift از تمرین انصراف بدین.

Special Moves (حرکات ویژه):

Unarmed Combat (مبارزه غیر مسلح - پرتاب کردن شن) - در حالی که دستتون خالی هست دکمه چپ ماوس رو نگه دارین و سپس ول کنین.
    Ranged Weapons (اسلحه های دور برد - پرتاب کردن چاقو همزمان به سه نفر) - در حالی که دستتون چاقو هست دکمه چپ ماوس رو نگه دارین و سپس ول کنین.
    Long Weapons (اسلحه های کشیده - زدن پاهای حریف) - در حالی که دستتون نیزه هست دکمه چپ ماوس رو نگه دارین و سپس نزدیک حریف ول کنین.
    Two-Handed Weapons (اسلحه های دو دستی) - دکمه چپ ماوس رو نگه دارین و سپس نزدیک حریف ول کنین.
    Pistol (تپانچه - کم کردن روحیه حریف) - دکمه چپ ماوس رو نگه دارین اما ول نکنین.

Free Fighting (مبارزه آزاد):

Attack (حمله) - دکمه چپ ماوس رو بزنین.
    Deflect (دفاع) - دکمه راست ماوس رو نگه دارین.
    Attack Combo (ترکیب حمله) - دکمه چپ ماوس رو پشت سر هم و منظم بزنین.
    Counter Kill (ضد حمله) - دکمه راست ماوس رو نگه دارین. موقع حمله حریف, دکمه چپ ماوس رو بزنین.
    Quick Step (قدم برداشتن سریع - مساوی با Evade (گریختن)) - موقع حمله حریف, کلید Space رو بزنین. قبل از زدن Space می تونین در حال حرکت هم باشین.
    Escape (فرار کردن - مساوی با Dodge (جاخالی دادن)) - دکمه راست ماوس رو نگه دارین و موقع حمله حریف, کلید Space رو بزنین. قبل از زدن Space می تونین در حال حرکت هم باشین.
    Taunt (دست‌ انداختن‌ و متلك‌ گفتن‌) - کلید E رو بزنین.

در پایان می تونین با زدن T از تمرین انصراف بدین.

5. 17 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

خوب شما به احتمال زیاد dvd بازیت ناقصه.

اولا دستورات پست اول این تایپیک رو انجام بده و لانچر رو دانلود کن و تو همون فولدری که خودت گفتی بذار.

اگر نشد باید نسخه سالم و تر و تمیزشو بگیری.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بازیم رو از فروشگاه شاپ زون گرفتم...

در آغاز فعالیت mes que un club's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بوشهر-دیر

پيش فرض

سلام دوستان.راستش امروز بازی گرفتم نمیدونم 2 هست یا یک.راستش کرکش ساده بود.بعد آیکون بازی هم صورت مرده خودش بود.اول بازی هم که تو یه جایی بودی که یه پرستاری بود و یه دکتری.که بعد میخوابیدی یه شیشه میومد جلو صورتت و بعدش هم آموزشی بود.خود 2 هست یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hassan_magic2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان.راستش امروز بازی گرفتم نمیدونم 2 هست یا یک.راستش کرکش ساده بود.بعد آیکون بازی هم صورت مرده خودش بود.اول بازی هم که تو یه جایی بودی که یه پرستاری بود و یه دکتری.که بعد میخوابیدی یه شیشه میومد جلو صورتت و بعدش هم آموزشی بود.خود 2 هست یا نه

شماره یک بازی هستش

10. این کاربر از hassan_magic2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

خوب شما می گی لانچر بازی ساخته نشده پس نشون می ده دی وی دی بازی ایراد داره. چون اگه دی وی دی سالم باشه بعد از نصب بازی خود به خود باید ubisoft game launcher هم نصب بشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad dante's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    همینجا...

پيش فرض

بچه ها این بازی چجوری سیو میشه؟؟؟

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بچه ها این بازی چجوری سیو میشه؟؟؟
    خودش سیو میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •