از لحاظ کیفیت لینکسیس عالی است من x2000 دارم خیلی عالی است و خیلی هم خوشگل
از لحاظ کیفیت لینکسیس عالی است من x2000 دارم خیلی عالی است و خیلی هم خوشگل
ایسوس n10 البته یک کم قیمتش بالاتر از قیمت پیشنهادیتون است
فقط دقت کن بچه ها می گن تقلبیش تو بازار زیاده
سلام
من یه روتر با رینج بالا میخوام
قیمتش هم مشکلی نداره اگه تا 150-200 باشه
آیا چنین مدلی هست که تا 5-6 طبقه جواب بده یا باید از رینج اکستندر استفاده کرد؟؟؟
ممنون
سلام
دوستان بین این دو مدل کدوم رو پیشنهاد میدین
TP-LINK / TD-W8951ND
TP-LINK / TD-W8901G
بین این دو هر کدوم به نظرتون سرعت بهتری در اتصال و آنتن دهی بهتری داره رو بگین که بگیرم
راستی فرق G و N در چیه ؟
سلام
من بتازگی 8951 خریدم.بد نیست.ظاهر زیبایی داره و قیمتش هم 65 تومنه.میگن سری N استاندارد جدیدتریه یعنی سرعت انتقالش دوبرابره ولی برای اینترنت ذغالی ما G حالا حالاها جوابگو هست.آنتن دهیش هم بد نیست و لی بعضی نقاط خونه یه خط کم میشه.مجموعا چون قیمتشون یکسانه و تکنولوژی و ظاهر 8951 بهتره بنده همین مدل را توصیه میکنم.البته این مدل دو ظاهر داره که یکی مستطیلی و قدیمی تره و دیگری تخم مرغی و جدیدتر و زیباتر.قیمتی هم که من خریدم بعیده جایی پیدا کنید.ده تومن زیر قیمت چاره و دیجی کالا بود.اگه خواستید فروشنده را پخ میکنم.
موفق باشید![]()
Last edited by مجاز; 06-09-2012 at 17:56.
ممنون از اطلاعات خوبتون . آره حق با شماست مثل اینکه سری N جدیدتره . من رفتم سایت دیجی کالا درباره 8951 کسی نظری نداده بود اما جالب اینجاست که درباره 8901 با اینکه قدیمیتره دوستان زیادی نظر داده بودن و از سرعت و آنتن دهیش خیلی تعریف کرده بودن
آدم میمونه 8951 جدیدتره و بالطبع آدم باید اونو بگیره اما 8901 رو تمام کسایی که گرفتن خیلی تعریف به حق ازش میکنن حالا چیکار کنم نمیدونم
Tp-link 8901g
a.p.p.l.e - Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)